Vera Gjerde - Familieterapeut, Integrativ psykoterapeut, Psykolog

Vera Gjerde

Familieterapeut, Integrativ psykoterapeut, Psykolog

GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Vera Gjerde - Familieterapeut, Integrativ psykoterapeut, Psykolog

Beskrivelse

Terapi er et modig valg.

Hvis du leser disse ordene, leter du kanskje etter hjelp å få. Det er modig av deg, for terapi krever åpenhet og kan gi mye styrke tilbake. Om du trenger hjelp med dine relasjoner med andre mennesker eller deg selv, kan jeg være den riktige spesialisten. Med bred klinisk erfaring innom psykologi og familieterapi jobber jeg med vanskeligheter i par- og familieforhold: manglende kommunikasjon, relasjonelle konflikter, tillitsbrudd, kriser og overgangssituasjoner. Jeg tilbyr hjelp når det oppstår utfordringer med selvfølelse, stress, sorg, når en føler at noe må endres og trenger støtte på vei. 

Hva jeg gjør.

I mitt arbeid med mennesker har jeg en åpen, nysgjerrig og samspillorientert tilnærming. Jeg har tro på at det alltid ligger en eller flere løsninger innen en familie, og at man oftest har den kunnskapen man trenger for å skape en forandring. Jeg jobber for å åpne opp flere perspektiver, gi informasjon ved behov og støtte de positive endringene. I min verktøykasse har jeg metoder fra narrativ terapi, løsningfokusert terapi, emosjonsfokusert tilnærming. I min forståelse av foreldre-barn-relasjoner lener jeg på tilknytningsteori. Jeg er sertifisert trener i det internasjonale Circle of Security-programmet for foreldre.I tillegg har jeg sterk tro på at en varm, støttende og undrende holdning i terapirommet skaffer et godt forutsetning for å utforske, utvikle og få det bedre.

Jeg jobber både individuelt og med par og familier.

Hvem jeg er.

Jeg er utdannet spesialist i psykologi (Russland) og master familieterapi og systemisk praksis (Norge). Jeg begynte å jobbe som psykolog i 2007 og har siden da vært på en spennende reise gjennom faglig utvikling. Jeg har mer enn 500 timer egen terapi: både individuelt og i grupper, og er kjent med flere forskjellige terapeutiske retninger.


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.