Sissel Bru Reksten

Traumeterapeut

Stavanger , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Samtale 950 kr. Avtal tid

En samtale kan være mulighet til å bli mer bevisst på seg selv, det livet vi lever og hvordan vi ønsker å leve. Utgangspunktet er vanligvis det vi oppleve som vanskelig akkurat nå. Målet med samtalen er å forstå ting på nye måter eller at du finner ditt neste skritt.

Faglig veiledning 950 kr. Avtal tid

Individuell traumeterapi 1.250 kr. Avtal tid

Vanskelige livserfaringer setter spor. Stress over tid, krenkelser og utrygghet  kan ligge bak psykisk og fysisk smerte og sykdom i voksen alder.

Alt vi trenger for å bearbeide traumene er lagret i kroppen og kommer frem i terapien.

I en trygg ramme legger vi til rette for at du skal utvikle og forsterke ditt sunne JEG, forstå og finne bedre alternativer til gamle reaksjonsmønster og bearbeide vonde opplevelser.

I en-til-en setting, bruker jeg meg selv, figurer og/eller markører i terapirommet. Det gjør at du som klient letter kan se, kjenne igjen og bearbeide de tema som bringes inn.


Parsamtale 1.750 kr. Avtal tid

At forholdet til partner fungerer godt er veldig viktig for oss. 

Noen ganger skjærer det seg. Eller det har skjedd ting som gjør det vanskelig å gå videre.

En terapeutisk samtale med en nøytral 3. person er ofte nyttig for å komme videre.


Samtale 1.250 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Faglig veiledning (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Individuell traumeterapi (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Parsamtale (GoMentor videosesjon) 1.750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er utdannet innen sosialt arbeid, organisasjon- og ledelse og endringsledelse, Identitetsorientert Psykotraume terapeut, IoPT, godkjent veileder (NTF) Sissel Bru Reksten - Traumeterapeut

Beskrivelse

Kjenner du deg igjen i noen av disse symptomene?


 • Vil bearbeide tap og sorg 
 • Alene, ønsker en partner
 • Konflikter privat eller på jobben
 • Ønsker endringer i parforholdet
 • Uforståelig uro og engstelse
 • Slitasje, utmattelse, utbrenthet
 • Kronisk sykdom
 • Avhengighet
 • Sår etter vold eller seksuelle overgrep
 • Vonde opplevelser i barndommen 
 • Høyt stress - klarer ikke å slappe av, søvnvansker
 • Lite energi - nedstemthet
 • Konsentrasjonsvansker
 • Motivasjonsproblem
 • Uforklarlige kroniske plager eller smerter

Ønsker du utvikling og endring - å stå støtt i deg selv?


Jeg er opptatt av menneskelig utvikling og livskraft, at vi skal leve vårt liv fullt ut og leve ut fra kjernen i den vi er.

Mange opplever at belastende livserfaringer, utfordrende relasjoner, eller arbeidssituasjoner fører til at andre og omgivelsene får den førende rollen i livet.  At en ikke er helt tilstede og sjef i eget liv. Da bruker kropp og psyke etter hvert sykdomssymtom på å vise at vi ikke har kontakt med oss selv.

Skjæringspunktet mellom privatliv og arbeid er mitt spesialfelt.  Her inngår hele mennesket; problemløsning, relasjonsproblem, liv/jobb balanse, helsemessige utfordringer, mestring og nyorientering.

Å gå veien alene kan være krevende. Det er lett å miste fokus og energi.  Jeg har selv gjennomgått mange endringer i mitt liv og har erfart hvordan det er å finne nye veier, bevege meg gjennom og komme i ny balanse.

Bare du er du


Alle mennesker har en unik personlighet, historie og styrke. Min intensjon er å  bidra til å gjøre deg trygg på den du er – håndtere overganger og skape livsrammer der du kan leve ditt ekte jeg.

Målet er å styrke deg som person og din opplevelse av mestring og trivsel.

Mitt tilbud


 • Psykotraumeterapi - identitetsorientert psykoterapi (IoPT) en til en, eller i grupper, utdannelse på grunn- og videreutdanninsnivå
 • Personlig utvikling
 • Utbrenthet
 • Leder- og medarbeiderutvikling
 • Relasjons- og tilknytningsvansker
 • Traumeterapi
 • Traumerelatert veiledning til familie, ledere og fagpersoner


Sammen med meg får du samtale og terapi i kombinasjon med god forståelse for livsutfordringer og arbeidsliv.   

Om meg


Gjennom arbeidserfaring fra privat og offentlig næringsliv har jeg jobbet med administrasjon, ledelse, konsulentvirksomhet, saksbehandling, salg, målprosesser, rehabilitering/attføring, omstilling,  karriereveiledning, coaching, veiledning og terapi. Slik har jeg opparbeidet seg solid erfaring med å støtte mennesker og grupper i utvikling.

Jeg bistår deg gjerne i prosessen med å skape utvikling og nå dine livsmål.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!

 

Referanser

Silje Marie Strandberg  - ""Jeg trodde for min del at det var helt avgjørende å fysisk være i samme rom som min behandler, men erfaringen med videoterapi var at det ikke spilte noen rolle overhodet. Dette var akkurat like bra som i en vanlig time på kontoret hennes!" Takk Sissel! "  Les mer  Les mindre

Inger Lene Stordrange - "”Digital konsultasjon fungerer veldig bra, fortsett med det!Tusen takk Sissel for kjempebra konsultasjon. Jg opplevde selv å være helt og fullt til stede. Kontakten mellom oss var topp, spesielt når jeg brukte “ørepropper/headset”. Jeg vil svært gjerne benytte meg av digitale konsultasjoner fremover. Takk for at du åpner for muligheten.”Kvinne, 61. “Jeg fikk like stor nytte av online terapi timen som ellers.Glemte vekk at vi ikke var i samme rom. Anbefaler å prøve til de som er usikre.”"  Les mer  Les mindre

Kvinne, 61 år - "”Digital konsultasjon fungerer veldig bra, fortsett med det!Tusen takk Sissel for kjempebra konsultasjon. Jg opplevde selv å være helt og fullt til stede. Kontakten mellom oss var topp, spesielt når jeg brukte “ørepropper/headset”. Jeg vil svært gjerne benytte meg av digitale konsultasjoner fremover. Takk for at du åpner for muligheten.”"  Les mer  Les mindre

Kristin, 34 år - "«IoPT er en ny terapiform for meg, samtidig har det vært en trygg og god opplevelse fra første møte med Sissel. Sissel er behagelig, dyktig til å «se meg» og utrolig kunnskapsrik. Metoden er enkelt, og svært effektiv. Etter første timeavtale, hadde jeg fått mer ut av timen hos Sissel, enn jeg har fått etter flere år i samtaler hos forskjellige psykologer. Å få avdekket sammenheng mellom nåtidens tanker og reaksjonsmønster, med tidligere opplevelser og hendelser, godt gjemt i det ubevisste «selvet», har vært nyttig og lærerikt. IoPT har gitt meg en større forståelse for hva som er årsaken til måten jeg håndtere relasjoner privat og i arbeidslivet, samt hvordan jeg behandler og ivaretar meg selv. Helt ukjente sammenhenger mellom opplevelser har dukket opp, og gitt mening og forklaring på hvorfor jeg oppfører meg som jeg gjør i forskjellige situasjoner. Et godt eksempel på dette er hvordan jeg nå klarer å gi tydelige tilbakemeldinger om mine ønsker og behov til mine omgivelser. Tidligere ville jeg ikke ha sagt ifra at jeg ønsket noe annet. Det føles fantastisk å oppleve effekt av terapien, allerede etter første gang. Det gir en positiv opplevelse å oppleve mestring over situasjoner jeg før håndterte dårlig eller unngikk. IoPT får tak i hele mennesket, og effekten av å bruke «jeg vil» i intensjonssetningene gir styrke og tro på meg selv som menneske. Det gir energi til endring og kraft til å stå i vanskelige situasjoner. Dette er en terapiform jeg kommer til å fortsette med fremover!»"  Les mer  Les mindre

Eli - "Terapien gir meg bevissthet og kunnskap som gjør at jeg står tryggere i meg selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.