Sara Motola Støback - Coach, Parterapeut, Veileder

Sara Motola Støback

Coach, Parterapeut, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Zen Coaching, Veileder, Parterapeut Sara Motola Støback - Coach, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

  • Føler du tristhet, depresjon eller sinneutbrudd i det siste og ingenting ser ut til å hjelpe?
  • Føler du at gnisten er borte og dere står fast i deres parforhold? 
  • Har du utfordringer i deg selv eller med andre eller står du overfor vanskelige valg?
  • Sliter med lav selvfølelse eller føler deg nedstemt og trist?
  • Sosiale utfordringer når det gjelder barnet ditt eller kommunikasjonsvansker med tenåringen?


Å kjenne at man står fast er faktisk helt normalt, og noe mange av oss vil føle på en eller annen gang. Men det trenger ikke å bety at livet egentlig er så galt og at alt må forandres på. Gjennom Zen Coaching finner vi ut av det sammen. Ved hjelp av Zen Coaching brytes barrierer ned og du får klarhet i hva det er du trenger og hvordan du kan oppnå det. 

Zen Coaching hjelper til med å utvikle positive holdninger til livets mest komplekse og utfordrende omstendigheter. Du kan lære å håndtere angst, stress og trauma ved bruk av ulike psykoterapi- og coachingmetoder. 

Min tilnærming

Zen Coaching er et hjerte-basert tilnærming til personlig utvikling og coaching. Zen Coaching retter fokuset mot å nå våre utvendige mål – en nøkkel karakteristisk i tradisjonelt coaching – med et dypere indre fokus enn det finnes innenfor coaching. ​ Det er basert på grunnleggende prinsippene for mindfulness, eller bevist tilstedeværelse, utforske begrensende tanker og våre ekte indre ressurser. 

Hovedformålet er å støtte anerkjennelsen av vår egen natur som bevissthet, og alle de essensielle kvalitetene ved bevissthet, som frihet, kjærlighet, styrke, kreativitet og romslighet. Gjennom bruk av ulike psykoterapi- og coaching metoder som somatic trauma behandling, samtaleterapi, empatisk-lytting, ThetaHealing, mindfulness og ikke-volds-kommunikasjon utvikler mine klienter livsendrende vaner som hjelper dem med å takle livets ulike hindringer. 

Individualterapi

Er en 1-1 time hvor problemer, utfordringer eller muligheter kan utforskes med fordel. Det er et kraftig verktøy for å komme i kontakt med dine sanne ressurser. Det lar alle som ønsker å vokse og utvikle seg selv gjøre det ved å stoppe en spiral av negative og vedvarende tanker og få et nytt perspektiv på situasjonen du opplever som utfordrende eller uklar. Dette hjelper personen til å bli bevisst deres atferdsmønstre og hvordan disse mønstrene påvirker deres forhold til seg selv og andre.

Parterapi/Samlivsterapi

Når burde man gå til parterapi? Hjelper det? ​ Hvordan kan man vite når skal man søke om hjelp før et eventuell samlivsbrudd. Det er opplagt at flere par klarer å gjøre endringer på egen hånd. Likefullt er det mange par som ikke fikser det. Det er noen som åpner samtalen med; "Vi krangler ikke, men vi har det ikke godt, kan vi få hjelp?" Om noen krangler eller ikke, er ikke fasiten på om parforholdet er godt eller ei. Det vet alle som møtes med taushet, eller bare føler at gnisten er borte, samlivet er blitt vennskap og bare det.

I mine coaching timer kartlegger vi essensen av parutfordringene og hva dere ønsker å oppnå gjennom terapi. Det er mange par som i løpet av den første timen opplever klarhet angående utfordringene og hva som er viktigst for dem. 

Om meg - Sara Motola Støback

Jeg er gift og har et tenåringsbarn, jeg er medmenneske, ildsjel og drømmer om å bidra til at folk for en bedre hverdag.  Jeg er en sertifisert i Zen Coaching, jeg har også studert Somatisk Trauma Behandling og har god erfaring med familie konstellasjoner, ikkevoldskommunikasjon og mindfullness. Jeg er grûnder av Momento Zen Coaching hvor jeg tilbyr personlige timer i Arendal og via Zoom.  

Jeg var en karrierekvinne som hadde jobbet seg opp på internasjonale markeder. Etter en veldig traumatisk opplevelse var ikke livet mitt det samme, men jeg presset meg selv til å få det til å fungere. Det krevde en diagnose av kronisk migrene - et resultat jeg fikk ved å ignorere kroppen min i årevis med kronisk stress og PTSD. Da jeg fant Zen Coaching, opplevde jeg en følelse av fred som jeg ikke hadde kjent på flere år. Jeg ble mer bevisst på mine, tanker, følelser og min egen kropp. I begynnelsen begynte jeg å studere Zen Coaching for å hjelpe meg selv, men så ble det et ønske om å dele denne kunnskapen og støtten jeg fikk med andre. Det er ingenting ved denne metoden jeg tilbyr som jeg ikke har prøvd på min egen kropp og sinn og som har forandret livet mitt og andre sine liv på en veldig positiv måte.

Referanser

Anonymous - "Zen coaching hjalp meg til å slutte å sitte fast i fortiden og usikker på fremtiden. Å bringe min oppmerksomhet til det nåværende øyeblikket gir meg klarhet og fred. Når jeg snakker med Sara får jeg se på en situasjon fra et nytt perspektiv."  Les mer  Les mindre

Kate og Svein - "Vårt bekjentskap med Sara Støback har vært særdeles givende. Hennes varme og lune personlighet føles trygt og godt i terapirommet. Hun ser relasjoner mellom mennesker på en tydelig og konstruktiv måte.Og det har vært av avgjørende betydning for oss som par slik at vi kommer videre med hennes verktøy friskt i minne. Anbefales på det varmeste!"  Les mer  Les mindre

Julia Larsen  - "Jeg vil gjerne anbefale Sara Støbakk på det sterkeste. Hun er en dyktig terapeut, og det er veldig lett å snakke med henne. Sara er profesjonell, stabil og pålitelig Jeg fikk akkurat den hjelpen jeg trengte, da jeg fikk Zen Coaching hos henne."  Les mer  Les mindre

Marie Rørvik - "En coaching-time med Sara kan gi overraskende og nyttige innsikter. Hun evner på en behagelig og effektiv måte å ta tak i utfordrende enkelthendelser og veve dem sammen slik at vi får større klarhet om oss selv. Med det styrkes vårt indre, og vi blir mer funksjonelle. Mennesker har behov for å se sammenhengene mellom det som skjer i vårt indre og det som utfolder seg i samspill med andre. Hennes metode er enkel, men kraftfull. Den kan hjelpe både barn og voksne til et bedre og mer meningsfullt liv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.