Mette Hegge - Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Coach - GoMentor
Mette Hegge - Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Coach

Mette Hegge

Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Coach

Stabekk, Bærum, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell sesjon 700 kr. Avtal tid

Gratis forsamtale ca 15-20 minutter: Klienten får en informasjon om hvordan vi arbeider og kan selv komme med spørsmål og ønsker.

Terapisesjonen 60 minutter starter med at klienten lager en intensjon/ et mål/ et spørsmål osv. slik at det er klart hva han/hun ønsker å se på. 

Deretter begynner konstellasjonen - vi jobber med intensjonen og bruker gjerne figurer eller markører i prosessen.

Sesjonen oppsummeres ved at vi sammen ser på intensjonen og undersøker hva klienten har oppdaget, og terapeuten kan også oppsummere hva hun har sett hvis klienten ønsker det.

Det gjøres avtale om videre arbeid.

Individuell sesjon 1.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 169 kr./uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Resonans prosesser etter intensjons metoden- IoPT IoPT som metode kan benyttes sammen med samtale terapi, individuelt eller i gruppe og som veiledning. Mette Hegge - Traumeterapeut IoPT, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Traumatisering av identiteten (jeget), relasjonsproblematikk, avhengighet, depresjoner, utmattethet, angst, tvang, uro, mobbing, overvekt, stressmestring, sorgarbeid, tidlige traumer, lederutfordringer, teamproblematikk konflikthåndtering, sorgprosess, barndomskrenkelser, vold, overgrep, traumatisert seksualitet, par- og samlivsproblematikk, foreldreveiledning, atferdsproblemer hos barn og ungdom.

Ved hjelp av intensjons metoden IoPT (Identitetsorientert psykotraumeterapi) arbeider vi med å bli bevisst det som har forårsaket splittingen av  psyken i overlevelsesdeler, traumatiserte deler og sunne deler. Terapeuten støtter deg i å ta skrittene for å integrere de splittede delene for å bli hel igjen. Du bestemmer hvor dypt du vil gå!


Resonansprosessen som oppstår med utgangspunkt i klientens intensjon, gir tilgang til fortrengte følelser og minner, både egen opplevde og slekts tilknyttede minner kan komme opp. Når minnene er lagret i det ubevisste, dvs. fortrengte fra vår bevissthet, fortsetter de å påvirke oss. Først når vi blir bevisst minnene, kan vi bearbeide dem på en måte som er håndterbar og begripelig og som forklarer våre symptomer. Da kan den ubevisste påvirkningen opphøre. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer