Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

Marit Høgalmen Uppstad

Psykoterapeut

Hønefoss , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Parterapi, begge møter 1.200 kr. Avtal tid

Terapi og selvutvikling - Monodrama 800 kr. Avtal tid

Veiledning - jobb eller personlige temaer 900 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online videosamtale (GoMentor videosesjon) 800 kr. Avtal tid

Status nå i vår med mye fokus på smittevernsregler påvirker de fleste av oss. Koronaviruset bidrar til en utrygg tilværelse for mange. Hverdagen er endret. Hvilke utfordringer møter deg denne våren? Er det noe som utfordrer deg angående dette eller står du andre situasjoner som er krevende? Uansett: du kan avtale en videosamtale med meg. 

Jeg vil lytte til det du har på hjerte, enten det angår koronavirus-frykt, eller andre ting. Jeg har stor tro at dersom du starter med å åpne opp og sette ord på din opplevelse/situasjon, så er det første skrittet i en verdifull prosess. Min rolle blir å lytte til deg med respekt og ro, og støtte din livsprosess på en god måte for deg. Jeg bruker teknikker fra psykodrama, og de virker også over telefon/video. Samtalen er naturligvis taushetsbelagt.

Hvis du er litt nysgjerrig på hvordan en videosamtale forløper, så kan du ringe meg gjerne for en uforpliktende og gratis telefonsamtale.


ung - under 25 år (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

Beskrivelse

 • Er du klar for å ta noen grep i forhold til det du trenger?
 • Vil du kjenne på mer glede og ro i hverdagen?
 • Har du noen utfordringer du trenger å få belyst i en trygg setting?
 • Ønsker du å få hjelp til å handtere dine roller og relasjoner bedre?


Det kan være klokt å søke hjelp hvis du vil få til en endring, og hvis du er klar. Hjelpen kan bestå i å bli lyttet til, få støtte, reflektere rundt hva dine mulige valg er, eller å øve på en ny rolle, øve på å si noe litt tydeligere, sette grenser. Det du øver på sammen med meg, det vil du bli bedre på.

I en tillitsfull prosess som vi skaper sammen kan vi belyse dine mulige valg. Hva er viktig for deg? Hva handler det om? Hva trenger du å gjøre? Å endre noe er en prosess. Jeg bruker en konkret handlingsorientert metode som fokuserer på her og nå, og dine ressurser. Metoden virker. 


Min erfaring er at trygghet og tid er grunnleggende for å få til en god prosess. Jeg bruker psykodrama som er en ressursfokusert metode.  Rollebytte, dublering og speiling er tre effektive teknikker. Jeg vil lede og følge deg i din prosess. Min erfaring er at det er virksomt å sette ord på det som dukker opp, uansett om det er noe gammelt eller nytt i livet ditt.

Kommer du til meg som klient vil jeg være en lyttende, støttende samtale partner for deg i tillegg til at jeg vil invitere deg til å bruke noen konkrete verktøy som jeg har god erfaring med.Om meg

 • Jeg er 55 år, terapeut og pedagog.
 • og har en deltidspraksis som terapeut i Haugsbygd, og jeg er tilgjengelig online.
 • Har jobbet i over 20 år som kursholder og veileder, jeg har en 8 årig deltidsutdanning i psykodrama.
 • Jeg er opptatt av å finne dine ressurser, og jeg vil støtte deg i prosessen med det du trenger. Psykodrama har en humanistisk ressursfokusert metode som virker når den blir brukt. 
 • Jeg har taushetsplikt og vil støtte deg omsorgsfullt i din prosess.
 • Jeg vil støtte deg samtidig som jeg vil la deg beholde ansvaret for dine valg og det du står i. 


Jeg har selv erfart at psykodramafilosofien og teorien og metoden har hjulpet meg til å bli tydeligere og modigere i mine valg. Det er inspirerende å jobbe med selvutvikling :-) Er du litt nysgjerrig på hvordan jeg jobber så ring meg gjerne.


Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!

Referanser

Kristin, 43 år - "Jeg opplevde en interessant utvikling fordi jeg var litt modig og tok kontakt med en terapeut. Noen av spørsmålene jeg fikk var veldig klargjørende for meg. Det var givende og jeg fikk tak i mer livsglede også."  Les mer  Les mindre

Stein, 22 år - "Jeg vet ikke helt hva det gjorde meg meg, men noe bra skjedde i prosessen med å sette ord på min egen situasjon. Marit understreket ofte at jeg var i en sammensatt prosess, og etter en stund så forsto jeg at det er slik livet mitt ofte har vært: en sammensatt prosess. Jeg merket at jeg sto i prosessen på en avslappet måte, og jeg fikk hjelp til å se mine egne ressurser, det trengte jeg."  Les mer  Les mindre

Tore, 29 - "Hos Marit har hjulpet meg til å se mer av meg selv. Før var jeg flink til å svartmale. Det har jeg sluttet med. Livet blir bedre når jeg ser at det har mange farger, og at det er opp til meg hvilke farger jeg vil fokusere på. Jeg har blitt litt mer rausere både med meg selv og med mine nærmeste. Det er jeg glad for. "  Les mer  Les mindre

Trude, 56 år - "Prosessen hos Marit har gitt meg et bedre overblikk på livet mitt. Jeg har fått spørsmål som har vært gode for meg. Jeg har blitt minnet på gode ting jeg har i livet som jeg trengte å synliggjøre. Det har vært bra for meg."  Les mer  Les mindre

Bjørn, 48 år - "Marit har hjulpet med til å sortere tankene mine. Jeg ser bedre alternativ og valg, og det har vært trygt og konstruktivt å komme en gang i uken til Marit. Min prosess har sakte men sikkert vokst frem og jeg kjenner at jeg rommer meg selv og min egen historien med mye mer ro og selvaksept nå enn tidligere. Jeg opplever henne som erfaren og dyktig. Og så er det fint at hun har glimt i øyet og at vi kan fleipe litt innimellom."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.