høsten 2022

Skrevet d. 20-9-2022 11:08:28 af Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

Denne høsten vil jeg gjerne ha en utviklingsprosess med tre nye klienter. Derfor vil de tre neste som kontakter med nå i september og oktober få halv-pris tilbud. Det er gode resultater med å jobbe over telefon, jeg var skeptisk til det selv, før pandemiperioden. Nå har jeg er fart at dersom klienten er klar for å " ta et stykke  arbeid" så har jeg en metode som virker hensiktsmessig også over telefon.

Det åpner opp for alle som vil "ta grep" denne høsten. velkommen til å kontakte meg.

Det med selvutvikling er en balanse, ikke for mye fokus på å bli "bedre, klokere osv" ikke for lite fokus på det....Jeg har laget en enkel ukeplan for meg selv, hvor mye jobb, hvor mye hvile, hvor mye sosialt og så videre. Jeg er en enkel sjel, jeg trenger å planlegge og ha en struktur, fordi det er godt for meg. På torsdager er det sangkoret, på tirsdager er det kveldstur med naboen, på mandager er det hyggelig middag med kjæresten. Banale ting, ja, og likevel er det fint å skrive den ukeplanen. Hva trenger jeg hjelp til? jo å plante det epletreet.....Og så skal jeg invitere broren min på fredagstaco med barna.


Å kontakte meg vil gi det en spesielt rom å jobbe med dine livstema.

Er du en av dem som ikke har kontaktet en terapeut før? velkommen til meg nå i høst :-)

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.