November 2022

Skrevet d. 5-11-2022 18:51:59 af Marit Høgalmen Uppstad - Psykoterapeut

November er her. November ønsker å minne deg om at nå er det mørketid, finn din egen ro, kontakt deg selv og gjør det du trenger for å skape deg gode novemberdager. Du trenger ikke mase på. Du trenger ikke stresse i vei. Du trenger ikke fylle på med mange ting. Tvert i mot.

Hvorfor ikke ta november i handa og går rolig inn i dagene, en dag om gangen. Du har det som trengs, eller trenger du hjelp med å ta det litt med ro, så be om hjelp da. Det er naturens årssyklus som tar oss med videre mot slutten av dette året. Snart er 2022 historie. En frekk venninne jeg har pleier å si til meg: Kan du nyte det?

Nyte novemberdagene? er det mulig...tja...kanskje hvis jeg vil....ta noen gode valg for meg og huske på at november er akkurat slik den skal. Mørk og rolig, kommer presis. Alltid etter oktober, med sitt mørke og sin ro. Kanskje du ikke liker mørke og ro. Men det er en del av årets syklus. Hvilke grep trenger du å ta for å skape deg en god november? Hvor vil du lete etter de små stillfarne hverdagsgledene som kanskje finnes i hverdagene. Trenger du hjelp til å komme i gang med det? Gjør november til din venn, hvis du vil. Det går an.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.