Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut, Spesialpedagog - GoMentor
Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut, Spesialpedagog

Liv Berit Nyblin Løken

Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut, Spesialpedagog

Asker, Videosamtale

1 klientmening

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Terapi 750 kr. Avtal tid

Avbestilling må skje innen 24t eller så må bestilt konsultasjon betales 100% 

Samarbeid med Maudbukta legekontor Avtal tid

GoMentor og Liv Berit Løken har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR.

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

67 20 93 39

Videosamtaler

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Samarbeid med Maudbukta legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Liv Berit Løken har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

67 20 93 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Psykoterapeut, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, angst og depresjon, spiseforstyrrelser, flerkulturell problematikk, NLP, Kunstner. Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut, Spesialpedagog

Beskrivelse

Ønsker du å ha noen å snakke med, lære hvordan å uttrykke følelser, få hjelp til dyptgripende personlige problemer, eller sliter du på arbeidsplassen? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Mitt hovedfokus er å hjelpe folk til å hjelpe seg selv, få fram iboende resurser, finne motivasjon, opplevelse av mestring og mening i hverdagen uansett utfordringer.

Tilbud

Jeg gir terapi sesjoner både en til en og til grupper og kan hjelpe med å håndtere blant annet traumer, angst og depresjon i tillegg til spiseforstyrrelser. Andre områder jeg kan tilby er veiledning i prosess- og løsningsorientert arbeid i forhold til miljø på arbeidsplassen og til fagpersoner som har behov for veiledning i deres daglige terapeutiske og pedagogiske arbeid.

Metode 

I terapien bruker jeg en handlingsrettet metode med kunstuttrykk som innfallsport. Kunsten i seg selv er ikke et mål, det er heller et middel til å forstå seg selv på annen måte i tillegg til bruk av samtale. Kunst- og uttrykksterapi inneholder blant annet trening av av imaginasjon/visualiserings evnen, bevegelse- både mentalt og kroppslig, og kreativitet som gir inspirasjon til handling og etablering av håp. I dette arbeidet kan man gjøre bruk av kreative uttrykk som bilde, poesi, musikk og  psykodrama, i tillegg til enkel fysisk bevegelse, sanseapparatet og riktig pust. Man velger selvsagt den formen man er mest kjent med og kanskje samtalen er det som dominerer mest, men det er opp til hver og en hva man er komfortabel med. Etterhvert som vi bli kjent kan og hvis det føles riktig vil sesjonene variere og være dynamiske for å skape bedre kontakt mellom intellektet, følelser og kropp. Dette er med på å gi informasjon, en oppdagelsesreise i ditt indre, som samtalen ikke alltid avdekker. Oppmerksomheten blir ofte skjerpet og opplevelsen av tilstedeværelse her og nå mer tydelig. Dette kan redusere stress og dermed bidra til energi som gir motivasjon til å ta kontroll over eget liv. 

Måten jeg jobber på

Første time vil være å bli kjent, i førsteomgang gjennom samtale hvor du forteller litt om hva du vil ha hjelp til. Så lager vi en avtale på hvor lang tid du ser for deg at du har behov for hjelp.I utgangspunktet gir jeg kortidsterapi, 12 ganger innenfor 3 mnd og har en midt-evaluering underveis. Jeg tar også i mot klienter som ser for seg lengre løp. Som psykoterapeut er jeg pålagt å ha veileder selv for å kvalitetssikre det psykoterapeutiske arbeidet.

Mitt fokus i arbeidet er å stabilisere, trygge og støtte og senere inspirere deg til å utforske og utvide din kunnskap om deg selv og hjelpe deg til å finne ut hvordan du best kan møte utfordringene i hverdagen. 

Dette vil gi deg verktøy til å bruke resten av livet og kan bistå til å sette deg daglige mål og fremtidsmål.

Utdanning og erfaring

Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, har Cand.phil i internasjonale studier, Kunst- og Uttrykksterapeut, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, endringsledelse og videreutdanning og MA i klinisk helsearbeid, samt traumerelatert dissosiasjonsforstyrrelse.

Har solid erfaring med barn, unge og voksne, individuelt og i grupper, undervisning, veiledning, og har lang erfaring med forskning på metoden Kunst- og Uttrykksterapi med flyktninger. Har veiledet personal og i strukturelle endringer på arbeidsplassen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon hvis du tenker dette kan være noe for deg.

Husk, om du ringer med uregistrert telefon nr, så kommer du ikke igjennom på systemet til GoMentor og da får vi ikke laget avtale.  For å lage en avtale, ring meg istedet for å booke på nettsiden fordi jeg er lettere å få tak i via telefon. Når det gjelder avbestilling av time, så må denne avbestilles  24t før. Avbestilles etter det, må timen betales i sin fulle helhet.

Velkommen!

 

 

Referanser

V- Goldmann - "Vil gi de beste anbefalinger om Liv Berit. Hun ivaretok meg veldig godt, rask tilbakemelding om time og opplevde at hun viste stor respekt og forståelse for min situasjon. Sesjonene var kreative og rolige, og jeg følte at Liv Berit var opptatt av at jeg skulle oppleve hver sesjon på best mulig måte. Jeg følte at vi fikk til gode og veldig kreative løsninger sammen. Å komme til henne fikk meg til å føle at jeg skulle ha det best mulig under opplevelsen, lyttet og tok hensyn til mine behov. Hun var veldig god til å oppmuntre og sa mange gode ord som fikk meg til å tro på meg selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer