Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut - GoMentor
Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut

Liv Berit Nyblin Løken

Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut

Asker, Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Terapi 750 kr. Avtal tid

Avbestilling må skje innen 24t eller så må bestilt konsultasjon betales 100% 

Samarbeid med Maudbukta legekontor Avtal tid

GoMentor og Liv Berit Løken har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR.

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

67 20 93 39

Videosamtaler

Samarbeid med Maudbukta legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Liv Berit Løken har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

67 20 93 39

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, angst og depresjon, spiseforstyrrelser, flerkulturell problematikk, NLP, Kunstner. Liv Berit Nyblin Løken - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder, Coach, Familieveileder, Karriererådgiver, Kroppsterapeut

Beskrivelse

Ønsker du å ha noen å snakke med, lære hvordan å uttrykke følelser, få hjelp til dyptgripende personlige problemer, eller sliter du på arbeidsplassen? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Mitt hovedfokus er å hjelpe folk til å hjelpe seg selv, få fram iboende resurser, finne motivasjon, opplevelse av mestring og mening i hverdagen uansett utfordringer.

Tilbud

Jeg gir terapi sesjoner både en til en og til grupper og kan hjelpe med å håndtere blant annet traumer, angst og depresjon i tillegg til spiseforstyrrelser. Andre områder jeg kan tilby er veiledning i prosess- og løsningsorientert arbeid i forhold til miljø på arbeidsplassen og til fagpersoner som har behov for veiledning i deres daglige terapeutiske og pedagogiske arbeid.

Metode 

I terapien bruker jeg en handlingsrettet metode med kunstuttrykk som innfallsport. Kunsten i seg selv er ikke et mål, det er heller et middel til å forstå seg selv på annen måte i tillegg til bruk av samtale. Kunst- og uttrykksterapi inneholder blant annet trening av av imaginasjon/visualiserings evnen, bevegelse- både mentalt og kroppslig, og kreativitet som gir inspirasjon til handling og etablering av håp. I dette arbeidet kan man gjøre bruk av kreative uttrykk som bilde, poesi, musikk og  psykodrama, i tillegg til enkel fysisk bevegelse, sanseapparatet og riktig pust. Man velger selvsagt den formen man er mest kjent med og kanskje samtalen er det som dominerer mest, men det er opp til hver og en hva man er komfortabel med. Etterhvert som vi bli kjent kan og hvis det føles riktig vil sesjonene variere og være dynamiske for å skape bedre kontakt mellom intellektet, følelser og kropp. Dette er med på å gi informasjon, en oppdagelsesreise i ditt indre, som samtalen ikke alltid avdekker. Oppmerksomheten blir ofte skjerpet og opplevelsen av tilstedeværelse her og nå mer tydelig. Dette kan redusere stress og dermed bidra til energi som gir motivasjon til å ta kontroll over eget liv. 

Måten jeg jobber på

Første time vil være å bli kjent, i førsteomgang gjennom samtale hvor du forteller litt om hva du vil ha hjelp til. Så lager vi en avtale på hvor lang tid du ser for deg at du har behov for hjelp.I utgangspunktet gir jeg kortidsterapi, 12 ganger innenfor 3 mnd og har en midt-evaluering underveis. Jeg tar også i mot klienter som ser for seg lengre løp. Som psykoterapeut er jeg pålagt å ha veileder selv for å kvalitetssikre det psykoterapeutiske arbeidet.

Mitt fokus i arbeidet er å stabilisere, trygge og støtte og senere inspirere deg til å utforske og utvide din kunnskap om deg selv og hjelpe deg til å finne ut hvordan du best kan møte utfordringene i hverdagen. 

Dette vil gi deg verktøy til å bruke resten av livet og kan bistå til å sette deg daglige mål og fremtidsmål.

Utdanning og erfaring

Jeg er utdannet faglærer i kunst og håndverk, har Cand.phil i internasjonale studier, Kunst- og Uttrykksterapeut, Klinisk spesialist i vold og traumatisk stress, endringsledelse og videreutdanning og MA i klinisk helsearbeid, samt traumerelatert dissosiasjonsforstyrrelse.

Har solid erfaring med barn, unge og voksne, individuelt og i grupper, undervisning, veiledning, og har lang erfaring med forskning på metoden Kunst- og Uttrykksterapi med flyktninger. Har veiledet personal og i strukturelle endringer på arbeidsplassen.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for mer informasjon hvis du tenker dette kan være noe for deg.

Husk, om du ringer med uregistrert telefon nr, så kommer du ikke igjennom på systemet til GoMentor og da får vi ikke laget avtale.  For å lage en avtale, ring meg istedet for å booke på nettsiden fordi jeg er lettere å få tak i via telefon. Når det gjelder avbestilling av time, så må denne avbestilles  24t før. Avbestilles etter det, må timen betales i sin fulle helhet.

Velkommen!

 

 

Referanser

V- Goldmann - "Vil gi de beste anbefalinger om Liv Berit. Hun ivaretok meg veldig godt, rask tilbakemelding om time og opplevde at hun viste stor respekt og forståelse for min situasjon. Sesjonene var kreative og rolige, og jeg følte at Liv Berit var opptatt av at jeg skulle oppleve hver sesjon på best mulig måte. Jeg følte at vi fikk til gode og veldig kreative løsninger sammen. Å komme til henne fikk meg til å føle at jeg skulle ha det best mulig under opplevelsen, lyttet og tok hensyn til mine behov. Hun var veldig god til å oppmuntre og sa mange gode ord som fikk meg til å tro på meg selv."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer