Hege Åsvang - Par- og relasjonsterapeut, Terapeut, Coach - GoMentor
Hege Åsvang - Par- og relasjonsterapeut, Terapeut, Coach

Hege Åsvang

Par- og relasjonsterapeut, Terapeut, Coach

Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Individualsamtale- Relasjon 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1.000 kr. Avtal tid

Par/relasjonsterapi 1.200 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.600 kr. Avtal tid

Individual (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Par- og relasjonsterapeut. Tar imot klienter på Frogner og Carl Berner. Hege Åsvang - Par- og relasjonsterapeut, Terapeut, Coach

Beskrivelse

"Vi er aldri så sårbare som når vi elsker." Sigmund Freud

 

Parterapi

De fleste opplever par-relasjonen  og andre nære relasjoner som utfordrende i perioder.

 • Ønsker du å forbedre dine relasjoner?
 • Har du behov for økt forståelse, empati og samhold i nære relasjoner?
 • Ønsker du og din partner støtte i det dere står i?
 • Sliter du med å få hverdagen til å fungere med små barn eller tenåringer?
 • Har du sår fra fortiden som du behøver å lege i relasjonen din?
 • Har du opplevd samlivsbrudd eller går du gjennom det nå?

Dialog og samspill skapes når vi kobler på følelsene. For mange koster det å gjøre seg sårbar. Jeg ønsker å hjelpe dere til en tryggere relasjon gjennom å fokusere på det som ligger under alle ordene. Jeg ønsker å gjøre dette i en setting hvor dere kan føle at det er greit å komme til meg med alt det dere bærer på, at dere skal kunne oppleve at det ikke finnes noe riktig eller galt i følelsesregisteret, men at følelsene kan være nøkkelen til en ny aksept og til personlig vekst, og til å finne frem til "deres par" -- det paret dere drømte og drømmer om å være. Eller den forelderen du drømmer om å være. 

Jeg anbefaler å bestille 90 minutter terapi, spesielt viktig første timen. 

 

Hvordan vil jeg jobbe?

Når dere kommer til meg vil jeg snakke med dere begge to, høre først med den ene og så med den andre hva som er utfordringen/ hvorfor dere oppsøker hjelp. Etter det vil vi gå i dybden av tematikken, for å samle mest mulig informasjon. Det jeg også ønsker i mange tilfeller er å ta i bruk øvelser for at vi sammen kan utforske hva som "er"/ finnes mellom dere av utfordringer/ frustrasjoner/ gleder og samhold.

 


Min bakgrunn

Jeg har mange års erfaring som veileder for mennesker med forskjellige psykiske utfordringer, og er utdannet innen pedagogikk og psykologi på NTNU i Trondheim.

Personlig har jeg opplevd samlivsbrudd med små barn i bildet, og kjenner til hva dette kan gjøre med mennesker og en slik prosess er jeg ikke ukjent med.

I tillegg er jeg skuespiller og har gestaltet flere filmroller, og gjennom teatervirksomhet utviklet min intuisjon, innlevelse og krysset komfortsonen. Gjennom lek og alvor vil jeg geleide dere begge gjennom terapi, med fokus på tillit, følelser, og øvelser som kan hjelpe til med å understreke situasjonen og behovene.

Jeg er nå ferdig utdannet Par- og relasjonscoach (Humanova, Oslo).

 

Viktig for meg:
Empati, respekt, tillit.

 

Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale! Gleder meg til å høre fra deg!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.