Ann kristin Hegseth - Sexolog, Psykoterapeut, Kognitiv terapeut, EMDR terapeut

Ann kristin Hegseth

Sexolog, Psykoterapeut, Kognitiv terapeut, EMDR terapeut

Majorstuen , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Sexologisk rådgivning 750 kr. Avtal tid

Seksuelle dysfunksjoner, sykdommer, avvik og minoriteter, overgrep, utroskap, handikap, kjønnsidentitet, legning, seksuelle selvbildet, smerteproblematikk, ereksjonssvikt, overgangsalder, lyst, behov.

Seksualitet handler mye om intimitet og evne til å være tilstede i egen kropp. Fravær av skam, prestasjon, distraksjon og evne til å ta imot og nyte det at kroppen i utgangspunktet er istand til å nyte seksualitet. 

Kognitiv terapi 750 kr. Avtal tid

Kognitiv terapi handler om å endre hvordan man tenker om seg selv, andre eller livet som helhet. Negative automatiske tanker kan påvirke hvordan vi har det med oss selv, og kan ofte føre til både angst og depresjon. I kognitiv terapi går vi igjennom tankesettet og hvordan det påvirker handlinger og tanker om seg selv. Dette kan være en måte for personlig utvikling og se andre alternative måter å forholde seg til livets utfordringer på. 

Samtaleterapi 750 kr. Avtal tid

Samtaleterapi handler om å utforske livet slik det er, hvordan det har vært og hva man ønsker å få til fremover. Livet har ulike utfordringer og muligheter, og det er lett å falle inn i mønstre som gjør at man ikke alltid velger det som er best for en selv. Dette av mange ulike grunner, men noen ganger kan dette føre til psykiske og/eller fysiske plager. Samtaleterapi handler om å utforske seg selv, og gjennom refleksjon finne ut av nye måter å tenke og handle på. 

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Samtaleterapi (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Terapi online er etterhvert blitt en måte å få hjelp uten å måtte reise for oppmøte. Dette kan for mange være aktuelt både rent praktisk, men også at noen opplever det som mer komfortabelt. 

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg har jobbet med terapi siden 1995, og har møtt mennesker fra ulik bakgrunn, kultur, religion, legning og ulike psykiske plager. Ann kristin Hegseth - Sexolog, Psykoterapeut, Kognitiv terapeut, EMDR terapeut

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg med

Det er mange grunner til at man kan oppleve ulike plager fysisk, psykisk eller seksuelt. Angst, depresjon, sinne, stress, tristhet og manglende mestring er noen av plagene som kan påvirke vårt daglige liv. Jeg kan hjelpe deg til å forstå dine reaksjonsmønstre, hvordan du kan endre tankene som igjen endrer følelser og adferd. Ulike traumer vil for mange prege livet bevisst eller ubevisst, og derfor nyttig å få hjelp til å forstå og bearbeide. 

Behandlingsmetoder

Kognitiv terapi er problemløsning og innsikt der man ser på sammenhengen mellom hvordan man tenker, handler og føler. Negative automatiske tanker som hindrer en i å oppnå vekst, endring og mestring i livet. EMDR er en traumefokusert behandlingsmetode for å minske forstyrrelsen av minner og følelser knyttet til traumet. Sexologi er fokuset på hele mennesket der lyst og behov er viktige faktorer for nytelse, men ulike ting kan oppstå som gjør dette vanskelig og utfordrende.  


Hvem er jeg

Jeg har som psykiatrisk sykepleier jobbet med terapi av psykiske lidelser i 27 år, og har møtt mennesker med svært ulik bakgrunn, legning, trosretning, miljø og kultur blitt bevisst på at hvert enkelt menneske er unikt og at en holistisk tilnærming er helt nødvendig for å hjelpe den enkelte. Jeg har erfaring med langtidsterapi og akuttbehandling av kriser, traumer og psykiske plager. Ved siden av full jobb som terapeut i et helseforetak har jeg også hatt egen praksis innen kognitiv terapi over flere år. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.