Tor Strømsnes - Coach, Terapeut, Veileder, Kostholdsveileder - GoMentor
Tor Strømsnes - Coach, Terapeut, Veileder, Kostholdsveileder

Tor Strømsnes

Coach, Terapeut, Veileder, Kostholdsveileder

2 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livet skal ikke mestres det skal leves. Gjennom transformative samtaler vil du finne tilbake til gleden og roen i livet. Tor Strømsnes - Coach, Terapeut, Veileder, Kostholdsveileder

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENLIGST KONTAKT GOMENTOR SUPPORT FOR VIDERE VEILEDNING! • Føler du ofte på bekymringer og er engstelig?
 • Føler du ofte på skyld eller dårlig samvittighet?
 • Føler du ofte på harme eller har vanskelig for å tilgi?
 • Føler du ofte på sorg og har gått lenge med den?
 • Har du lett for å overanalysere og må finne svar?

Gjennom transformative samtaler blir du guidet til en bedre forståelse for ditt innebygde mentale immunforsvar.

Vår mentale psyke er som havet. Det kan være bølger og storm på overflaten, men under overflaten finnes det ro og harmoni. På overflaten, og i tankene våre vil det alltid være variasjoner og ustabilitet. Det finnes ingen trygghet i det ustabile!

 
Samtalene våre vil derfor peke deg i en annen retning, mot en trygghet du er født med og som alltid er tilgjengelig. Bak eller under opplevelsen av kværnetanker og mentalt kaos. Du vil gjenoppdage ressurser i deg selv, og finne det du har søkt utenfor deg selv.Om meg

Jeg er forfatter av boka "Frisk fra binyretretthet", og kurskompendiet ENERGIKODEN™. Har 10 års erfaring fra klinikkarbeide med ulike typer klienter, og samtaleveiledning. Siste året har jeg holdt livsstilsrelaterte kurs innen stressbalanse, optimal energi og en naturlig vei tilbake til god mental helse.

Sertifiseringer:
2019: Sertifisert IHEART Facilitator
2016: Functional Diagnostic Nutrition, FDN-P
2015: 3P-Akademiet, transformativ coaching mentor
2012: NLP Master Practitioner

Mitt livsmotto er: Livet skal ikke mestres - det skal leves!


Med frisk og energirik hilsen Tor

 

Referanser

Kari Magelssen - "Tor er flink til å gå i kjernen av problemene, men på en utrolig vennlig måte. Jeg oppfatter Tor's perspektiv som at de fleste av oss er mer enn strenge nok med oss selv, og at vi trenger å være vennligere i forhold til oss selv. Tor's vennlige måte å møte meg på, gjør det lettere å være vennlig med meg selv (og andre). Tor har gitt meg verktøy som jeg enkelt kan integrere i hverdagen, eller bare hente opp når ubehag eller smerter melder seg. Det beste er når jeg klarer det første, men verdien er stor også når jeg kan gjøre det andre"  Les mer  Les mindre

Kari Korsvolla - "Tor er dyktig, kunnskapsrik, oppdatert og oppmerksom på menneskene han møter. En behandler jeg setter min fulle lit til. I tillegg har han flotte menneskelige kvaliteter som gjør at jeg aldri vil engste meg for å konsultere han, uansett situasjon"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.