Tor Bakke - Coach - GoMentor

Videosamtaler

Coaching 1 time (GoMentor videosesjon) 599 kr. Avtal tid

Coaching - Veiledning (GoMentor videosesjon) 349 kr. Avtal tid

Coaching 1 til 1, 0,5 time. 

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

46 41 84 43

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Personlig Coach, Samtale og sparrings partner, Veileder, Meditasjon, Wim Hof og pusteøvelser Tor Bakke - Coach

Beskrivelse

Hvem er jeg og hva kan jeg hjelpe deg med?

Mitt navn er Tor Bakke og jeg er en 26 år gammel Coach fra Telemark.

Vi står nå i en krevende situasjon som nasjon og enkelt individer. COVID-19 også kalt Coronaviruset påvirker oss all og innsnevrer vår frihet. Da er det helt naturlig å føle seg stresset, redd og bekymret. Sammen kan vi takle denne COVID-19, og sammen kan vi ivareta vår egen mentale helse under denne verdensomfattende krisen. 


De seneste årene har jeg fordypet meg i organisasjonspsykologi og tross min unge alder hatt lederverv i store foretak. Idag driver jeg mitt eget foretak i Telemark, etter å ha bodd 6 år i Oslo. Samtidig som jeg driver med personlig 1 til 1 veiledning. Jeg jobber blant annet med stressmestring, krisehåndtering og hjelp til å takle angst og depresjon.  Min tilnærming til samtaleterapi er fleksibel og folkelig. Jeg bruker ikke vanskelig språk og abstrakte metoder. Jeg tror på konkrete, lett håndgripelige metoder som er enkle å forstå. 


Jeg har studert Psykologiske emner på høyskole og universitet, samt fordypet meg i kognitiv terapi, mindfulness og ulike meditasjonsteknikker. Jeg bruker ulike tilnærminger i min kontakt med andre og kan tilby et opplegg som er skreddersydd den enkelte. 


Mine erfaringer:

- Angst, depresjoner og stress 

- Personlig coaching 

- Krise situasjoner, dødsfall, kreft og alvorlige sykdommer

- Selvutvikling, bedre selvfølelsen og hvordan nå egne mål, og

- Selvaksept -depresjon, motivasjon

- Bearbeide vanskelige og utfordrende følelser, sorg og ensomhet

- Mental trening, hvordan styrke sin egen mentale kapasitet 

- Ulike teknikker som Wim Hof (pust og kulde terapi), Guidet Meditasjon, Pusteteknikker, m.m  

- ADHD, ADD


Hvordan jobber jeg? 

Først setter vi opp en time hvor vi prøver å kartlegge dine behov, eller hvor vi blir litt kjent med hverandre. I denne samtalen er det viktig for meg å prøve å finne ut hvilke mål du har med samtalene våre. Dette kan noen ganger være vanskelig å finne ut av. Noen ganger har man klart definerte mål, andre ganger er det en følelse man vil lære seg å sette ord på. Den første samtalen vil være et strategimøte mellom oss, hvor vi legger en plan for videre samtaleterapi. - Enten du vil jobbe målrettet mot et konkret mål, utforske mindfulness og ulike treningsteknikker for mentalhelse eller ha noen å snakke med når det er vanskelig. Videre i samtalene våre vil jeg jobbe for at du skal få fornyet kunnskap om ditt følelsesliv, din mentalehelse og gi deg konkrete verktøy for hvordan du på best mulig måte kan møte hverdagen. Jeg er en praktiker, som benytter konkrete tiltak og eksempler. Jeg kaller en spade for en spade. Mitt fokus er at det som blir kommunisert er ærlig og lett å forholde seg til.


Sammen kan vi identifisere mål og nå dem, utforske følelser, jobbe med utfordringer i hverdagen og bryte barrierer. 


Velkommen til meg!

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer