Petter Moss - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach - GoMentor
Petter Moss - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach

Petter Moss

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach

Rådal , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Individuell terapi 938 kr. Avtal tid

Samarbeid med Bergen Private legekontor Avtal tid

GoMentor og Petter Moss har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Par terapi 1.188 kr. Avtal tid

Familie samtale 2.188 kr. Avtal tid

En familiesamtale har en varighet på 120 minutter, med innlagt pause på 15 minutter. 

Parterapi 1 terapeut 1.488 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Samarbeid med Bergen Private legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Petter Moss har et samarbeid med Bergen Private Legekontor. Bergen Private Legekontor sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BERGEN PRIVATE LEGEKONTOR.

Familie samtale (GoMentor videosesjon) 2.188 kr. Avtal tid

Par terapi (GoMentor videosesjon) 1.488 kr. Avtal tid

Individuell terapi (online) (GoMentor videosesjon) 938 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er spesielt opptatt av at klienter skal forstå hvorfor klienten gjør og handler som han/hun gjør. Da kan endring skje. Petter Moss - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach

Beskrivelse

 • Sliter du med dårlig samvittighet og er konstant redd for å såre andre?
 • Er du engstelig for autoriteter?
 • Har du angst?
 • Går du rundt og er mye bekymret?
 • Er du sjalu?
 • Sliter du med avhengighet av forskjellig slag?
 • Er det vanskelig for deg å sette grenser overfor andre?
 • Er du et JA menneske og har vanskelig for å si nei?
 • Sliter du med dårlig selvbilde og selvtillit?
 • Sliter du med å finne balansen i livet ditt?

Da er du en av mange. Jeg har lang erfaring med å jobbe med mennesker som ønsker en endring i livet sitt, slik at livet kan bli litt lettere å leve. Terapi kan ofte oppleves som komplekst og kaotisk. Dette er fordi klienter ofte får råd, veiledning, meninger, etc på hva som må gjøres og hvorfor. Resultatet av dette er ofte at du som klient ikke har eierskap til endringene du prøver å gjøre, dermed kan endring bli vanskelig. Jeg bruker teknikker og metoder som gjør at du øker din oppmerksomhet om deg selv og på den måten kan det bli enklere for deg å se hva du gjør og hvorfor. Du vil da få et større eierskap til dine problemer, forstå hvorfor du har dem og dermed lettere kunne jobbe med å endre det du ønsker å endre. Skal du klare å ta tak i vanskelige ting er det viktig å snakke med en som tåler deg og kan møte deg som et medmennske. Jeg er opptatt av at du skal føle deg trygg og har masse fokus på den gode relasjonen, samtidig som jeg våger og utfordre deg på dine vanskeligheter. 

Jeg har bred erfaring med individualterapi, par terapi og gruppe terapi som behandler ved forskjellige institusjoner for ungdom og voksne. Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF ved NGI.

 

Referanser

Mann 39 år - fra USA - ""Petter is a tremendously talented therapist. He has an abundance of empathy, which he transmits extremely effectively through deep listening and understanding. Not only does he listen – he also contributes to the conversation with heartwarming examples of his personal life as a husband and father, which help to establish a strong and meaningful connection with him. All in all, Petter is extremely professional while at the same time has the ability to create an environment full of respect, trust, and caring, which lead to healing.""  Les mer  Les mindre

Par 55 år og 59 år - "Vi har gått i parterapi hos Petter. Han har i tiden vi har vært i behandling hjulpet oss med ta tak i det som ikke ble snakket om i vårt forhold. Etterhvert i behandlingen har vi som par klart å få mer forståelse for hverandre, blitt flinkere til å kommunisere med hverandre og sette ord på hva vi føler for hverandre. Petter har for oss vært en trygg og god behandler gjennom våres prosess og vi kan anbefale han på det varmeste. "  Les mer  Les mindre

Kvinne 37 år  - ""Jeg har gått til Petter i ca 1 år, og det har vist seg å være en av de beste avgjørelsene jeg har tatt. Han har forandret livet mitt, og hjulpet meg gjennom ting som jeg har slitt med i mange år, og som jeg trodde jeg måtte slite med resten av livet. Han har vist meg at det finnes en vei ut av vonde tanker og følelser, og ikke minst gitt meg trygghet i å kunne dele det med noen. Jeg anbefaler han virkelig på det sterkeste.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.