Marga Dijkman - Coach - DNCF sertifisert coach - GoMentor
Marga Dijkman - Coach - DNCF sertifisert coach

Marga Dijkman

Coach - DNCF sertifisert coach

2 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Marga er en jovial og engasjerende DNCF sertifisert coach som tenker nytt og frisk og har en unik kompetanse innen mellommenneskelige relasjoner og selvledelse. Marga Dijkman - Coach - DNCF sertifisert coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke lengere aktiv- kontakt GoMentor support,hvis du har behov for hjelp.

Kort om coachen Marga

 • Jovial og engasjerende DNCF sertifisert coach som har jobbet profesjonelt med coaching i 8 år
 • Unik kompetanse innen mellommenneskelige relasjoner og selvledelse
 • Marga har bred erfaring innen personlig-, leder- og teamcoaching, og jobber også som konsuent, kurs- og foredragsholder
 • Har 12 års erfaring med å bidra til enkeltindivider og organisasjoners vekt og utvikling
 • Hun coacher deg gjerne via Skype, da det erfaringsmessig fungerer like godt som vanlige møter
 • Hun er halvt nederlansk, har lun humor, er kjapp i replikken og er full av selvironi
 • Hun elsker å være ute i naturen; i skogen, på fjellet eller ved sjøen året rundt

Coaching som katalysator for din utvikling

Med Marga som coach og sparringspartner får du hjelp til å lede deg selv til personlig utvikling og til å fokusere på det du vil ha istedenfor det du ikke vil ha. I personlig coaching fokuserer vi på det du vil ha i fremtiden og hvordan du skal komme deg dit. Du lærer deg hvordan du kan bruke hjernen din mer effektivt, utvikle nye vaner og tenkemåter, og mentale teknikker for å hente fram dine ressurser.

Du vet selv hva som er viktig for deg, hvilke ressurser du har og hva som skal til for at du skal skape det du ønsker deg. Gjennom personlig coaching er Margas oppgave å hjelpe deg til å finne fram til svarene og de smarte idéene, og støtte deg i å omsette dem til konkret handling.

Fokuset ligger på dine ønsker og behov, og coachen fungerer som en sparringspartner og katalysator i din utviklingsprosess. Det betyr at det er du selv som aktivt handler og finner fram til nye løsninger, muligheter og ressurser for å nå dine mål.

Hva ønsker du å oppnå etter en coachingprosess?

Trenger du hjelp til å få klarhet og foreta vanskelige valg? Strever du med dilemmaer? Hodet sier én ting, og hjerte/magen sier noe annet?

Har du lyst til å realisere drømmen, men aner ikke hvor du skal begynne?

Vil du ha mer selvtillitt og eller bedre selvfølelse?

Har du noen tanke- eller handlingsmønstre du vil endre på?

Hva med mer motivasjon, guts og handlekraft?

Eller bare generelt mer indre ro, glede og tilfredshet i hverdagen? Finne ut hva det gode liv er for deg?

Ønsker du å bli tydeligere på egne verdier, slik at du kan gjøre støttende og verdibaserte valg?

Trenger du å bli flinkere til å si nei, sette grenser og prioritere annerledes?

Vil du gjerne bli tydeligere i rollen som leder, og bli bedre i kommunikasjon og samspill med andre?

Coachingprosessen hjelper deg med :

 • å få klarhet i hvem du er
 • hvor du skal
 • hva som stopper deg
 • hvordan du skal komme deg dit du vil
 • å få fram ressursene dine
 • å utvikle en attitude som støtter deg

Vi coacher deg gjerne på kun ett livsområde, for eksempel jobb. Og for å oppnå en god balanse i livet som helhet, anbefaler vi å se på alle dine livsområder. Mange omtaler det som det gode liv.

De vanligste livsområdene vi jobber med er:

 • økonomi
 • karriere
 • familie
 • venner
 • parforhold
 • seksualitet
 • helse & velvære
 • personlig utvikling
 • fritid & rekreasjon.

Walk&Talk. Coaching på turer i skogen

Å jobbe med utvikling, valg og klarhet, kombinert med bevegelse og naturen som inspirasjon er en kraftfull kombinasjon. For kunder i næheten av Oslo foregår en del coachingmøter utendørs hele året.

Om vi ikke jobber utendørs, møtes vi i CoachTeam as - House of Leadership sine lokaler i Nydalen i Oslo. Eventuelt kan vi også coache på Skype. Det fungerer helt fint.

Hvordan foregår coachingen?

 • Coaching foregår gjennom prosessarbeid. Basert på erfaring, er 6 møter å anbefale for best resultat.
 • Hvert møte varer i ca 1,5 klokketime, med mindre vi bestemmer oss for å sette av en halv dag og jobbe mer intensivt f.eks.
 • Du får oppgaver og er selv med på å designe egne oppgaver du øver på og gjør mellom møtene, basert på hvilket område du ønsker å løfte deg på
 • I hele coachingperioden gir Marga deg support via e-post og telefon mellom møtene

Referanser

Jeremiah Mutisya - "I would like to thank you for the coaching sessions we had, the time you spared to go through the thought process with me and guide me through challenging situations. I am fresh on the following areas we tackled and discussed so well under your guidance; 1. Goal setting 2. Prioritizing 3. Decision making and efficiency in decisions making 4. Being a role model, putting my-self in the other persons shoes I can go on and on, and it was exciting and encouraging, above all it build both my personal and professional life. Jeremiah Mutisya General Manager, Basecamp Explorer Kenya Etter gjennomført coachingprosess, vant Jerry Rising Star Award 2014 for unge ledertalenter i Kenya. "  Les mer  Les mindre

Espen W. Thoresen - "Coaching – selvfølelse, tilfredshet, verdibaserte valg og karriereskifte: Jeg tok kontakt med Marga da jeg ville MER og var frustrert over at valgene jeg tok i privat- og yrkeslivet ikke gjorde meg lykkelig på tross av måloppnåelse. Prosessen med Marga har vært intens, utfordrende og lærerik og det var akkurat det jeg trengte! Prosessen startet med å reflektere over og analysere hva jeg egentlig ville både privat og yrkesmessig og hva som stoppet meg fra å oppnå dette. Jeg forstod at hovedårsaken til min frustrasjon var min lave selvfølelse. Dette var et nytt begrep for meg siden jeg alltid har målt meg selv på bakgrunn av prestasjoner og det å like meg selv bare for den jeg faktisk er, var en fjern tanke. Sammen med Marga begynte jeg å jobbe med selvfølelsen hvor hun utfordret min ”gale” oppfatning av meg selv samt gav meg teknikker jeg brukte daglig for bygge selvfølelsen. Jeg ville ha endring uten at jeg helt visste hva som måtte endres. Så Margas uformelle, omsorgsfulle og uredde tilnærming til coaching hjalp meg til å forstå hvor skoen trykte. Coachingen har økt selvfølelsen min betraktelig og det har gitt meg styrken til å være tøff nok til å ta valg JEG ville ta for å starte min reise for å bli lykkelig. I tillegg har coachingen gitt MEG ringvirkninger i form av en roligere og mer selvsikker framferd, mindre stress, økt selvtillit og en etterlengtet avgjørelse om å skifte jobb. Marga lovte kick-ass coaching og det har gitt meg kick-ass resultater! :) Espen jobber med økonomi og internasjonalt arbeid"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.