Ellen Beate Dyvi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder - GoMentor
Ellen Beate Dyvi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Ellen Beate Dyvi

Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Sentrum Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individualterapi 700 kr. Avtal tid

Individualterapi 950 kr. Avtal tid

Parterapi 950 kr. Avtal tid

Parterapi 1.300 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 36 67

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut med videreutdanning innen traumebehandling. Jeg tar imot klienter som vil arbeide med temaer som angst, depresjon, ensomhet, sorg og uro m.m. Ellen Beate Dyvi - Gestaltterapeut, Psykoterapeut, Traumeterapeut, Veileder

Beskrivelse

Hvorfor terapi?

Kanskje du vet hvorfor du søker terapi akkurat nå. Eller kanskje du gjør det fordi du er usikker på hvor du skal begynne. Det finnes mange grunner til å gå i terapi. Det kan være du trenger endring eller å lære mer om deg selv - og å ha en å dele dine prosesser med.

 

Kanskje du har behov for å komme videre i en krevende og fastlåst situasjon, der det er strevsomt og vanskelig å finne veien - alene. Det kan dreie seg om ensomhet eller om det som skjer i kjærlighetslivet, i forhold til barna dine, i familien, i vennskap, i jobbsituasjoner, eller om vanskeligheter i forbindelse med valg, grensesetting eller med å si det du har på hjertet. Det kan handle om seksualitet, uro, frykt, sorg og skam – eller andre ting. Du vet selv hvor skoen trykker hos deg.

 

Hva er gestaltterapi? 

I gestaltterapi er samtalen det viktigste. Samtidig ser jeg, som gestaltterapeut, på mennesket som en helhet, og jeg vektlegger både tanker, følelser og kropp i det terapeutiske arbeidet.


Jeg, som gestaltterapeut, tar utgangspunkt i her og nå, sammen med deg. Gestaltterapi er en retning innenfor humanistisk psykologi, som bygger på gestaltpsykologiske teorier og på eksistensiell og fenomenologisk filosofi.

Du kan oppleve det som godt og utviklende å gå i terapi. Samtidig kan terapi, i perioder, være både krevende og smertefullt, før det igjen endrer seg. Jeg, som terapeut, vil være der sammen med deg når du utvikler større oppmerksomhet rundt dine temaer. I gestaltterapien søker terapeuten å møte klienten, som seg selv, fremfor å være objektiv og nøytral.

 

 

Det er flere fastleger som henviser til gestaltterapi, og terapiformen har vært omtalt og anbefalt i blant annet Tidsskrift for den norske legeforenig

 

Om meg

Ellen Beate Dyvi (født 1963) er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole i Oslo (2013) med videreutdanning i traumebehandling (2016) og cand.polit. fra Universitetet i Oslo (1993). Jeg har lang og variert erfaring fra livet - som kjæreste, som enslig, som mor, som venn og mange andre ting, og fra flere ulike roller i arbeidslivet - som kollega, som leder, som ansatt og som selvstendig næringsdrivende.

 

Jeg jobber som terapeut hver torsdag i fellesskapet Gestaltterapeutene i Riddervoldsgate, i Riddervoldsgate 4, 0256 Oslo.

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer