Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Eli Irene Brager

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Strømmen , Videosamtale

3 referanser

Personlig fremmøte

Individuellterapi arbeidstaker 700 kr. Avtal tid

Pensjonister/Studenter Individuell terapi 650 kr. Avtal tid

Parterapi 1.400 kr. Avtal tid

Å ha det godt i forholdet du er i, er alfa og omega for et godt liv. Har du det ikke godt i forholdet, har du det høyst sannsynlig ikke godt i livet ellers heller. Kjenner du/dere på at det er knute på tråden og at dere ikke klarer å løse knuten selv? Det er hjelp å få!

Videosamtaler

Video individuell terapi for studenter (GoMentor videosesjon) 650 kr. Avtal tid

For studenter har jeg videosamtale for kr. 650.- for 60 minutter. Video individuell terapi (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gestaltterapeut MNGF Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Ta styring, bli en bedre leder i ditt eget liv!


Fra 24.08.2021 tar jeg i mot klienter på mitt hjemmekontor i Nittedal. 

Jeg fortsetter også med å ta i mot klienter digitalt på Zoom.

Åpningstider 

Tirsdag kl. 09:00 til 17:00

Ta kontakt for time. Lær deg å 

 • Snu dårlig selvfølese til god selvfølelse
 • dårlig sevtillit til god selvtillit
 • lavt selvverd til høyt selvverd
 • nedstemthet til positivitet
 • mye stress til mindre stress eller ikke stress
 • sinne og aggresjon til aksept og forståelse
 • skyld og skam til selvaksept og forståelse


Min tilnærming

Jeg er rolig og ikke-dømmende og imøtekommende. Du kan komme som du er og under timene vil jeg være fullt og helt tilstede for deg. 

Jeg tar i bruk en rekke ulike metoder som ofte blir brukt i gestaltterapi, som den tomme stolen, tegning, plastalina, mindfullness, drømmearbeid og visualisering. 

Jeg kan også komme til å oppfordrer deg til å ta i bruk foto som terapi, for at du da ser utover, og bli oppmerksom på det som er rundt deg og dermed bryter ditt indre tankemønster. Du får da en pause fra de tankene og følelsene som bekymrer deg. 

Seksualitet er et viktig punkt for meg. Kjenner du at det er vanskelig å akseptere den du er? Da kan det være fint å prate om det.

Aller mest legger jeg vekt på den gode samtalen.

Det er viktig for meg å bygge opp en god relasjon mellom meg som terapeut og deg som klient. 

Du skal føle at du blir godtatt akkurat slik du er og med akkurat det du strever med!


Velkommen til deg!


Endring skjer når du blir den du er, ikke når du prøver å bli den du ikke er! (Sitat: Beisser)


Jeg er utdannet Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt. Jeg er medlem av Norsk Gestaltterapeutisk forening  og er forsikret gjennom NGF

Du trenger ikke henvisning.

Du er velkommen til å ta kontakt!


Referanser

Kvinne 38 år - "Tusen takk Eli, for at du hjalp meg i en litt vanskelig periode i livet. Jeg var nedstemt, stresset og mye kvalm og du lærte meg noen teknikker slik at jeg nå er mer i kontakt med meg selv. Ikke minst så hørte du på alle mine tanker og bekymringer uten å dømme, og når jeg kjenner kvalmen og stresset komme snikende så vet jeg litt mer hvordan jeg skal håndtere det. Det er deilig å kjenne på livsglede igjen!"  Les mer  Les mindre

Kvinne 60 år - "Samtalene med Eli har gjort meg mer rasjonell i tankegangen. Det har blitt lettere å akseptere at de valgene jeg tar er riktige for meg. Jeg har også fått større innsikt i hvordan jeg kan håndtere frykten min. Jeg kan absolutt anbefale Eli Brager."  Les mer  Les mindre

Mann 45 år - ""Jeg har gått hos Brager Gestaltterapi i ca. 1/2 år. Gjennom ulike øvelser har jeg fått nytt perspektiv på viktige saker i livet, samtidig som det har hjulpet meg i prosessen til å endre negative fastlåste tankemønstre. Jeg synes Eli Brager er flink til å se hele deg og at hun på en respektfull måte pusher deg i riktig retning. Jeg har bare positive erfaringer med Eli Brager og kan trygt anbefale deg henne". "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.