Eli Irene Brager - Gestaltterapeut under utdanning - GoMentor
Eli Irene Brager - Gestaltterapeut under utdanning

Eli Irene Brager

Gestaltterapeut under utdanning

Hagan

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 450 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:

 

Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress


Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Pakke individuellterapi 5 ganger 2 000 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:
 
Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress, angst.
Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Individuellterapi trygdede, pensjonister og studenter 350 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:

 

Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress


Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Individuellterapi trygdede, pensjonister og studenter pakke 5 ganger á 1 time 1 500 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:

 

Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress


Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Terapeutisk fotografering, individuelt 5 ganger 1 500 kr. Avtal tid

Terapeutisk fotografering

Målsetting er å øke din oppmerksomhet på deg selv, andre og omgivelsene rundt deg. 

Fotografering kan 

  • øke selvtilliten
  • hjelpe deg å huske
  • øke evnen til å kommunisere både med deg selv og med andre
  • utvikle positive relasjoner
  • være et middel til å formidle det som er viktig for deg
  • støtte endringsprosesser
  • bli en hobby og en interesse
  • utvikle din refleksjon og selvforståelse Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 67 20 87 41

67 20 87 41

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut under utdanning Eli Irene Brager - Gestaltterapeut under utdanning

Beskrivelse

Velkommen 

"Forandring skjer når du blir den du er, ikke når du prøver å bli den du ikke er" (Beisser)

Å utforske og jobbe med seg selv

Kanskje kommer du til terapi med et problem, da er det ikke slik at jeg som terapeut kan fikse problemet og si at bare du gjør sånn eller slik så skal nok alt bli bra. Nei, sånn er det ikke, du kommer til meg i terapi for å jobbe med deg selv, for å øke varheten din på deg selv, slik at du vil komme til å forstå deg selv bedre og hvordan du handler og påvirker andre mennesker, og hvordan du lar deg bli påvirket av dine omgivelser. Vi utforsker sammen de figurer som dukker opp gjennom samtalene våres. Du vil komme til å øke selvfølelsen din og du vil lære deg til å kunne stå i det som er. I Gestalt tror vi på at å akseptere det som er, så vil endring komme. Å gå i terapi kan være både krevende og utfordrende. Vi samtaler om det du trenger å jobbe med, og utforsker dette i en trygg relasjon. Du vil bli bedre kjent med deg selv og stå sterkere der du er akkurat nå. Mestring, endring og utvikling. Jeg ønsker at vi sammen bygger en god relasjon mellom meg som terapeut og deg som klient. 

 

Det spesielle i Gestaltterapi

Gestalt kommer fra tysk og kan oversettes med et meningsfullt hele. Du kan sammenligne det med en eske. Er esken åpen, da er det en uferdig Gestalt, er esken lukket, da er den en lukket Gestalt. Overfører vi dette bildet til et menneske som for eksempel står overfor et valg og ikke vet om hun skal velge det ene eller det andre, da er hun i en uferdig Gestalt. Når hun har bestemt seg for et av valgene, da kan hun lukke Gestalten. Da har hun bestemt seg og Gestalten er lukket.

 

Å være var

Ordet "awareness" brukes mye i Gestaltterapi, dette kan oversettes til "varhet". Å være var noe, bli oppmerksom på noe, bli bevisst noe, bli klar over sine egne følelser, bli klar over hva som skjer inne i deg. Banker hjertet fortere? Er pusten rolig eller urolig? Fryser du eller er du varm? Føler du redsel eller er du rolig? Er du glad eller trist? Hvordan føles det for deg å være glad? Kribler det i magen? Hvordan er det for deg å være trist? Hvor kjenner du det i kroppen når du er trist? Alt dette er å være var vår indre sone. 

 

Noen ord om meg

Jeg utdanner meg til å bli Gestaltterapeut og går nå fjerde og siste året på NGI. Norsk Gestalt Institutt høyskole. Jeg er studentmedlem i Norsk Gestaltterapeutisk forening. Av tidligere utdannelse har jeg sivilingeniørgrad fra Norges Landbrukshøyskole. Og jeg har jobbet 25 år i offentlig sektor. Interesse for menneskelig samhandling har ført meg til Gestaltstudiet.

Jeg er klarert for å kunne ta klienter og driver foretaket Brager Gestaltterapi. Jeg holder til på Hagan i Nittedal, rett forbi Oslogrensa. Hellinga 8B. Som Gestaltterapeutstudent er vi pålagt å gå i egenterapi. Jeg har 70 timer med terapi, 30 i gruppe og 40 individuelt. Dette betyr at jeg også har erfaring med å være klient, noe som er godt å ha med seg når jeg nå selv har begynt å jobbe som terapeut. 

Erfaringer har jeg innenfor livsendringer, vanskelige valg, å være pårørende til personer med bipolar lidelse, seksuell legning (fra hetro fil til homofil i voksen alder).

 

 

Blogginnlegg fra denne mentoren

Vis alle

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.