Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut - GoMentor
Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Eli Irene Brager

Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Strømmen, Videosamtale

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 700 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:

 

Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress


Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Pakke individuellterapi 5 ganger 3.000 kr. Avtal tid

Her er noen stikkord på det vi kan jobbe med:
 
Nedstemthet, depresjon, lav selvfølelse, lav selvtillit, kjønn og seksualitet, sinnemestring, personlig utvikling, stress, angst.
Vi jobber for at du skal bli sterkere til å møte livets utfordringer.

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 67 20 87 41

67 20 87 41

Online-samtale

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Videosamtale (GoMentor videosesjon) 700 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 67 20 87 41

67 20 87 41

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Gestaltterapeut MNGF Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen 

"Forandring skjer når du blir den du er, ikke når du prøver å bli den du ikke er" (Beisser)

Står du overfor en endring i livet? Kjenner du på sorg, tristhet, frykt, bekymringer? Har du vanskelig for å ta de valgene du står overfor? Kjenner du på avhengighet som du tenker det bør løses opp i? Trenger du hjelp til å komme videre i livet? Er du i tvil om hvem du er som menneske? Det er så mye som kan kjennes vanskelig i livet, og da kan det være godt å snakke med noen. Å begynne med terapi kan ofte være både vanskelig og utfordrende, men jeg vil være der å støtte deg i det du står i. I terapirommet kan du være deg selv og komme med alt det du har på hjertet.


Det spesielle i Gestaltterapi

Gestalt kommer fra tysk og kan oversettes med et meningsfullt hele. Du kan sammenligne det med en eske. Er esken åpen, da er det en uferdig Gestalt, er esken lukket, da er den en lukket Gestalt. Overfører vi dette bildet til et menneske som for eksempel står overfor et valg og ikke vet om hun skal velge det ene eller det andre, da er hun i en uferdig Gestalt. Når hun har bestemt seg for et av valgene, da kan hun lukke Gestalten. Da har hun bestemt seg og Gestalten er lukket.

 

Å være var

Ordet "awareness" brukes mye i Gestaltterapi, dette kan oversettes til "varhet". Å være var noe, bli oppmerksom på noe, bli bevisst noe, bli klar over sine egne følelser, bli klar over hva som skjer inne i deg. Banker hjertet fortere? Er pusten rolig eller urolig? Fryser du eller er du varm? Føler du redsel eller er du rolig? Er du glad eller trist? Hvordan føles det for deg å være glad? Kribler det i magen? Hvordan er det for deg å være trist? Hvor kjenner du det i kroppen når du er trist? Alt dette er å være var vår indre sone. 

 

Noen ord om meg

Jeg er utdannet gestaltterapeut ved NGI. Norsk Gestalt Institutt høyskole. Jeg er medlem i Norsk gestaltterapeutisk forening.  Av tidligere utdannelse har jeg sivilingeniørgrad fra Norges Landbrukshøyskole. Og jeg har jobbet 25 år i offentlig sektor. Interesse for menneskelig samhandling har førte meg til gestaltstudiet.

Jeg  driver foretaket Brager Gestaltterapi. Jeg leier nå kontor på Strømmen. Strømsveien 58.

Som gestaltterapeutstudent er vi pålagt å gå i egenterapi. Jeg har 70 timer med terapi, 30 i gruppe og 40 individuelt. Dette betyr at jeg også har erfaring med å være klient, noe som er godt å ha med seg når jeg jobber som terapeut.

Gestaltterapeuter er pålagt å gå i veiledning, og oppdatere seg faglig vært år. 

Personlige erfaringer har jeg innenfor livsendringer, vanskelige valg, å være pårørende til personer med bipolar lidelse, seksuell legning (fra hetro fil til homofil i voksen alder).

Mine erfaringer innenfor Gestaltterapi:

Utdannet juni 2018 som Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt høyskole

2 års jobberfaring med klienter, (alt fra angst, vanskelige valg, stukturering av livet, søvnproblemer, avhengighet )

Faglig påfyll:

September 2018: Diagnoser og Gestaltterapi, Maya Van ZelstTerapeutisk fotografering

Jeg er interessert i kunstneriske uttrykk, og hva det gjør med oss å kunne uttrykke oss gjennom et media som for eksempel fotografering. Det å ha et kamera i hånden kan være en god støtte for en person med for eksempel sosial angst. Kameraet kan i seg selv være et godt redskap for å kunne komme seg ut og treffe andre mennesker, eller rett og slett tørre å bevege seg rundt i byen, skogen eller der du bor. 

Det som er inne i deg av tanker og følelser kan transformeres over på et bilde. Hvordan du har det kan vi snakke om, jobbe med både gestaltisk og hvordan du kan uttrykke dette gjennom å fotografere. Dette er det som kalles for terapeutisk fotografering. Jeg setter opp kurs i dette. Både rene introkurs til foto, og kurs i terapeutisk fotografering som jeg har kalt "hvordan uttrykke deg gjennom fotografering".  


 

 

Referanser

Kvinne 60 år - "Samtalene med Eli har gjort meg mer rasjonell i tankegangen. Det har blitt lettere å akseptere at de valgene jeg tar er riktige for meg. Jeg har også fått større innsikt i hvordan jeg kan håndtere frykten min. Jeg kan absolutt anbefale Eli Brager."  Les mer  Les mindre

Mann 45 år - ""Jeg har gått hos Brager Gestaltterapi i ca. 1/2 år. Gjennom ulike øvelser har jeg fått nytt perspektiv på viktige saker i livet, samtidig som det har hjulpet meg i prosessen til å endre negative fastlåste tankemønstre. Jeg synes Eli Brager er flink til å se hele deg og at hun på en respektfull måte pusher deg i riktig retning. Jeg har bare positive erfaringer med Eli Brager og kan trygt anbefale deg henne". "  Les mer  Les mindre

Blogginnlegg fra denne mentoren

Vis alle

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.