Ditt pusterom i hverdagen - en videosamtale med en gestaltterapeut.

Skrevet d. 17-11-2020 11:04:10 af Eli Irene Brager - Gestaltterapeut, Psykoterapeut

Visste du at du også kan bli ivaretatt gjennom videoterapi? 

Det går an å drive gestaltterapi også gjennom videoløsning. Og jeg gjør det.

For meg er det ikke lenger uvant. Jeg har begynt å venne meg til denne formen for å drive terapi.

Det kan ha noe godt og trygt ved seg for klienten også. Da sitter han/hun gjerne i sitt eget hjem og føler seg kanskje tryggere enn om han/hun må ut. Det er gode muligheter for å bruke tradisjonelle metoder innen gestaltterapi også igjennom video. 

Jeg bruker video for det var slik det ble for meg, da jeg står uten kontor i en periode fremover. 

Du er veldig velkommen til å ha videosamtaler med meg. 

Ta med deg te-koppen, og se på samtalen som et utviklende menneskemøte, et sted du kan bli lyttet til og hørt. Et sted hvor du kan finne styrke og tro på deg selv, et sted hvor du har muligheten til å utvikle deg som menneske. 

Ditt lille pusterom i hverdagen sammen med en gestaltterapeut. 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.