Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder - GoMentor
Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Carin Brandsrud

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Bergen

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 850 kr. Avtal tid

Er du pårørende til en med avhengighetsproblematikk, eller sliter du selv med avhengighet? Jeg har årelang erfaring med denne problematikken, og du er velkommen til å jobbe med deg selv sammen med meg.

Individual psykoterapi 850 kr. Avtal tid

Parterapi 1.500 kr. Avtal tid

Med en terapeut

Gestaltterapi pakkepris for 5 x 60 min 4.000 kr. Avtal tid

Terapi pakkepris for 5 x 60 min 4.000 kr. Avtal tid

Velkommen til individualterapi hos meg, Carin Brandsrud. Jeg har lang erfaring med terapeutisk arbeid, og har fleksibel kalender og ledig kapasitet. Du trenger ingen henvisning. Studenter får 25% på denne terapipakken. Velkommen til Strandkaien 6 i Bergen.

Gruppeterapi 4 x 2,5 timer 4.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Særlig kompetanse innen rusproblematikk, mobbing, vold, traume og overgrepsproblematikk, kommunikasjon og personlig utvikling. Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

 

Jeg tilbyr særlig kompetanse innen:

 • Rusproblematikk
 • Spiseforstyrrelser
 • Vold
 • Traume
 • Overgrepsproblematikk
 • Mobbing
 • Arbeid med pårørende
 • Kommunikasjon
 • Personlig utvikling
 • Annen avhengighet
 • Veiledning

Jeg har erfaring både med individualterapi, parterapi og gruppeterapi. Jeg har god relasjonskompetanse, og har jobbet med mennesker hele mitt yrkesaktive liv. Jeg har i mange år jobbet med relasjonsbehandling og veiledning.

Jeg har særlig erfaring med å drive grupper for kvinner og har tilsvarende lang erfaring med å drive prosessgrupper. 
 
Jeg har selv tatt inn barn og ungdom I hjemmet, som besøkshjem og fosterhjem. Opplever at denne erfaringen er til god støtte I møte med mennesker som ønsker en samtalepartner/veileder/terapeut innen dette feltet.


I tillegg til å drive terapi fra Bergen Helhetsklinikk sine lokaler, jobber jeg også som miljøterapeut ved et ruskollektiv for unge voksne. Dette har jeg jobbet med siden 2010. 
Gestaltterapeut utdanningen tok jeg over 4 år ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og jeg er medlem av Norsk Gestalterapeut Forening. For tiden tar jeg viderutdanning innen arbeid med  traumer, og opplever at dette er til støtte i møte med flere klienter.
Mange av mine klienter jobber med å trene på å gi seg selv støtte, i møte med feks angst, lavt selvbilde og det å ta valg.

I 1993 utdannet jeg meg som trafikklærer, og har siden tatt videreutdanning og jobbet som daglig og faglig leder/veileder. 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer