Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder - GoMentor
Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Carin Brandsrud

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Bergen

Personlig fremmøte

Gestaltterapi 850 kr. Avtal tid

Er du pårørende til en med avhengighetsproblematikk, eller sliter du selv med avhengighet? Jeg har årelang erfaring med denne problematikken, og du er velkommen til å jobbe med deg selv sammen med meg.

Individual psykoterapi 850 kr. Avtal tid

Parterapi 1.500 kr. Avtal tid

Med en terapeut

Gestaltterapi pakkepris for 5 x 60 min 4.000 kr. Avtal tid

Terapi pakkepris for 5 x 60 min 4.000 kr. Avtal tid

Velkommen til individualterapi hos meg, Carin Brandsrud. Jeg har lang erfaring med terapeutisk arbeid, og har fleksibel kalender og ledig kapasitet. Du trenger ingen henvisning. Studenter får 25% på denne terapipakken. Velkommen til Strandkaien 6 i Bergen.

Gruppeterapi 4 x 2,5 timer 4.000 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 6246

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Særlig kompetanse innen rusproblematikk, mobbing, vold, traume og overgrepsproblematikk, kommunikasjon og personlig utvikling. Carin Brandsrud - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Veileder

Beskrivelse

 

Jeg tilbyr særlig kompetanse innen:

 • Rusproblematikk
 • Spiseforstyrrelser
 • Vold
 • Traume
 • Overgrepsproblematikk
 • Mobbing
 • Arbeid med pårørende
 • Kommunikasjon
 • Personlig utvikling
 • Annen avhengighet
 • Veiledning

Jeg har erfaring både med individualterapi, parterapi og gruppeterapi. Jeg har god relasjonskompetanse, og har jobbet med mennesker hele mitt yrkesaktive liv. Jeg har i mange år jobbet med relasjonsbehandling og veiledning.

Jeg har særlig erfaring med å drive grupper for kvinner og har tilsvarende lang erfaring med å drive prosessgrupper. 
 
Jeg har selv tatt inn barn og ungdom I hjemmet, som besøkshjem og fosterhjem. Opplever at denne erfaringen er til god støtte I møte med mennesker som ønsker en samtalepartner/veileder/terapeut innen dette feltet.


I tillegg til å drive terapi fra Bergen Helhetsklinikk sine lokaler, jobber jeg også som miljøterapeut ved et ruskollektiv for unge voksne. Dette har jeg jobbet med siden 2010. 
Gestaltterapeut utdanningen tok jeg over 4 år ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og jeg er medlem av Norsk Gestalterapeut Forening. For tiden tar jeg viderutdanning innen arbeid med  traumer, og opplever at dette er til støtte i møte med flere klienter.
Mange av mine klienter jobber med å trene på å gi seg selv støtte, i møte med feks angst, lavt selvbilde og det å ta valg.

I 1993 utdannet jeg meg som trafikklærer, og har siden tatt videreutdanning og jobbet som daglig og faglig leder/veileder. 


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer