Asmaa Hammouch - Coach, NLP Master Coach, Veileder

Asmaa Hammouch

Coach, NLP Master Coach, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Enten du ønsker et godt grunnlag for å lage din strategiplan, trenger mer motivasjon i hverdagen, eller bare vil nå bedriftens målsetninger på en mer effektiv måte – er coaching noe for deg. Asmaa Hammouch - Coach, NLP Master Coach, Veileder

Beskrivelse

Utfordringer takles sammen, og en finner løsninger i fellesskap

Våre mentorer hjelper deg å finne motivasjon der du mangler dette. Kanskje du har mistet motivasjon til å gjennomføre arbeidet på samme måte som tidligere? En coach hjelper deg! Husk at du også kan hjelpe andre som sliter med motivasjonen sin, da du lærer mange nyttige tips.Den parallelle coaching prosess

Du som klient:

Kartlegging av spesifikt mål og ønsket endring blir vårt startpunkt. Under våre møter , samtalen vil avdekke og konfrontere dine lærte mønstre og ervervet selvtillitt.

Vende fokuset til selvbevissthet og selv fokus bidrar til å verdsette seg selv på en unik måte som er mer åpen for muligheter istedenfor utfordringer eller det vi kjenner til og kaller for" fastlåste problemer" av alle typer og slag. 

Dette vil absolutt føre deg som klient ut av din nåværende komfortsone og endre dine daglige rutiner ytterligere og betraktlig. Ved å innføre enkle grep og holde deg ansvarlig for det, vil absolutt skape og styrke nye tankemønstre og tro og overbevisningsprogrammer. Et hav av nye opplevelser blir født.

For å ta vare på de nye skapte endringene ved deg selv er det veldig viktig å være besluttsom og tålmodig.


Jeg som Coach har som hovedoppgave sammen med deg å se nærmere på hva ditt spesifikt mål er for å vurdere muligheter og begrensninger. Du blir utfordret på en fantastisk og pragmatisk måte som får deg til å kunne evaluere og forandre selv ditt perspektiv og ekspandere din horizont utifra hva dine verdier, motivasjoner, tro og overbevisningsprogrammer. Du blir hyggelig veiledet til å akseptere alle aspekter ved deg selv og forbedre utsiktens globale selvbilde.

Det viktigste å legge til rette for planlegging av hindringer og skissere små skritt for en sikker og positiv handling ved å tilby deg unike verketøy og innsikt som sikrer deg måloppnåelse på en smidig og fleksibel måte.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.