Asmaa Hammouch - Coach, NLP Master Coach, Veileder - GoMentor
Asmaa Hammouch - Coach, NLP Master Coach, Veileder

Asmaa Hammouch

Coach, NLP Master Coach, Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosesjon) 1.690 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Enten du ønsker et godt grunnlag for å lage din strategiplan, trenger mer motivasjon i hverdagen, eller bare vil nå bedriftens målsetninger på en mer effektiv måte – er coaching noe for deg. Asmaa Hammouch - Coach, NLP Master Coach, Veileder

Beskrivelse

Utfordringer takles sammen, og en finner løsninger i fellesskap

Våre mentorer hjelper deg å finne motivasjon der du mangler dette. Kanskje du har mistet motivasjon til å gjennomføre arbeidet på samme måte som tidligere? En coach hjelper deg! Husk at du også kan hjelpe andre som sliter med motivasjonen sin, da du lærer mange nyttige tips.Den parallelle coaching prosess

Du som klient:

Kartlegging av spesifikt mål og ønsket endring blir vårt startpunkt. Under våre møter , samtalen vil avdekke og konfrontere dine lærte mønstre og ervervet selvtillitt.

Vende fokuset til selvbevissthet og selv fokus bidrar til å verdsette seg selv på en unik måte som er mer åpen for muligheter istedenfor utfordringer eller det vi kjenner til og kaller for" fastlåste problemer" av alle typer og slag. 

Dette vil absolutt føre deg som klient ut av din nåværende komfortsone og endre dine daglige rutiner ytterligere og betraktlig. Ved å innføre enkle grep og holde deg ansvarlig for det, vil absolutt skape og styrke nye tankemønstre og tro og overbevisningsprogrammer. Et hav av nye opplevelser blir født.

For å ta vare på de nye skapte endringene ved deg selv er det veldig viktig å være besluttsom og tålmodig.


Jeg som Coach har som hovedoppgave sammen med deg å se nærmere på hva ditt spesifikt mål er for å vurdere muligheter og begrensninger. Du blir utfordret på en fantastisk og pragmatisk måte som får deg til å kunne evaluere og forandre selv ditt perspektiv og ekspandere din horizont utifra hva dine verdier, motivasjoner, tro og overbevisningsprogrammer. Du blir hyggelig veiledet til å akseptere alle aspekter ved deg selv og forbedre utsiktens globale selvbilde.

Det viktigste å legge til rette for planlegging av hindringer og skissere små skritt for en sikker og positiv handling ved å tilby deg unike verketøy og innsikt som sikrer deg måloppnåelse på en smidig og fleksibel måte.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.