Vibeke C. Hammer

Mentaltrener, NLP Master Coach, Foredragsholder/Motivator

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

10 referanser

Personlig fremmøte

Mentor samtale privat 975 kr. Avtal tid

Engasjement og arbeidsglede:

Står du litt fast og ønsker litt hjelp til hverdagen - kan det være godt å ha en konfidensiell sparringspartner, som du kan snakke med om både jobb-, private- og personlige ting.

Du vil forstå mer om hvordan kropp og psyke henger sammen - og hvordan du selv kan gjøre det for å kjenne en lettere hverdag.

På den måten vil du lykkes bedre.


Mentor samtale ungdom 975 kr. Avtal tid

Ønsker du litt hjelp?

Det kan i perioder i livet være klokt og godt å ha en profesjonell samtalepartner - som underviser i hvordan vi mennesker kan løse våre utfordringer.

Samtalene er koselige og uformelle - og du bestemmer helt selv hva du vil snakke om. Du vil lære å bli modigere, og kjenne hvordan du kan ha det bedre. Har du vondt - vil du, om du ønsker det - lære hvordan kroppen reagerer på innarbeidete mønstre og hvordan du kan kjenne det bedre.

Det er fullt mulig å lære å ha det godt.


Mentor samtale bedrift 1.250 kr. Avtal tid

Lykkes på jobben med engasjement og arbeidsglede:

Opplever du at ting er vanskelig, kan det være lurt å få hjelp, så det ikke eskalerer og skaper problemer for deg.

Det kan kjennes trygt og ha en konfidensiell sparringspartner - din egen mentor - En du kan snakke med om både jobb, private og personlige ting.

Du bestemmer helt selv hva du vil snakke om.

Du vil forstå mer om hvordan kropp og psyke henger sammen og hva og hvordan du kan kjenne en lettere hverdag.

På den måten vil du trygge din fremtid gjennom at du sikrer deg at du lykkes bedre.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Mentor samtale privat (GoMentor videosesjon) 975 kr. Avtal tid

Engasjement og arbeidsglede:

Står du litt fast og ønsker litt hjelp til hverdagen - kan det være godt å ha en konfidensiell sparringspartner, som du kan snakke med om både jobb-, private- og personlige ting.

Du vil forstå mer om hvordan kropp og psyke henger sammen - og hvordan du selv kan gjøre det for å kjenne en lettere hverdag.

På den måten vil du lykkes bedre.

Mentor samtale ungdom (GoMentor videosesjon) 975 kr. Avtal tid

Ønsker du litt hjelp?

Det kan i perioder i livet være klokt og godt å ha en profesjonell samtalepartner - som underviser i hvordan vi mennesker kan løse våre utfordringer.

Samtalene er koselige og uformelle - og du bestemmer helt selv hva du vil snakke om.

Du vil lære å bli modigere, og kjenne hvordan du kan ha det bedre. Har du vondt - vil du, om du ønsker det - lære hvordan kroppen reagerer på innarbeidete mønstre og hvordan du kan kjenne det bedre.

Det er fullt mulig å lære å ha det godt.
Mentor samtale bedrift (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Lykkes på jobben med engasjement og arbeidsglede:

Opplever du at ting er vanskelig, kan det være lurt å få hjelp - så det ikke eskalerer og skaper problemer for deg. Det kan kjennes trygt og ha en konfidensiell sparringspartner - din egen mentor - En du kan snakke med om både jobb, private og personlige ting.

Du bestemmer helt selv hva du vil snakke om.

Du vil forstå mer om hvordan kropp og psyke henger sammen og hva og hvordan du kan kjenne en lettere hverdag.

På den måten vil du trygge din fremtid gjennom at du sikrer deg at du lykkes bedre.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Lyst på et løft? Leder/Forelder - Student/Nyansatt - Sensitiv Vibeke C. Hammer - Mentaltrener, NLP Master Coach, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Lyst på et løft? 
Leder/Forelder - Student/Nyansatt - Sensitiv


 1. Du liker å ordne opp selv
 2. Du er vant til å mestre
 3. Nå står du fast

Når vi ikke klarer å løse problemene våre - vil det kunne være nyttig å lære mer om menneskekroppens mekanismer. Automatiserte responser påvirker tankesett og atferd. Står vi fast er det noe nevromotorisk som ikke samspiller med virkeligheten.

Ved å lære mer om hvordan vi mennesker utvikler oss, lagrer minner og reagerer ubevisst - vil du forholdsvis raskt kunne kunne bevege deg videre - fordi du vet hvordan du kan endre de automatiske kroppsresponsene som hemmer mestring og kvaliteten på livet ditt. 


Du kan altså lære å kjenne mer overskudd, livsglede og dempe smerte - søvn - nakke/rygg - utmattelse - bekymring - ta den vanskelige samtalen - stå på scenen. 


Omgivelsen, en annen person eller kroppen kan være utfordringen din - uansett har vi mennesker et enormt mulighetsrom til selv å påvirke vår egen opplevelse. På denne måten kan vi sørge for å stå sterkere i livet.


Vi underviser i HVORDAN du konkret kan gå frem. Jeg har god og lang erfaring fra idrett, bedrift, helse, samliv og behov for økt mestring.


Du kan få løpende coahing timer eller delta på det effektive AMOVE programmet.

Bare ta kontakt!


AMOVE programmet:

AMOVE er et selvledelsesverktøy som gir økt mestring hverdagen - på jobb og privat og også i forhold til egen kroppsrespons og smerteopplevelse.


Når:              For deg som VIL men får det ikke helt til

Du lærer:     En konkret teknikk for godt samspill hode og kropp


Med AMOVE kan du kjenne:

 • Økt mestring 
 • En mer forutsigbar og vital kropp
 • Mer energi og arbeidsglede

Undervisningen tar kun 3 dager, pris kr 9.900,- Utover dette kommer individuelle coaching timer før og etter opplæring.

Jeg arbeidet tidligere som leder for forretningsutvikling i næringslivet, og opplevde i 2005 å bli gitt opp av helsevesenet og få ME diagnose. Kroppen fungerte ikke og jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte. Det tok 3,5 år før jeg var tilbake i jobb. I 2011 utviklet jeg AMOVE, en strukturert tilnærming for å bevege seg ut av plager. Langtidsoppfølgingen viser at det er større sannsynlighet med å lykkes i å nå sine mål enn ikke å lykkes med denne tilnærmingen. Over tusen personer har valgt å lære av Vibeke.

Programmet kjøres normalt i helgen pluss en kveld - slik at det enkelt kan kombineres med jobb og skole.

                                            Lyst på et raskt løft ?

 • Mestring og glede
 • Sensitivitet og helse
 • Selvledelse og fremtid

 ”Tenk så godt å lære hvordan du kan kjenne mer overskudd i øyeblikket og hvordan du kan gjøre ting du ikke har mestret tidligere”.


Du hjertelig velkommen til å slå på tråden for å se om dette er noe for deg. 

                                       AMOVE: 

                        Sterk i deg selv - Sterk sammen med andre - Sterk i ditt arbeid.

 

Referanser

Inger, Student fra Akershus - "«Utrolig deilig å få godt selvbilde – mange ting var så unødvendig vanskelig – det er mye enklere nå! Veldig takknemlig, tusen takk Vibeke»"  Les mer  Les mindre

Cecilie Lone, Selvstendig næringsdrivende - "«Når vi hjelper andre, er det viktig å kjenne egne grenser og manøvrere slik at vi holder oss på pluss siden. Tidligere tenkte jeg at det ikke var viktig å ta hensyn til meg selv. Nå opplever jeg at vi alle har det bedre og tonen og formen er gladere.»"  Les mer  Les mindre

Even, Ingeniør - "«Litt stolt når jeg ser tilbake. Hadde ingen ide om at det gikk an å gjøre det på denne måten. Svært lurt å lære godt samspill med AMOVE»"  Les mer  Les mindre

David, Bedriftsleder - "«Jeg er overrasket over hvor mye mer og bedre jeg mestrer med den nye innsikten fra AMOVE – både på jobb og hjemme. Bruker det hver dag. Kan anbefales!"  Les mer  Les mindre

Andreas fra Bærum - "«Sykt digg – Har lært å lindre plager! Og endelig har jeg lyst til å begynne å studere. Skulle ønske jeg hadde fått dette før jeg ikke orket å gå på skolen»."  Les mer  Les mindre

Jessica, Jusstudent fra Oslo - "Jeg fikk kurs med Vibeke og lærte fort å mestre hverdagen i en periode av livet hvor jeg var mye sliten. Nå bruker jeg energi på ting som gir glede, istedenfor å henge meg opp i ting som ikke gjør det. Blir det vanskelig å holde motet oppe, vet jeg nå hva jeg skal gjøre. Føles trygt og godt."  Les mer  Les mindre

Christian, Helsefagarbeider - "«Likte veldig godt at jeg fikk en konkret fysisk øvelse og at jeg selv kunne velge hva jeg ville dele. Stemningen på kurset var god, for meg en god del latter. Fikk mye større utbytte enn jeg trodde – AMOVE ble et vendepunkt for livet»"  Les mer  Les mindre

Bent Kvamme, Elite trener fra Voss og trener fra Norges Idrettshøyskole - "«Det å gå i dybden på denne måten gir en verdifull innsikt for livet. Du blir sterkere mentalt, det vil bli lettere for deg å ta valg og ikke minst vil du virkelig få eierskap til ansvarliggjøring av resultatene, slik at du fokuserer enda mer nyttig. Vil absolutt anbefale deg AMOVE om du ønsker å lære å yte riktig»"  Les mer  Les mindre

Johannes 58 år, Selger  - " «Vibeke var den første som ga meg tro på at jeg kunne komme tilbake i arbeidslivet med alle mine helseplager. Anbefaler deg å gå inn med full motivasjon, da vil du kunne få mye igjen, slik jeg gjorde – Etter mer enn 5 år ute av arbeidslivet, er jeg nå i jobb.»"  Les mer  Les mindre

Hege Djukastein, Toppidrettsutøver - " «Jeg har lært mye om trening og mentaltrening i min idrettskarriere. For meg var AMOVE hos Vibeke et gjennombrudd i forhold til egen ansvarliggjøring og å virkelig forstå samspillet i kroppen. Når du først forstår hvordan – Er det jo bare å endre. Kurset var svært lærerikt.»"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.