Alexandra   Koren - Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

Alexandra Koren

Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Psykoterapi og Sexologi Alexandra Koren - Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, KONTAKT VENNLIGST GOMENTOR.


Det sies at alle har minst 1 bok i seg. Du har kanskje flere? Livets bok er en samling av historier i diverse sjanger. Noen av disse kan være hjelpsomme, fulle av visdom og glede. Andre er kanskje mer sårbare, kritiske eller gjør rett og slett vondt. 


Min jobb er å bistå deg med profesjonell samtaleterapi og veiledning.


Sammen ser vi på din historie og utforsker det som er viktig for deg. 


Hvem er jeg?

Jeg er Alexandra Koren, psykoterapeut og veileder med Mastergrad i Integrative Arts Psychotherapy fra London Metropolitan University og The Institute for Arts in Therapy and Education, utdanning akkreditert av the Health and Care Professions Council (HCPC) og the UK Council for Psychotherapy (UKCP) . Jeg er medlem av Norsk Forening for kunst- og uttrykksterapi (Norwegian Association for Expressive Arts Therapy). 

Jeg har jobbet som livsveileder og terapeut siden 2009 både i Norge og utlandet. Med lang erfaring innen selvbilde, identitet, tverrkulturelle spørsmål, depresjon, seksualitet og kreativitet. 

Jeg er også utdannet sexolog. Hvilken metoder blir brukt?

Alle mennesker er forskjellige og det positive med lang erfaring og integrativ og internasjonal utdanning er at jeg kan bruke disse verktøyene og tilpasse dem til å møte deg der du er. På høyre side kan du se en liste over metoder som blir brukt.Hva trenger du å bringe?

Først og fremst bare at du er her og ser etter en terapeut er et kjempesteg. Det er mange som gjerne trenger å snakke med noen, men som av diverse grunner ikke får tatt steget. Du er her.  Tilstedeværelse er vår felles oppgave skulle du velge å ta steget videre. Våre samtaler er konfidensielle og jeg lytter med respekt. 


Psykoterapi vs livsveiledning (eller coaching)

Psykoterapi er prosessorientert. Vi går i dybden og tar gjerne lengre tid.

Livsveiledning (eller coaching) er kortere, det er punktlig og løsningsorientert. Vi går ikke i dybden og forholder oss til det valgte teamet.

Hvis du har valgt livsveiledning, men jeg ser at det finnes underliggende faktorer som påvirker situasjon vil jeg dele dette med deg og sammen kan vi velge en ny ramme for arbeidet. 
Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!


 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.