Alexandra Koren - Psykoterapeut, Veileder, Sexolog - GoMentor
Alexandra   Koren - Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

Alexandra Koren

Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

Frogner, Oslo, Videosamtale

Personlig fremmøte

Samtaleterapi/ Psykoterapi 920 kr. Avtal tid

Konsultasjon Sexologi 920 kr. Avtal tid

Samtaleterapi / Psykoterapi (studenter) 600 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Videosamtaler

Samtaleterapi/ Psykoterapi (GoMentor videosesjon) 920 kr. Avtal tid

Samtaleterapi / Psykoterapi (studenter) (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Konsultasjon Sexologi (GoMentor videosesjon) 920 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Ring til kundeservice på 2396 6247

23 96 19 80

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og Sexologi Alexandra Koren - Psykoterapeut, Veileder, Sexolog

Beskrivelse

"If you own this story - you get to write the ending" - Brené Brown


Det sies at alle har minst 1 bok i seg. Du har kanskje flere? Livets bok er en samling av historier i diverse sjanger. Noen av disse kan være hjelpsomme, fulle av visdom og glede. Andre er kanskje mer sårbare, kritiske eller gjør rett og slett vondt. 


Min jobb er å bistå deg med profesjonell samtaleterapi og veiledning.


Sammen ser vi på din historie og utforsker det som er viktig for deg. 


Hvem er jeg?

Jeg er Alexandra Koren, psykoterapeut og veileder med Mastergrad i Integrative Arts Psychotherapy fra London Metropolitan University og The Institute for Arts in Therapy and Education, utdanning akkreditert av the Health and Care Professions Council (HCPC) og the UK Council for Psychotherapy (UKCP) . Jeg er medlem av Norsk Forening for kunst- og uttrykksterapi (Norwegian Association for Expressive Arts Therapy). 

Jeg har jobbet som livsveileder og terapeut siden 2009 både i Norge og utlandet. Med lang erfaring innen selvbilde, identitet, tverrkulturelle spørsmål, depresjon, seksualitet og kreativitet. 

Jeg er også utdannet sexolog. Hvilken metoder blir brukt?

Alle mennesker er forskjellige og det positive med lang erfaring og integrativ og internasjonal utdanning er at jeg kan bruke disse verktøyene og tilpasse dem til å møte deg der du er. På høyre side kan du se en liste over metoder som blir brukt.Hva trenger du å bringe?

Først og fremst bare at du er her og ser etter en terapeut er et kjempesteg. Det er mange som gjerne trenger å snakke med noen, men som av diverse grunner ikke får tatt steget. Du er her.  Tilstedeværelse er vår felles oppgave skulle du velge å ta steget videre. Våre samtaler er konfidensielle og jeg lytter med respekt. 


Psykoterapi vs livsveiledning (eller coaching)

Psykoterapi er prosessorientert. Vi går i dybden og tar gjerne lengre tid.

Livsveiledning (eller coaching) er kortere, det er punktlig og løsningsorientert. Vi går ikke i dybden og forholder oss til det valgte teamet.

Hvis du har valgt livsveiledning, men jeg ser at det finnes underliggende faktorer som påvirker situasjon vil jeg dele dette med deg og sammen kan vi velge en ny ramme for arbeidet. 
Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktende samtale!


 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer