Hvordan oppnå økt energi og redusert stress? - Hvordan hvile i praksis?

Skrevet d. 23-10-2020 13:41:31 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Her får du en demonstrasjon av hvordan jeg benytter TFT som metode for hvile i kropp og sinn.

Jeg opplever at mange kan kjenne på at det er vanskelig å få til det å stresse ned eller hvile i praksis... Kjenne den indre roen hvor ikke stress, uro, bekymring, tankekjør og vanskelige følelser kommer i veien?

Når vi tillater kropp og sinn å roe ned så øker dette vår energi ut fra min erfaring. Vi trenger derfor hvile for å restituere kroppen fysisk så vel som mentalt. Hverdagen vår består imidlertid ofte av mange aktiviteter og noen av disse kan være fysisk krevende, mens andre er mer mentalt krevende.

Noen ganger kan tankekjør, bekymring, angst og stress bli nærmest en vane vi ikke legger merke til, og når vi blir gjort oppmerksomme på hvor mye vi faktisk stresser, så strever vi med å komme ut av denne vanen. - Selv når vi forteller til oss selv at "Det er jo bare å slappe av!", og ta det litt mer med ro, så kan det oppleves vanskelig i praksis.

Noen ganger så er det også dessverre slik at det er sykdom som gjør oss oppmerksomme på at vi kjører oss selv hardere enn hva kropp og sinn kan håndtere? Andre ganger kan det være at samlivet blir problematisk eller at du kjenner at du ikke lenger trives på jobb, skole eller i din egen hverdag, - ditt liv. Da kan TFT sammen med fokus på pust og stimulering av kroppen sin evne til å restituere seg bidra til reduksjon av stress og indre ro ut fra min erfaring. I tillegg så kan det være at andre NLP coaching metoder kan være til hjelp, og det er mange som kan hjelpe med dette.

Ta derfor kontakt med meg eller en av mine kollegaer slik at du kan lære deg å stresse ned, hvile, og skape en hverdag du trives med. En hverdag hvor du kan kjenne du er tilstede i eget liv, har overskudd til deg selv og andre. - Jeg er her når du er klar, May Britt  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.