Silvia Josefine Grøndahl - Veileder, Integrativ psykoterapeut, Coach, Psykoterapeut

Silvia Josefine Grøndahl

Veileder, Integrativ psykoterapeut, Coach, Psykoterapeut

Oslo , Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientreferans

Personlig fremmøte

samtaleterapi, kreative metoder 700 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

samtaleterapi, kreative metoder (GoMentor videosesjon) 600 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som integrativ terapeut legger jeg vekt på her og nå og framtiden, å ta vare på hele mennesket, det kroppslige, psykiske, kognitive og kreativiteten. Silvia Josefine Grøndahl - Veileder, Integrativ psykoterapeut, Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

 • Har du behov for å kunne samtale om opplevelser du sliter med, om situasjoner som er utfordrende, om omstendigheter i livet ditt som er belastende?
 • Ønsker du å samtale med en erfaren terapeut og veileder som hjelper deg til å finne dine egne ressurser?
 • Har du ønske om bedre livskvalitet og bedre relasjoner gjennom personlig vekst og selvinnsikt?
 • ønsker du å kunne snakke på tysk som er ditt morsmål? 


Uansett hva ditt utgangspunkt er, vil jeg gjennom samtaler og kreative metoder sammen med deg finne dine egne ressurser som vil styrke deg.


Eksempler på problemstillinger jeg jobber med er:

 • Samlivsproblematikk
 • Utfordringer i arbeidslivet, jobbrelatert
 • Kommunikasjonsvansker
 • Selvutvikling
 • Mangel av mening, nedstemthet
 • Stress
 • Stressmestring
 • Angst
 • Depresjon 
 • Veiledning av foreldre med funksjonshemmede barn 
 • Barn og trivsel
 • skolevegring


Slik jobber jeg

Noen trenger en samtalepartner gjennom noen få konsultasjoner, mens andre har behov for et lengre opplegg. Jeg kombinerer mine kunnskaper og erfaringer i individuell tilpasset psykoterapi, der jeg bruker både samtale og kreative, lekfulle tilnærminger.


Min metode

Integrativ terapi er en terapiform der det er naturlig å tenke helhet, bruk av den enkeltes skapende evner (kreative metoder) og kroppslige uttrykk. Gjennom samtaler og lekne aktiviteter finner man fram til egen styrke og ressurser, til å forstå og håndtere problemer i forskjellige faser i livet. Økt selvinnsikt og indre bevegelighet, større trygghet i forhold til egen kropp, oppdage egne atferdsmønster, videreutvikle kommunikasjonsevner og gode relasjoner er mål for terapien. Kunnskap og læring er også en viktig del av den terapeutiske prosessen. Integrativ terapi er i stadig utvikling og integrerer viktige erkjennelser fra nyere forskning. 


Om meg

Jeg er utdannet integrativ terapeut, lang erfaring som veileder og terapeut både på individnivå og med grupper der selvinnsikt, kreativitet, kunnskap og vekst er målet. Veiledning av grupper som jobber innenfor omsorg og helse. Er også utdannet musikkterapeut og spesialpedagog. Har flere års erfaring som leder innenfor utdanningssystemet. Som utdannet musikkterapeut og -pedagog har jeg også jobbet som kordirigent og undervist i sang. Jeg har lang erfaring som veileder av foreldre og barn med medfødte utviklingshemninger som ADHD, psykisk utviklingshemming, autisme.


Ta kontakt

Trykk på "Kontakt meg" og for å ringe meg eller sende en melding. Ønsker du å sette opp en avtale trykk på "Avtal tid" ovenfor og forespør på en tid i kalenderen. Du vil motta en bekreftelse på avtalen eller forslag til en annen tid. Du kan også bestille time ved sende en forespørsel direkte til meg - timeplanen på Go Mentor er sjelden oppdatert.


Velkommen!

Referanser

kvinne 40 år - "t Terapien hjalp meg å forstå problemene og mønstrene mine på en ny måte. Det var svært motiverende å bruke de kreative metodene. Nå slapper jeg mer av i kropp og sinn."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.