Margrethe Salvesen Klippenberg - Sexolog, Familieveileder, Parterapeut, Terapeut, Veileder - GoMentor

Margrethe Salvesen Klippenberg

Sexolog, Familieveileder, Parterapeut, Terapeut, Veileder

Egersund, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Sexologisk konsultasjon 1.300 kr. Avtal tid

Jeg tilbyr sexologiske konsultasjoner på mitt kontor i Egersund eller ved avtalte hjemmebesøk i Rogaland distriktet. 

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Par konsultasjon (GoMentor videosesjon) 1.800 kr. Avtal tid

Online konsultasjon for par

Sexologisk konsultasjon (GoMentor videosesjon) 1.300 kr. Avtal tid

Sexologisk konsultasjon som online samtale

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er en mangfoldig og fargerik kvinne som arbeider med sexologisk veiledning og inspirasjon. Margrethe Salvesen Klippenberg - Sexolog, Familieveileder, Parterapeut, Terapeut, Veileder

Beskrivelse

 • Ønsker du å styrke ditt seksuelle selvbilde?
 • Har du lyst å videreutvikle ditt erotiske potensiale?
 • Har du vært utsatt for seksuelle overgrep og trenger støtte i prosessen videre?


Som sexolog er jeg opptatt av å finne dine potensialer slik at du kan leve ut den seksualitet som gir glede og mening for deg. Mange mennesker går igjennom fysiske, psykiske og emosjonelle tilstander som påvirker den seksuelle livskvaliteten. Dette kan være sykdommer, funksjonvariasjoner, psykiske lidelser, traumer eller relasjonelle konflikter. Gjennom sexologiske konsultasjoner kan vi sammen finne frem til gode løsninger tilpasset ditt behov. Jeg er opptatt av å skape et trygt rom hvor vi kan diskutere åpent de problemstillinger som gjelder deg og sammen finne gode løsninger for din personlige og seksuelle utvikling. Vi har alle en seksuell historie som påvirker vår seksuelle identitet. Gjennom mine sexologiske konsultasjoner finner vi sammen frem til ditt erotiske potensiale slik at du kan styrke ditt seksuelle selvbilde og oppleve mer glede og nytelse i seksualiteten din. Jeg har gjennom mitt arbeid som sexolog tilegnet meg kunnskap og erfaring fra et bredt spekter av sexologiske problemstillinger.


Om meg

Som person er jeg dypt interessert i å avtabuisere og normalisere seksuelle spørsmål. Derfor har jeg både min egen podcast, Sex og er forfatter av regnbueskogens hemmelighet. Jeg beskrives av andre som en romslig, mangfoldig og fargerik kvinne som ikke er redd for et liv utenfor boksen. Jeg vet hvordan det er å oppsøke hjelp og vet at terskelen kan være høy. Mitt mål er derfor å gjøre hjelp, støtte og behandling mer menneskelig og tilgjengelig. Som mennesker i livet vil vi alltid gå igjennom utfordringer enten av fysisk, psykisk, sosial, åndelig eller seksuell karakter. Jeg mener derfor at vi alle er like normale eller like unormale! Vi er bare ulike i måten utfordringene våre kommer til uttrykk, hvilke strategier vi har for å håndtere dem og hvor åpne vi tørr å være overfor andre og ikke minst oss selv. Når vi tørr å åpne opp for utfordringer reduseres skam og belastning. 

Referanser

Tom 22 - "I did a session in English and needed some personal help. I was going through a very rough period in my life and Margrethe was truly a lifesaver. I am very thankful for the online sessions she provided. "  Les mer  Les mindre

Bea 44 - "Margrethe klarte gjennom timene vi var sammen og skape den perfekte ramme for å utfordre viktige tema om seksualitet. Hun er rasende dyktig på formidling og til å forstå mine grenser slikt at dette ble en trygg og god opplevelse. "  Les mer  Les mindre

Lillian 35 - "Jeg har deltatt på flere av Margrethe sine foredrag og workshops. Hun har en fantastisk evne til formidling, til å bevisstgjøre andre og hun gjør dette med en trygghet og varme for alle som deltar. Seksualitet kan være et sensitivt tema, men Margrethe mestrer dette på en utmerket måte uten at det blir flaut eller vanskelig. Jeg anbefaler Margrethe for alle. "  Les mer  Les mindre

Christina 28 år - "Margrethe Salvesen Klippenberg - for en rå dame. Jeg bøyer meg i støvet for den dama ass. Det er ingenting tabu å snakke om med henne. Hun skaper en trygg atmosfære og normaliserer dette med seksualitet på en så trygg og fin måte. Vi pratet om seksuelle grenser og hva som er viktig i forhold til min seksualitet. Dette er ei klok og kunnskapsrik dame. Jeg føler meg personlig heldig som har fått møtt henne i flere anledninger og det kan virkelig anbefales videre. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.