Johannes Høyvik - Kognitiv terapeut, Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut

Johannes Høyvik

Kognitiv terapeut, Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut

Sandnes , Videosamtale

Personlig fremmøte

Individualterapi 900 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Individualterapi (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut Johannes Høyvik - Kognitiv terapeut, Mindfulness-lærer MBSR, Psykoterapeut

Beskrivelse

 

Samtale terapi - et vågestykke

Å gå i terapi er å gjøre seg sårbar overfor et annet menneske, i dette tilfelle overfor en terapeut som har erfaring med å møte mennesker med ulike psykiske vansker. Dessverre er det mange som opplever å gå altfor lenge alene med vanskelige følelser. Derfor er det et gode i seg selv når en klarer å åpne seg for en annen som lytter og prøver å forstå.

I tillegg er det også viktig å ta i bruk psykoterapeutiske metoder som har dokumetert effekt på den eller de psykiske vanskene den enkelte strever med. 

 

Hva jeg kan hjelpe med

 

Jeg har spesiell erfaring med å jobb med mennesker som strever med:

 • Angst og depresjon
 • Sorg og tapsproblematikk
 • Relasjonstraumer
 • Personlighetsforstyrrelser
 • Relasjonelle konflikter og par terapi
 • Post-traumatisk stresslidelse

Jeg har også mye erfaring med å jobbe med ulike stressrelaterte plager ved hjelp av mindfulness. 

 

Min erfaring

Jeg er opprinnelig utdannet teolog og prest, men har de siste 15 årene jobbet med terapi og behandling av ulike psykiske lidelser, både individuelt og i grupper. Det betyr at jeg har etterutdanning  i psykoterapi og har jevnlig mottatt psykoterapiveiledning de siste årene. Jeg har fordypet meg i kognitiv atferdsterapi og noe som kalles for mentaliseringsbasert terapi. Disse terapimetodene er beslektet, men sistnevnte egner seg særlig godt til å jobbe med relasjonelle vansker. For tiden jobber jeg ved en gruppepoliklinikke på Jæren.

Hvis det er aktuelt for deg å ta kontakt med meg, vil den første timen fungere som en kartleggingstime. Da vil vi sammen kunne finne ut av om jeg kan hjelpe deg med dine vansker. Denne timen er gratis. 

For tiden har jeg ikke anledning til å ta inn nye pasienter før i desember. 

 

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.