Bergen Helhetsklinikk - - GoMentor
Bergen Helhetsklinikk -

Bergen Helhetsklinikk

Bergen

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Helse, arbeidsmiljø, teambuilding, endring, stressmestering, utbrenthet, motivasjon, mental trening og kreativitet. Bergen Helhetsklinikk -

Beskrivelse

Vi skreddersyr opplegg til bedrifter. 2 timer, halv dag, hel dag, to dager eller følger bedriften i en prossess som gruppe. 

 

Tilbud til det offentlige:

Individuell oppfølgning, gruppeterapi, kurs, barnevernstiltak, hjemmebaserte tilbud, terapeutiske aktiviteter for grupper med spesielle behov. Kartlegging med rapport og prosessorientert oppfølgning. Psykososial oppfølgning. Veiledning til institusjoner, miljøterapeuter og andre som har behov for dette.

 

Mentora er et psykoterapeutisk tilbud i Bergen. Vi tilbyr tjenester på våre kontorer i Strandkaien 6, eksterne lokaler og vi tilbyr individuell opppfølgning og hjemmebaserte tilbud i det offentlige. Vi har et nettverk med kompetente miljøarbeidere og koordinatorer slik at vi kan gi optimale tilbud til den enkelte.

Vi har en spesialkompetense innen den humanistiske retningen av psykoterapi og pedagogik. Vi er særlig trent i relasjon, kontakt og kommunikasjon. Vi tror på at etthvert menneske innenfor de begrensningene live gir, selv er ansvarlig for sine valg og handlinger. Du bedriver det du tenker, og du kan endre fokus slik at du kommer i et modus som virker bedre. Du er mer enn summen av tankene, følelsene og kroppen, og med økt oppmerksomhet og innsikt kan du trene på å regulere deg optimalt og leve gode prossesser. Vi møter klienten på hans premisser uten å tolke eller dømme. Vi jobber for å gjøre klienten oppmerksom og øke "awareness" på egne følelser, tanker og fornemmelser, på egne reaksjoner, behov og handlinger, slik at han / hun kan erkjenne, akseptere og godta seg selv og det som er, da kan endring, bevegelse og nye prosseser skje.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer