Bergen Helhetsklinikk - - GoMentor
Bergen Helhetsklinikk -

Bergen Helhetsklinikk

Bergen

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Helse, arbeidsmiljø, teambuilding, endring, stressmestering, utbrenthet, motivasjon, mental trening og kreativitet. Bergen Helhetsklinikk -

Beskrivelse

Vi skreddersyr opplegg til bedrifter. 2 timer, halv dag, hel dag, to dager eller følger bedriften i en prossess som gruppe. 

 

Tilbud til det offentlige:

Individuell oppfølgning, gruppeterapi, kurs, barnevernstiltak, hjemmebaserte tilbud, terapeutiske aktiviteter for grupper med spesielle behov. Kartlegging med rapport og prosessorientert oppfølgning. Psykososial oppfølgning. Veiledning til institusjoner, miljøterapeuter og andre som har behov for dette.

 

Mentora er et psykoterapeutisk tilbud i Bergen. Vi tilbyr tjenester på våre kontorer i Strandkaien 6, eksterne lokaler og vi tilbyr individuell opppfølgning og hjemmebaserte tilbud i det offentlige. Vi har et nettverk med kompetente miljøarbeidere og koordinatorer slik at vi kan gi optimale tilbud til den enkelte.

Vi har en spesialkompetense innen den humanistiske retningen av psykoterapi og pedagogik. Vi er særlig trent i relasjon, kontakt og kommunikasjon. Vi tror på at etthvert menneske innenfor de begrensningene live gir, selv er ansvarlig for sine valg og handlinger. Du bedriver det du tenker, og du kan endre fokus slik at du kommer i et modus som virker bedre. Du er mer enn summen av tankene, følelsene og kroppen, og med økt oppmerksomhet og innsikt kan du trene på å regulere deg optimalt og leve gode prossesser. Vi møter klienten på hans premisser uten å tolke eller dømme. Vi jobber for å gjøre klienten oppmerksom og øke "awareness" på egne følelser, tanker og fornemmelser, på egne reaksjoner, behov og handlinger, slik at han / hun kan erkjenne, akseptere og godta seg selv og det som er, da kan endring, bevegelse og nye prosseser skje.

Terapeuterne/mentorerne som jobber hos Mentora kan du treffe via linkene. De har alle en individuell profil her på GoMentor, hvor du kan se hvilke områder og spesialer de jobber med og hvilken utdanning de har:

 

Carin Brandsrud

Linda Nordskog

 

På klinikken møter du Frida med et smil som tar deg imot i resepsjonen.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer