Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut - GoMentor
Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Annemette Nilsen

Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Smedstad Oslo

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Individuell terapi 650 kr. Avtal tid

Parterapi 900 kr. Avtal tid

Individuell terapi 800 kr. Avtal tid

Parterapi 1 100 kr. Avtal tid

Er du i tvil? Da kan du ringe meg på tlf. 23 96 28 41

23 96 28 41

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Velkommen til terapi hos meg på Smestad helsesenter i Oslo. I terapien kan vi snakke om både vanskelige utfordringer, og hvordan du kan jobbe med endringer for å få et enda rikere liv.

 

Jeg har hovedsakelig en gestaltorientert tilnærming til terapien, men benytter i tillegg metoder fra andre terapeutiske retninger. Tilbudet mitt passer godt til deg som:


Ønsker å håndtere press rundt hvordan du bør være og leve livet
• Kjenner på en følelse av å være ”på utsiden” av deg selv og miste kontrollen.
• Leter etter mening
• Lengter etter å være mer tilstede i øyeblikket.
• Er dømmende og kritisk mot deg selv og andre.
• Opplever negative konsekvenser knyttet til rus, eller står nær noen som har rusavhengighet.
• Har mistet eller er i ferd med å miste en du er glad i.
• Ønsker å utvide din forståelse om deg selv og din livssituasjon.

 

I terapien vil du kunne få muligheten til å studere deg selv og din situasjon nøye. Og hvilket prosjekt er vel viktigere enn ditt eget liv? Den viktigste forutsetningen for at terapien skal være til nytte for deg, er at du ønsker å jobbe med deg selv og at du og terapeuten danner en trygg og tillitsfull relasjon sammen.

 

Hvordan kan jeg endre meg?

I gestaltterapi ses endring og vekst som et naturlig resultat av å være tilstede i øyeblikket, sammen med et annet menneske. Å være tilstede handler om å bli klar over hva jeg tenker, sanser og kjenner i kroppen, i møte med deg. Det er når jeg blir mer av meg slik jeg er akkurat nå, at endring skjer – ikke når jeg prøver å endre meg, prøver å være noe jeg ikke er.

 


Hvordan jeg jobber:

Utgangspunktet i terapien er det spontane som oppstår i mellom oss. Jeg møter deg med åpenhet, respekt og interesse, og bruker meg selv aktivt i møte med deg. Når vi trener på tilstedeværelse vil kroppen ofte være en inngangsport, for den er alltid tilstede her og nå. Pusten er nøkkelen. Ved å bli klar over hvordan vi puster kan vi kjenne oss selv, og åpne opp for at noe nytt skal kunne skje. Vi går da fra analysetenkning til prosess og kreativitet.


I møte med traumatiserte klienter er min tilnærming en kroppsorientert traumeterapi, Somatic Experiencing. Her jobber vi med det ubevisste nervesystemet som sitter i kroppen. Kombinert med min erfaring som fysioterapeut, kan kroppsorientert terapi være av god nytte for traumatiserte. Ta gjerne kontakt for mer info om metoder og terapiretningene jeg tilbyr.

 

Om meg

  • Utdannet fysioterapeut i Nederland 2001 til 2005
  • Ferdig utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i 2013.
  • Jobbet med klienter i egen praksis siden 2012Medlem av Norsk Gestaltterapi Forening, NGF
  • Gjennomført etterutdannelse som traumeterapeut i 2016

 

Tidligere har jeg jobbet i geriatri og med barn med særskilte behov.
Jeg bor i Oslo med samboer, bonussønn og en hund. Som voksen har jeg fulgt min barndomsdrøm og driver nå med musikk på fritiden.

 

Du er varmt velkommen!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.