Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut - GoMentor
Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Annemette Nilsen

Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Smedstad Oslo, Videosamtale , GoMentor 24/7

Personlig fremmøte

Individuell terapi 875 kr. Avtal tid

Parterapi 1.500 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.375 kr. Avtal tid

Online videosamtale rabatt (GoMentor videosesjon) 680 kr. Avtal tid

Samarbeid med Maudbukta legekontor (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Annemette Nilsen har samarbeid med Maudbukta Legekontor. Maudbukta Legekontors pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA MAUDBUKTA LEGEKONTOR. 

Samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Annemette Nilsen har samarbeid med Colosseumklinikken Medisinske legesenter. Colosseumklinikken Medisinske legesenters pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA COLOSSEUMKLINIKKEN MEDISINSKE LEGESENTER.

Online GoMentor rabatt gjelder ikke for denne avtalen.

Samarbeid med Bogstadveien Legevakt (GoMentor videosesjon) Avtal tid

GoMentor og Annemette Nilsen har et samarbeid med Bogstadveien Legevakt. Bogstadveien Legevakt sine pasienter kan booke sesjon her til forhåndsavtalt pris. KUN FOR PASIENTER FRA BOGSTADVEIEN LEGEVAKT.

Online videosamtale (GoMentor videosesjon) 750 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Annemette Nilsen - Gestaltterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Velkommen til terapi hos meg på Smestad helsesenter i Oslo. I terapien kan du dele det du har på hjertet - om det er sorg og savn etter noe eller noen. Eller bekymring og angst, uavhengig om disse kommer til uttrykk kroppslig, mentalt eller emosjonelt hos deg. Jeg kan gi deg et rom, hvor du kan være trygg og i fokus. Ved å se på og "ta tak i" deg selv, tar du ansvar og kan skape den endringen du trenger.

Jeg møter deg som meg selv - et medmenneske som har gått gjennom egne kriser og mørke daler, Jeg vil ikke "fikse" deg, du er god nok som du er! Jeg tenker at, hadde vi alle bare visst akkurat det - vært klar over vår egen verdi, så ville verden sett helt annerledes ut. Å finne denne verdien kan være det mest utfordrende for oss mennesker, uperfekte som vi jo er.

Jeg har hovedsakelig en gestaltorientert tilnærming, som samtale og øvelser. Jeg benytter i tillegg metoder fra andre terapeutiske retninger, som avspenning, meditasjon og berøring. Tilbudet mitt passer godt til deg som:

 

Ønsker å håndtere press rundt hvordan du tenker du bør være og leve livet ditt
• Ønsker å finne mer glede, trygghet og ro
• Leter etter mening, med det som har vært, i det hverdagslige og i de store spørsmålene om livet
• Lengter etter å være mer tilstede i øyeblikket, kjenner du har et større potensiale
• Er dømmende og kritisk mot deg selv og andre
• Har smerter i kroppen
• Har mistet eller er i ferd med å miste en du er glad i, enten ved samlivsbrudd eller død
• Ønsker å utvide din forståelse om deg selv, dine relasjoner og din livssituasjon

 

Den viktigste forutsetningen for at terapien skal være til nytte for deg, er at du ønsker å jobbe med deg selv og at du og jeg som terapeut, danner en trygg og tillitsfull relasjon sammen.

 

Hvordan kan jeg endre meg?

I gestaltterapi ses endring og vekst som et naturlig resultat av å være tilstede i øyeblikket, sammen med et annet menneske. Å være tilstede handler om å bli klar over hva jeg tenker, sanser og kjenner i kroppen, i møte med deg. Det er når jeg blir mer av meg slik jeg er akkurat nå, at endring skjer – ikke når jeg prøver å endre meg, prøver å være noe jeg ikke er.

 


Hvordan jeg jobber:

Utgangspunktet i terapien er det spontane som oppstår i mellom oss. Jeg møter deg med åpenhet, respekt og interesse, og bruker meg selv aktivt i møte med deg. Når vi trener på tilstedeværelse vil kroppen ofte være en inngangsport, for den er alltid tilstede her og nå. Pusten er nøkkelen. Ved å bli klar over hvordan vi puster kan vi kjenne oss selv, og åpne opp for at noe nytt skal kunne skje. Vi går da fra analysetenkning til prosess og kreativitet.

 

 

I møte med traumatiserte klienter er min tilnærming en kroppsorientert traumeterapi, Somatic Experiencing. Her jobber vi med det ubevisste nervesystemet som sitter i kroppen. Kombinert med min erfaring som fysioterapeut, kan kroppsorientert terapi være av god nytte for traumatiserte. Ta gjerne kontakt for mer info om metoder og terapiretningene jeg tilbyr.

 

Om meg

 • Utdannet fysioterapeut i Nederland 2001 til 2005
 • Ferdig utdannet gestaltterapeut fra Norsk Gestalt Institutt i 2013.
 • Jobbet med klienter i egen praksis siden 2012. Medlem av Norsk Gestaltterapi Forening, NGF
 • Gjennomført etterutdannelse som traumeterapeut i 2016

 

Tidligere har jeg jobbet i geriatri og med barn med særskilte behov.
Jeg bor i Oslo med samboer, bonussønn og en hund. Som voksen har jeg fulgt min barndomsdrøm og driver nå med musikk på fritiden.

 

Du er varmt velkommen!

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.