Tankene og ordene dine har en virkning..

Skrevet d. 23-5-2020 10:05:30 af Therese Hagen - Hypnoterapeut, Coach

Hjernen gjør ABSELUTT det den tror er BEST for deg og det den TROR du ønsker, og det den TROR er i din beste interesse..

Wow har du tenk på det? Har du noen gang satt deg ned å lyttet til tankene dine og hva du sier til deg selv? Jeg tror vi alle har vært der og ikke tenker så mye over det egentlig...men det burde du prøve..Du vil bli overrasket. Nå i korona tider har mange vært gjennom en tøff tid, og det er det fortsatt. Selv om det lettes på restriksjonene. Tanke kjøret kan fortsette, og det kan slite deg totalt ut.

Jeg vil at du prøver en liten øvelse, og jeg ble selv så overrasket når jeg gjorde denne selv. Hvis du har en du kan gjøre den sammen med er det perfekt. 

Du strekker ut armen og holder den sterk med knyttet hånd. Først tester vi styrke..Du lar partneren din få prøve å presse armen din ned mens du holder den strak..Jeg regner med at den holder seg sterk og rak.Så sier du to til tre ord som er posetive høyt og raskt fem ganger. Da prøver partneren din igjen å presses armen ned,(samme sted som sist) med flat hånd oppå armen over vristen. Den er fremdeles rak og sterk regner jeg med..

Så gjør du det samme og sier to til tre negative ord om deg selv, høyt og raskt..så lar du partneren din prøve å presse på armen din igjen..

Hva skjedde?

Prøv dette sammen med noen og se hva ord gjør med deg, om du sier de høyt eller inni deg har de en virkning...

Ønsker du en forandring...ja begynn med tankene og ordene dine. Du vil merke hva de gjør med deg..

Husk uansett at "DU ER GOD NOK"

Ha en herlig dag..

Therese..


Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.