Mangler du inspirasjon og motivasjon?

Skrevet d. 2-6-2020 14:29:10 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Hva som gjør at vi innimellom kommer inn i perioder med manglende inspirasjon og motivasjon kan ha flere årsaker. Ofte er det nettopp når vi trenger dette at vi oppdager at det IKKE er der! - Og dermed så blir vi enda mer stresset!

Som coach og terapeut så er den noe av min rolle å bidra til at du kan lære om dine egne mekanismer og hva det er som gjør at du lettere blir inspirert, og kjenner motivasjon i din hverdag.


Lære ulike metoder og verktøy hvor du kan finne din motivasjonen til å investere i deg selv, og din egen utvikling. Finne ut av hva som egentlig driver deg og ikke minst hva som gir deg og dermed også ditt liv mening, uansett omstendigheter.


Jeg praktiserer viktigheten av sterk selvledelse, masse medfølelse og tillit som for mange gir helt nye tanker, og dermed også følelser. Fokus på en for mange helt ny måte å tenke og føle  kan også gi helt nye løsninger. Din nye bevissthet blir dermed en øye-åpner!
På en slik reise blir det også tid til bruk av mye humor, generøsitet og konkrete eksempler ut fra din hverdag og min erfaring fordi teori er viktig, men uten praksis så blir det ofte ikke noe av...

Hvis alt rundt deg ser mørkt ut, - se en gang til... Kanskje er det du som skaper lyset? - RUMI

Vi trenger innimellom alle noen som kan veilede, støtte, utfordre og bekrefte det vil gjør bra, og når dette skjer så blir vi tryggere på oss selv! Hos meg får du også lære om hvordan du kan overbevise, gjøre et positivt inntrykk, ta plass og alt annet som er viktig for at du skal nå ut med det fantastiske du har å tilby, dine egenskaper og ditt budskap.


Ofte tenker vi at selvledelse f. eks. handler om hvordan en som leder kan påvirke andre, men jeg tenker at det handler om hvordan vi ut fra empati, forståelse og kunnskap om oss selv kan lede oss selv, og dermed bidra til å gjøre andre gode, også.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.