Å leve livet er som å balansere på en line

Skrevet d. 17-10-2019 18:24:45 af Lian Kirksæther - Coach - DNCF sertifisert coach, Helsecoach, Veileder, Professional Certified Coach (PCC) ICF

Innimellom går det som en drøm, men andre ganger er det så vidt du holder balansen.

 

Gjør vi selv livet vanskeligere enn det er? Eller er det dagens samfunn som påvirker oss med tidspress, forventninger og krav. Og hvem er du midt oppi det hele? En tøff Gladiator eller mer av den stille og forsiktige typen.

 

Er det på tide at du setter ned foten, og tar bedre vare på deg selv. Det å være mer av den du egentlig er. Ikke på en egoistisk måte, men bare det å være litt mer deg. Tørr du å være mer av den du egentlig er. Med de feil og mangler som hører med. Og når man sjekker etter så er det jo ingen av oss, som er perfekte og feilfrie.

 

Det er som om det kommer en pakke med hver enkelt av oss. Og inni den pakken er ikke alt like bra, men det er alltid noe som er bra i hver eneste pakke. Og hver pakke er gjerne litt forskjellig. Både når det gjelder innhold, form og farge. I hver eneste pakke er det alltid noe som kan forbedres, men hvor viktig er det egentlig at det forbedres? Og hva er det du vil forbedre? Det aller viktigste er at du tar vare på din pakke fordi denne pakken er en del av deg.

Jeg hjelper deg gjerne med å ta bedre vare på deg selv og din pakke.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.