Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Fredrikstad

af GoMentor

Sidst opdateret 12.10.2021

Reviewer Troels Sletved

Psykolog Fredrikstad - Coach Fredrikstad

Psykolog i Fredrikstad

På GoMentor.no kan du enkelt finne en god psykolog, psykoterapeut eller coach i Fredrikstad. Du har kanskje allerede funnet ut at det er en psykolog, terapeut eller coach, du trenger - men du kan også finne andre typer terapeuter som tilbyr samtaleterapi i sin klinikk eller online-terapi via GoMentor. Hvis du leter etter en psykolog eller psykoterapeut i Fredrikstad som har spesialisert seg på en bestemt metode som kognitiv terapi, coachingkroppsterapi eller hypnose er det også på GoMentor du enkelt kan finne det.


Viser det sig at du er i tvil om hvilken slags "mentor" du har bruk for, så kan vi anbefale at du også vurderer blant de psykoterapeutene og coachene, som er i Fredrikstad. Det vigtigste for å få en god prosess eller enkeltsamtale, er for de fleste kjemien mellem deg og mentoren, og mer underordnet, om det er en psykolog, psykoterapeut eller coach. Under her kan du se de psykologene, psykoterapeutene og coachene vi samarbeider med i Fredrikstad by.

 

Psykolog i Fredrikstad

 

Psykoterapeut i Fredrikstad

 

Coach i Fredrikstad

 

Hva jobber en psykolog med?

En psykolog eller psykoterapeut arbeider med mange forskellige problematikker.

”gomentor

Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Fredrikstad. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.


Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg.

 

Utbrenthetstest

 

Angsttest

 

Parforholdstest

 

Du kan også lese mer om muligheten for rask hjelp uten ventetid via GoMentor 24/7 eller bestille en psykolog på nett eller online coach direkte.

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.