Finn den riktige psykolog, terapeut eller coach

Psykolog Sarpsborg

af GoMentor

Sidst opdateret 6.5.2020

Reviewer GoMentor

”Kommunens

Psykolog i Sarpsborg

Vi har laget en norsk portal for samtaleterapi og coaching, og laget en søkemaskin hvor du kan filtrere på akkurat det du har bruk for i din mentor. Det gjelder både hvis det er en bestemt utdannelse (f.eks. autorisert psykolog), hvis det er et bestemt erfaringsområde (f.eks. depresjon eller stress), eller hvis det skal være en mentor som både tilbyr samtaler som personlig fremmøte og terapi på nett (via webcam), eller som en kombinasjon, hvor du kan skrive, live-chatte og holde videosamtaler med din mentor, som et 24/7 abonnement gir deg mulighet for. Vår online videoløsning fungerer både fra datamaskiner og Android-enheter (både smartphones og tablets). Utover det har vi opprettet en app til iPhone og iPad, der man kan avholde disse online-sesjonene. Du kan søke etter en spesifikk mentor blandt resultatet via "Finn hjelp i nærheten"-knappen under her. Her vil du også kunne filtrere på ventetid eller om du har bruk for en akutt tid.


Finn den rette hjelp i Sarpsborg

Vi bruker mentor-begrebet som en felles betegnelse for våre psykologer, terapeuter og coaches og har gjort det lett for deg som privatperson eller virksomhed å finne f.eks. psykologer i Sarpsborg. Hvis du er i tvil om hvilken slags mentor du søker, er du alltid velkommen til å kontakte GoMentor support på mail, telefon eller via vår live chat. Vi kan også fortelle deg forskjellen på en psykolog og en psykoterapeut, samt forskjellen på terapi og coaching. Denne hjelpen koster deg ikke noe.

Opplever du noen symptomer, men er i tvil om hva de viser tegn på? Da kan du under her finne noen tester som kan hjelpe deg med å kartlegge dette. Uansett hva du har bruk for hjelp til, så har vi en mentor som kan hjelpe deg. 

 

Parforholdstest

 

Depresjonstest

 

Stresstest


Finn den rette mentor i Sarpsborg

På GoMentor er det lett å søke seg frem til den rette psykolog eller terapeut. Vi samarbeider med flere forskjellige og gode psykologer i Oslo, som du lett kan kikke igennem her på hjemmesiden. Vi har her lagd søkninger på mentorer i ulike områder i Oslo, og du kan klikke på lenkene og se de mentorene vi samarbeider med. På den enkelte mentors profilside kan du lese mer om den enkelte mentor, herunder profiltekster, anbefalinger fra andre brukere, og hvilke psykologiske metoder og erfaringsområder de har erfaring med. Samtidig kan du lese deres blogginnlegg og se videobloggs (hvis de har laget noen).  

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.