Vigdis Moen - Sexolog, Terapeut

Vigdis Moen

Sexolog, Terapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Sexolog NACS Vigdis Moen - Sexolog, Terapeut

Beskrivelse

Hva jeg kan hjelpe deg med:

  • Parproblemer og relasjonsproblemer
  • Manglende seksuell lyst
  • Seksuell identitet og seksuell orientering
  • Utfordringer knyttet til kjønnsidentitet / trans, inkludert samtale og veiledning til partner og pårørende
  • Seksuelle tenningsmønstre
  • Smerter ved samleie
  • Ereksjonsproblemer og for tidlig sædavgang 
  • Orgasmeproblemer
  • Råd og veiledning ved funksjonsnedsettelse og / eller kronisk sykdom

 

Om meg og min tilnærming

Jeg er utdannet sexolog ved Universitetet i Agder, og er godkjent av NACS (Nordic Association for Clinical Sexology). Har bakgrunn som sykepleier og pedagog, og har master i helsevitenskap fra NTNU, med fokus på seksuell helse og kjønnsidentitet. Jeg har over 25 års erfaring innen utdanning i sexologiske emner. Dette innebærer tradisjonell seksualundervisning, undervisning om kjønnsmangfold, seksualitet ved funksjonsnedsettelse og kronisk sykdom, kreft og seksualitet m.m.

 

Jeg jobber som universitetslektor ved NTNU, Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie, og har i tillegg en privat praksis som sexolog i Trondheim. Som sexolog bruker jeg ulike tilnærmings- og behandlingsmetoder. En seksualanamnese i første behandlingstime avgjør videre strategi. Jeg har som mål å jobbe løsningsorientert i samarbeid med den enkelte klient, og anvender ofte en kombinasjon av kognitiv og narrativ tilnærming. Antall behandlinger avhenger av hvilket problem du har. Noen ganger kan 1 time være tilstrekkelig, mens andre ganger må du regne med flere behandlingstimer. Jeg henviser også til lege og spesialister ved behov.

Den som tar kontakt med meg for å få time, kan være trygg på at all informasjon som kommer fram i samtalen, vil bli behandlet konfidensielt og er 100% taushetsbelagt.

 

Jeg har kontordag kun mandager for personlig frammøte men videosamtaler kan vi avtale etter behov. Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

 

Referanser

"Leif" - ""Jeg hadde gruet meg slik til dette, men nå slapper jeg av. Takk for en god time.Jeg ser fram til neste gang.""  Les mer  Les mindre

"Vera" - ""Legen min sa at du er flink og kan mye om dette, og det gjør du.""  Les mer  Les mindre

"Anne" - ""Jeg har ikke greid å komme meg gjennom dette uten disse samtalene med deg.""  Les mer  Les mindre

"Kari" - ""Jeg liker godt at du gir meg lekser, så får jeg noe å jobbe med mellom samtalene. Det vokser jeg på.""  Les mer  Les mindre

"Arne" - ""Etter samtalen med deg har jeg hatt det bedre med det vi pratet om. Takk for god samtale.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.