Vigdis Moen - Sexolog, Terapeut

Vigdis Moen

Sexolog, Terapeut

7010 , Trondheim , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 referanser

Personlig fremmøte

Individuel samtale 950 kr. Avtal tid

Telefonsamtale 950 kr. Avtal tid

Parterapi 1.250 kr. Avtal tid

Student 680 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosesjon) 950 kr. Avtal tid

Student (GoMentor videosesjon) 680 kr. Avtal tid

Parterapi (GoMentor videosesjon) 1.250 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sexolog NACS Vigdis Moen - Sexolog, Terapeut

Beskrivelse

Hva jeg kan hjelpe deg med:

 • Parproblemer og relasjonsproblemer
 • Manglende seksuell lyst
 • Seksuell identitet og seksuell orientering
 • Utfordringer knyttet til kjønnsidentitet / trans, inkludert samtale og veiledning til partner og pårørende
 • Seksuelle tenningsmønstre
 • Smerter ved samleie
 • Ereksjonsproblemer og for tidlig sædavgang 
 • Orgasmeproblemer
 • Råd og veiledning ved funksjonsnedsettelse og / eller kronisk sykdom

 

Om meg og min tilnærming

Jeg er utdannet sexolog ved Universitetet i Agder, og er godkjent av NACS (Nordic Association for Clinical Sexology). Har bakgrunn som sykepleier og pedagog, og har master i helsevitenskap fra NTNU, med fokus på seksuell helse og kjønnsidentitet. Jeg har over 25 års erfaring innen utdanning i sexologiske emner. Dette innebærer tradisjonell seksualundervisning, undervisning om kjønnsmangfold, seksualitet ved funksjonsnedsettelse og kronisk sykdom, kreft og seksualitet m.m.

 

Jeg jobber som universitetslektor ved NTNU, Institutt for samfunnsmedisin og sykepleie, og har i tillegg en privat praksis som sexolog i Trondheim. Som sexolog bruker jeg ulike tilnærmings- og behandlingsmetoder. En seksualanamnese i første behandlingstime avgjør videre strategi. Jeg har som mål å jobbe løsningsorientert i samarbeid med den enkelte klient, og anvender ofte en kombinasjon av kognitiv og narrativ tilnærming. Antall behandlinger avhenger av hvilket problem du har. Noen ganger kan 1 time være tilstrekkelig, mens andre ganger må du regne med flere behandlingstimer. Jeg henviser også til lege og spesialister ved behov.

Den som tar kontakt med meg for å få time, kan være trygg på at all informasjon som kommer fram i samtalen, vil bli behandlet konfidensielt og er 100% taushetsbelagt.

 

Jeg har kontordag kun mandager for personlig frammøte men videosamtaler kan vi avtale etter behov. Du er velkommen til å kontakte meg for en uforpliktet samtale!

 

Referanser

"Leif" - ""Jeg hadde gruet meg slik til dette, men nå slapper jeg av. Takk for en god time.Jeg ser fram til neste gang.""  Les mer  Les mindre

"Vera" - ""Legen min sa at du er flink og kan mye om dette, og det gjør du.""  Les mer  Les mindre

"Anne" - ""Jeg har ikke greid å komme meg gjennom dette uten disse samtalene med deg.""  Les mer  Les mindre

"Kari" - ""Jeg liker godt at du gir meg lekser, så får jeg noe å jobbe med mellom samtalene. Det vokser jeg på.""  Les mer  Les mindre

"Arne" - ""Etter samtalen med deg har jeg hatt det bedre med det vi pratet om. Takk for god samtale.""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.