Hemmet orgasme hos menn

af GoMentor

Sidst opdateret 15.1.2020

Reviewer GoMentor

Hemmet orgasme hos mennDet første man bør innse angående hemmet orgamse hos menn er at ejakulasjon og orgasme ikke er det samme. Ejakulasjon er kroppens fysiske funksjoner som utløser sæd, mens orgamse er muskelsammentrekninger og følelsen av å gi slipp. Det er altså et følelsesmessig aspekt ved orgasme. For noen menn er det ikke mulig å oppnå orgamse i forbindelse med normal seksuell stimulering. Årsakene til dette varierer, men de fleste lider av lignende symptomer. Dette er et sensitivt tema og mange menn opplever skam. GoMentor tilbyr derfor online terapi slik at du kan få den hjelpen du trenger, uten å måtte forlate ditt eget hjem.

Symptomer på hemmet orgasme hos menn 


Den største indikator på hemmet orgasme hos menn er forsinkelse eller fravør av orgasme etter tilstrekkelig seksuell stimulering. Som man kanskje kan forestille seg kan disse fysiske probleme føre til emosjonelle problemer. Noen menn overveldes av angst før eller under seksuell aktivitet, mens andre opplever økt stressnivå som kan påvirke både parforholdet og hverdagen. Hvis noen av symptomene viser seg er det anbefalt å få behandling eller oppsøke noen å snakke med. 

  • Forsinkelse av orgasme under seksuell aktivitet
  • Fravær av orgasme etter tilstrekkelig seksuell stimulering 
  • Stress
  • Angst

Behandlingsmuligheter


Dette er et problem som mane menn syns det er ubehagelig å snakke om, av flere årsaker. Vi har derfor skapt en platform for online terapi for mannlig hemmet orgasme. Våre tilknyttede terapeuter tilbyr hjelp til folk som syns det vanskelig eller ubehagelig å oppsøke hjelp på legekontorer. Gjennom GoMentor 24/7 kan du skrive med din personlige mentor helt fortrolig og få den hjelpen du trenger uansett tid og sted. Ikke la en seksuelle dysfunksjon skape flere problemer i din hverdag og utvikle seg til større psykiske utfordringer. 


Finn din mentor i listen under eller søk mer spesifikt via 'Finn ekspert' til høyre på siden. 

Trenger du en å snakke med?

Samlivsskolen v/ arbeidende styreleder  Anna Sigridsdatter Heen Cecilie  Dale Parterapi Mariann Marthinussen Katinka Kjos-Kendall
Søk med postnummer

Se utvalgte mentorer under

 

Vi samarbeider medHvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.