Tom Albertsen - Coach, Gestaltterapeut

Tom Albertsen

Coach, Gestaltterapeut

Larvik , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 referanser

Personlig fremmøte

Mental trening/Coaching 1.000 kr. Avtal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online samtale (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Tom Albertsen - Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Hvem er du? Hvor skal du? Hvor er du om 5 år, 10 år, 15 år?

 • Det handler om deg – Det handler om valg. Det handler om å møte sine individuelle utfordringer og ta ansvar for seg selv. Det handler om å være bevisst på hvordan du bruker tiden du er tildelt.
 • Jeg arbeider for å øke din selvtillit, gi en bedret mestringstro og et forsterket fokus på personlige evner som kan hjelpe deg på reisen mot maksimering av ditt potensial.
 • Jeg er lidenskapelig opptatt av mennesker, utvikling og prestasjon. Gjennom en balansert dynamikk mellom støtte og utfordring arbeider jeg med ambisiøse, nysgjerrige og søkende aktører som ønsker å få mer ut av seg selv.  
 • Ønskemålet er at du får et enda større eierskap til – din egen reise – at du øker din bevissthet på hva/ hvor du vil og hvordan du skal komme deg dit.
 • Mental trening er et verktøy som gir mentalt overskudd! Personlig vekst krever hardt arbeid over tid. Jeg kan gjennom mine metoder gi deg den støtten du trenger for å komme dit du ønsker

Med deg i sentrum rettes fokuset på:

Inspirasjon, selvsnakk, selvstøtte, visualisering, spenningsregulering, awareness og mental trening, for å nevne noen.

 

Hvem er jeg:

Jeg er coach og mental trener med;

 • lederutdannelse fra forsvaret
 • erfaring som mental trener og coach i Zambia og Afghanistan
 • flere år som prestasjonscoach – som keepertrener i Tippeligaen (TIL og LSK)
 • mastergrad i coaching og psykologi fra Norges idrettshøgskole m/ fokus på; coaching og prestasjonsevne
 • etablert praksis - Mental helse og utvikling, der prestasjonsutvikling er i fokus
 • gestaltcoaching som metode
 • en hel del gjennomførte realiseringsdrømmer, som Norge på langs på ski, Norseman, Kilimanjaro, Basecamp Everest.

Metoder:

Mental trening og coaching handler om å kunne sette seg inn i ditt perspektiv, se det du ser og skreddersy opplegget til dine behov. Sammen utvikler vi den tillit og trygghet som skal til for at du kommer deg i mål.   

Syns du dette høres spennende ut og du har lyst å få mer ut av deg selv? Ta kontakt med meg.  

Referanser

Eduarda Amorim (Duda) tidligere håndballspiller på det Brasilianske landslaget - "I 2020 ble Duda i Handball Planet kåret til tiårets beste håndballspiller i verden (2011 - 2020). I samme kåringen ble hun ansett som en av de beste håndballspillerne gjennom tidene. I januar 2017 startet vi samarbeidet. " I really appreciate his work. He helped in important moments of my carrier, where I needed to organise my thinking and my plans in order to achieve bigger success. I am thankful we have worked together" Eduarda Amorim – Duda 11.02.2021"  Les mer  Les mindre

Ole Jacob Røed, Brevini Norge as - "Daglige ledere kommer opp i en rekke forskjellige problemstillinger. Tom lærte meg metoder for å tilnærme meg og løse problemstillinger på en bedre måte"  Les mer  Les mindre

Petter Belsvik, Fram fotball - "Som tidligere toppspiller og nå fotballtrener leter man alltid etter muligheter til å bli bedre. Mine samtaler med Tom har gitt meg en trygghet og en mer presis tilnærming til den enkelte spiller og spillergruppa som helhet."  Les mer  Les mindre

Gro Hammerseng-Edin tidligere kaptein på det Norske Håndball landslaget, Larvik HK - "Jeg hadde godt utbytte av seanser med Tom i en periode hvor jeg ønsket å jobbe med å lede meg selv på en bedre måte "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.