Ove Bell - Mentaltrener, Coach - GoMentor
Ove Bell - Mentaltrener, Coach

Ove Bell

Mentaltrener, Coach

Moss , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

Personlig fremmøte

Coaching en til en 1.000 kr. Avtal tid

Coaching er en nyttig og effektiv måte å se nye løsninger og å komme videre på. Det kan være indre ubevisste hindringer som gjør at du ikke ser løsninger eller finner motivasjon til å ta tak i en situasjon.

Du har løsningen, jeg hjelper deg med å finne den.

Pakkepris 6 enkelttimer 5.600 kr. Avtal tid

Tas som dobbelttimer, 3 ganger à 2x45 min. Forskuddsbetaling.

Du har løsningen, jeg hjelper deg å finne den.

Gruppecoaching 4.000 kr. Avtal tid

Coaching i grupper på inntil 10 personer. Effektiv måte å finne løsninger på bedre teamarbeid, samspill og konflikter.

Hvordan kan gruppen bidra til å bedre miljøet, få bedriften til å vokse?

Dere sitter selv på løsningene jeg hjelper dere å finne dem på en trygg og god måte under kyndig veiledning.

Foredrag 10.000 kr. Avtal tid

Foredrag om aktuelle temaer.

Konflikthåndtering

Kommunikasjon


Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"Your future is powered by your dreams" Min oppgave er å veilede, coache og inspirere deg til du når dine mål. Ove Bell - Mentaltrener, Coach

Beskrivelse

Stiller du deg ofte spørsmål som:

 • Hvorfor får jeg det ikke til?
 • Hva må jeg gjøre nå?
 • Hvorfor klarer jeg ikke å si nei? 

Dette er spørsmål som ofte kommer pga ubevisste mentale blokkeringer.Hvordan kan jeg hjelpe deg og hvilke teknikker bruker jeg?

Ved å lede deg gjennom en prosess med utgangspunkt i hvordan det er idag vil vi finne dine egne indre ressurser for at du skal utvikle dine egne tankemønstre som vil lede til nye handlemønstre. Vi kan enkelt si at vi sammen omprogrammerer måten du tenker på. Du er brukeren og programmereren, min oppgave er å lede deg gjennom prosessen.


Jeg bruker først og fremst NLP teknikker og mindfullness sine kraftfulle og effektive teknikker som gir gode og raske resultater. Interessen for det mentale og hvordan det påvirker hele livet førte til at jeg tok NLP utdannelse på masternivå. Denne interessen kom i form av at jeg selv opplevde disse løsningene og hindringene og hvor stor betydning det hadde å få løst de opp.


Ved hjelp av min PMT utdannelse og livserfaring, hjelper jeg deg med å finne nye mulighet, overvinne hindringer i form av indre motstand, traumer og fobier til å nå dine mål slik at du får det livet du innerst inne ønsker deg.
 


Hvem er jeg?

Jeg heter Ove Bell-Andersen er 54 år. Bosatt i Moss.
Jeg har mange års erfaring innen ledelse på ulike nivåer og som selvstendig næringsdrivende. Sertifisert profesjonell mental trener i 2016
 


Du er velkommen til å ta kontakt.

Referanser

Psykologistudent begynnelsen av 20 årene - "Har vill og uhemmet sex med hvem som helst. "Takk for hjelpen, nå klarer jeg å si nei til folk uten dårlig samvittighet. Bedre selvtillit og egenverdi hjelper også på studiene""  Les mer  Les mindre

"Eva" - "Voksen kvinne som sliter med sukkeravhengighet og depresjon. "En veldig viktig faktor for opprettholde håp er å ha en optimistisk holdning. Optimisme betyr ikke at du er blind for virkeligheten. Det betyr at du er motivert til å søke en løsning på det som skjer. Optimisme innebærer å se på en situasjon ikke bare i forhold til problemer som oppstår, men også søker ut noen nytte-ser på den i form av sitt potensielle positive utfall." Nei, ikke jeg som forfattet denne, men det ser du sikkert utifra skrivestilen. Men, syntes den var god og ville dele den med deg jfr det vi var innom i går Takk for at du hjelper meg, og for din velvilje Ove, Du er gull"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.