Elisabeth Sagfjæra Vaagland - Reg. Tankefeltterapeut MNLH - GoMentor

Elisabeth Sagfjæra Vaagland

Reg. Tankefeltterapeut MNLH

5 referanser

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gjennom TFT kan jeg gi deg muligheten til et bedre og rikere liv. Det kan gjelde deg som allerede har et godt liv, men som kjenner at Elisabeth Sagfjæra Vaagland - Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Beskrivelse

Denne mentor er ikke  lengere aktiv-kontakt GoMentor support,hvis du har bruk for hjelp med å finne en annen mentor. 

Gjennom TFT kan jeg gi deg muligheten til et bedre og rikere liv. 
Det kan gjelde deg som allerede har et godt liv, men som kjenner at det er noe som kunne vært enda bedre. Og det kan gjelde deg som har det vondt psykisk eller fysisk. Som Reg. Tankefeltterapeut er jeg en av få i landet som kun spesialiserer meg på Tankefeltterapi (TFT). 

HVA ER TFT?
TFT (Tankefeltterapi) er en behandlingsform som er sammensatt av elementer fra tradisjonell kinesisk medisin, akupressur, kinesiologi og kognitiv terapi. 
TFT er en metode hvor man tar i bruk kroppens eget reparasjonssystem for unødvendige følelser og spenninger. Denne metoden ser ut til å være svært effektiv for å dempe eller lindre følelser og spenninger som er irrasjonelle eller irrasjonelt sterke.
I tillegg bruker vi spørreteknikker for å avdekke og aktivere de uønskede følelsene. Vi banker lett på akupressurpunktene for å aktivere kroppens evne til å hjelpe seg selv.
Dette er en enkel metode som er lett å lære, den har ingen kjente bivirkninger og effekten er ofte lett obeserverbar.


TFT kan brukes mot f.eks

• Allergiplager

• Atferds- og konsentrasjonsproblemer

• For å øke prestasjonsvne

• Hodepine

• Indre uro

• Lese- og skriveproblematikk

• Samlivsproblemer

• Sinne/hat

• Smerter

- og mye annet - fordi det er kroppen selv som løser problemene.

TFT er bare et verktøy.

Jeg liker å si det på denne måten: Hvis du kutter deg eller får et sår på kroppen vil du oppleve at kroppen selv fixer opp i dette. Først blør du, så stopper blødningen, blodet koagulerer, det danner seg en skorpe , det begynner å klø idet det dannes nye celler for å reparere skaden. Så sitter du kanskje igjen med et arr som et minne om hva du har vært utsatt for.

Likedan tenker vi at det er for de følelsesmessige sårene vi får igjennom livet. Kroppen har et eget reparasjonssystem for disse og det er dette reparasjonssystemet vi aktiverer ved å banke på de forskjellige energipunktene som benyttes i TFT. 

Mitt møte med TFT
Sommeren 2016 kom jeg ved en tilfelighet over en filmsnutt på Facebook hvor en mann kalt Mats Uldal kurerte en 11-årig gutts fobi mot hveps. Denne lille gutten hadde ikke vært ute og lekt med vennene sin på sommerstid på et par år livet hans var fryktelig trist.
Denne behandlingsformen opplevde jeg som helt fantastisk og en spire ble sådd i meg - uten at jeg helt visste det selv.

Da den samme Mats Uldal la ut et facebook-arrangement om et TFT-kurs i Trondheim høsten og vinteren, var jeg ikke i tvil og booket meg på kurset! Her var min mulighet til å kunne hjelpe andre mennesker på en svært effektiv måte.

Et år etter er jeg Reg. Tankefeltterapeut med firmanavn Din Tankefeltterapeut og med harmonisk og avslappende hjemmekontor med mange fornøyde klienter. 
Nå er jeg klar til å ta i mot nettopp deg som sliter med sterke spenninger og irrasjonelle følelser som påvirker livet ditt på en dårlig måte.

Litt om meg
Jeg er 48 år, gift og har 4 barn I en modell “mine-dine-våre” 
Jeg har i hele mitt liv vært styrt av mine følelser - på godt og vondt - og i 2014 fant jeg ut at jeg er høysensitiv. Dette var en erkjennelse som snudde opp ned på livet mitt og hvor jeg plutselig fikk “kabalen til å gå opp”. 
I samme periode fant jeg Medisinsk Yoga, som den gang var helt i startfasen her i Norge. Ved hjelp av MediYoga lærte jeg å håndtere alle de følelsene som hadde herjet med meg i alle år og jeg oppnådde etterhvert en dyp indre ro.
Med denne opplevelsen startet en personlig reise mot det å finne meg selv, og jeg har blitt trukket mer og mer mot det å hjelpe andre til å oppleve indre ro og velvære. 

Da jeg oppdaget TFT, fikk jeg svaret på hvordan jeg kunne bidra til å hjelpe mennesker som lider av angst, depresjoner, smerter, fobier, sorg, stress, vanskelige følelser etter vonde opplevelser, frykt, indre uro og mye mer. 

Jeg tar imot klienter hjemme på kveldstid fra kl 17:30.

 

Er det noe du lurer på så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Referanser

Ole 50 år - "Jeg er evig takknemlig overfor Elisabeth! Med TFT hjalp hun meg med å slutte med snus etter å ha vært avhengig av nikotin siden jeg var 14 år. Jeg var i utg.pkt, ikke innstilt på å slutte, men TFT-behandlingene gjorde noe med avhengighetsfølelsen slik at det ble lettere å slutte. Jeg har ikke brukt snus på ett år nå. Jeg anbefaler Elisabeth på det sterkeste."  Les mer  Les mindre

Magne 77 år - "Vi var på middagsbesøk med Din Tankefeltterapeut og fikk en voldsom kvalmereaksjon etter middagen. Da jeg har nyresvikt, hender det at jeg kan få reaksjoner på salt mat. Elisabeth satte straks igang med TFT-behandling av meg og fra å være sengeliggende med voldsom kvalme, ble jeg helt fin etter 20 minutters TFT-behandling. Dette er en fantastisk teknikk, den kan brukes på det meste og jeg anbefaler den på det varmeste. "  Les mer  Les mindre

Gunn 72 år - "Har vært plaget med smerter under foten i flere år og etter 2 behandlinger på 10 min var smertene borte! Elisabeth er en behagelig og profesjonell behandler og jeg anbefaler henne. "  Les mer  Les mindre

Gerd - "Elisabeth er en meget dyktig terapeut! Hun er veldig flink til å behandle uønskede spenninger og følelser, som har satt seg i kroppen. Håper så mange som mulig benytter seg av en TFT-behandling (avspenningsteknikker) Dere får utlevert et fantastisk "verktøy" som lærer dere hvordan dere kan bruke "bankemetoden/tapping" for resten av livet. "  Les mer  Les mindre

Kvinne - 22 år - "Elisabeth er helt fantastisk! Svært dyktig og profesjonell dame. Jeg opplevde veldig gode resultater med TFT mot min nakkesmerte. Den forsvant på 5 minutter! Jeg har også lært meg teknikken selv, slik at jeg kan bruke den før jeg skal gjøre ting som jeg vet jeg pleier å få angst for. Jeg anbefaler Elisabeth - Din Tankefeltterapeut anbefales på det sterkeste! "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.