Forklaring på energiflyt i kroppen

Skrevet d. 19-10-2017 20:15:09 af Elisabeth Sagfjæra Vaagland - Reg. Tankefeltterapeut MNLH

Hei igjen!

Her er en kort og enkel forklaring på psykologisk reversering:

Psykologisk reversering er når det er en midlertidig tilstand av reversert energi/manglende strømflyt i hele eller deler av kroppen. 
Se for deg at man setter inn en rekke batterier med pluss mot minus for at de skal kunne gi strøm.  Sett at man tar ut ett batteri og snur det slik at det står pluss mot pluss og minus mot minus - da stopper energiflyten/strømmen og ting fungerer ikke.
Av og til er psykologisk reversering direkte årsak til et problem, og når man får gjenopprettet energiflyten er problemet løst. Men som regel ser vi at PR hindrer en naturlig helbredelse og forhindrer en behandling fra å virke.
Hvis en klient har et problem og man har funnet riktig algoritme for dette, men algoritmen ikke gir noen umiddelbar effekt, vil man ved å stimulere de tre punktene for psykologisk reversering (PR1, PR2 og PR3 - som da opphever psykologisk reversering) oppleve at riktig algoritme for problemet vil virke. Disse stimuleres ett og ett av gangen med den gitte algoritmen mellom hver gang - helt til det virker. Noen ganger vil det være nok med PR1, som anses som det mest effektive PR-punktet. Andre ganger må man benytte seg av alle tre.
Håper dette var en grei forklaring :)

 

 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.