Sissel Merete Andersen - Coach, Mentaltrener - GoMentor
Sissel Merete Andersen - Coach, Mentaltrener

Sissel Merete Andersen

Coach, Mentaltrener

Arendal , Videosamtale

5 referanser

Personlig fremmøte

Personlig samtale 900 kr. Avtal tid

Videosamtaler

Personlig samtale (GoMentor videosesjon) 900 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hjelper ledere, team, gründere og enkeltpersoner med å oppdage og ta i bruk sine styrker. Sissel Merete Andersen - Coach, Mentaltrener

Beskrivelse

 • Jeg er sertifisert som Gallup Strenghts coach, som handler om styrker og hva som gjør deg unik og ressurssterk. Jeg er også Sertifisert Erickson profesjonell coach og teamcoach fra Erickson Coaching Nordic.

 • Har lang erfaring fra næringslivet som leder og har jobbet mye med endringer, prestasjons- og treningskultur. 

 • Har også lang erfaring fra konkurranseidrett både som utøver og trener.

 Når er Coaching nyttig?

Det kan være du står ved et veiskille og trenger å ta et valg. Det kan være at du har behov for å få løst opp i en krevende og fastlåst utfordring du ikke vet hvordan du skal løse, som for eksempel:

 

 • Balansen mellom jobb, familie og fritid?
 • Lederutvikling
 • Kjerneverdier
 • Valg av jobb/utdanning?
 • Sortering av tankene eller gjøremålene dine?
 • Oppgave du har utsatt lenge av ulike årsaker?
 • Relasjon med andre?
 • Håndtering av spenningsnivå?
 • Forberedelser til kamp/konkurranser?

 

Hvilket utbytte kan du få?

Se for deg, at du har kommet et godt stykke videre med det du ønsker endring på. Du har kanskje til og med kommet helt i mål. Uansett, hva du har klart å løse opp i – så vil ofte hode og kropp bekrefte at det stemmer for deg. Da er mye av jobben gjort! Hvordan du skal få det til, kommer nesten av seg selv. Poenget er at når du vet hva du vil og ønsker, vil du lettere finne ut hvordan du skal gjøre det.

 

Hvordan foregår det?

Jeg hjelper deg å se fremover, og se det hele fra ulike sider. Jeg både støtter deg og utfordrer deg til å være konkret slik at du finner veien videre til målet. Det er du som eier målet ditt og hva som skal til for å komme et skritt videre – og du vil klare det ved hjelp av dine iboende ressurser. Disse ressursene hjelper jeg deg å få frem, slik at du i større grad kan gjøre nytte av disse.

Den første samtalen bruker vi til å bli kjent med hverandre. Deretter fortsetter vi samtaler, enten på telefon/video eller ansikt til ansikt – du velger selv. Større endringsprosesser vil trenge flere samtaler eller møter. Samtalene er 100 % konfidensielle og følger ICF’s etiske retningslinjer. Du får dokumentasjon på samtalen.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med meg idag! 

 

Referanser

Leder i Kriminalomsorgen - "De timene Sissel og jeg har hatt sammen har vært veldig bra, fine og nyttige. Dette har gitt meg verdifull tid til å diskutere og reflektere rundt egen praksis, adferd og tankesett og også gitt meg noen pekepinner på hvor jeg bør forsøke å legge inn noen endringer og hvordan jeg kan bli tydeligere i å kommunisere «hvem jeg er» og hvilke forventninger jeg har – til meg selv så vel som til andre. Forhåpentligvis vil dette bidra til at jeg blir en bedre leder og person – det vil jo tiden vise."  Les mer  Les mindre

Christopher Bernando Spicer, selvstendig næringsdrivende - "Etter timene med Sissel har jeg frigjort 2 timer hver dag. Jeg har nå faste tidspunkt for trening og prioriterer venner og familie i større grad enn tidligere. Tusen takk for lærdom og bevisstgjøring rundt mine daglige valg! "  Les mer  Les mindre

Farrah Løvdal - " Som leder er det viktig å ha de rette verktøyene til å hjelpe organisasjonen en jobber i nå sine strategiske mål. Det er enda viktigere å forstå seg selv og sine medarbeidere. Det er om å gjøre å vite når vi, som ledere og medarbeiderne er i flytsonen. Verktøyene jeg har fått i ryggsekken ved hjelp av Sissel og metodene hun bruker har vært til utrolig god hjelp i min arbeidshverdag."  Les mer  Les mindre

Vilde - "Gjennom samtaler med Sissel har jeg lært teknikker for å yte bedre på og utenfor håndballbanen. Sissel har fått meg til å tenke over om jeg tar avgjørelser utifra andres behov eller mine egne. Hun har fått meg til å sette meg selv først, slik at jeg har mer overskudd og energi. Teknikkene har fått meg til å gi mer slipp på snill-pike syndrom, hvor jeg forstår at jeg ikke kan være 100% på alle arenaer. Flere av hennes teknikker bruker jeg den dag idag som gjør meg stor nytte. Sissel er en veldig lett person å snakke med, følte meg trygg og hørt under våre samtaler. Setter enormt pris på alt hun har lært meg, og mye takke være Sissels hjelp at jeg har tatt mange nye steg på håndballbanen."  Les mer  Les mindre

Jorunn - "Jeg føler du er imøtekommende og tar deg god tid . Du viser engasjement i meg og mitt. Får en til å finne roen. Du er tilstedeværende god til å lytte komme med små stikkord og gjentagelse slik at en må tenke og klarer å finne det rette til å få ting i perspektiv. Du utstråler en ro og harmoni som gjør at jeg føler meg komfortabel og trygg. Flink til å se når det skjer noe med tankegangen og få meg til å oppfatte det . Ved å gi meg de verktøyene jeg trenger så sitter jeg igjen med god følelse og letthet og ny energi etter timene jeg er hos deg. Du er god til å gi ros og andre tilbakemeldinger på de tingene jeg jeg jobber med. "  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.