Ingeborg Odland Kvamme - Psykoterapeut under utdanning

Ingeborg Odland Kvamme

Psykoterapeut under utdanning

Halden , Tromsø , Videosamtale

1 klientreferans

Personlig fremmøte

Individuell samtale 600 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ingeborg Odland Kvamme - Psykoterapeut under utdanning

Beskrivelse

Ønsker du å få en dypere forståelse av deg selv?

Er du usikker på hvor du er på vei eller hvor du vil i livet?

Vil du få hjelp til å utnytte ditt fulle potensial?


Ved å være en nærværende lytter og samtalepartner kan jeg hjelpe deg med å få en dypere forståelse av deg selv, dine verdier, hva som er viktig i livet for deg.


Min metode:

Terapi handler ikke nødvendigvis om å forandre seg, men om å få en dypere forståelse av seg selv og en mer nyansert opplevelse av både seg selv og verden. Jeg tror at livet kan berikes om man får hjelp til å innse sine styrker, sitt potensial og får hjelp til å utvikle medfølelse for og kjærlighet til seg selv. Mitt ønske som terapeut er ikke bare å redusere symptomer og problem, men også å hjelpe deg å forstå dine vanskelige følelser og reaksjonsmønstre, hvordan dette tar seg til uttrykk i dine relasjoner, og sammen undersøke dette på en åpen, nysgjerrig, ærlig og aksepterende måte.


Min metode er psykodynamisk terapi i bunnen, men med innslag fra kognitiv adferdsterapi, mindfulness, relasjonsfokusert terapi (Dynamic interpersonal therapy), mentaliseringbasert terapi, samt ISTDP (Intensive short-term psychodynamic therapy).


Jeg har samtaler både individuelt og med par. Jeg jobber gjerne med en stor bredd av områder, men eksempelvis vanskelige følelser, selvaksept og selvfølelse, identitet, grensesetting, verdier og utmattelse.


Om meg: 

Jeg er nå på mitt siste år av psykologutdanningen. Jeg er bosatt i Stockholm, men er opprinnelig fra Tromsø. Jeg har terapipraksis i studiet og har også gått i egenterapi for egen utvikling. Jeg har også i flere år interessert meg for og praktisert meditasjon, og har innsett hvor viktig tilstedeværelse og oppmerksomhet er for å oppleve livet 100%. 


På grunn av at jeg fortsatt er under utdanning tilbyr jeg lavere priser for mine terapitimer. 


Velkommen til en uforpliktende første samtale

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.