Elisabeth Eie - Gestaltterapeut, Veileder, Psykoterapeut, Gestaltcoach - GoMentor
Elisabeth Eie - Gestaltterapeut, Veileder, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Elisabeth Eie

Gestaltterapeut, Veileder, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Står du fast i livet? Jeg tilbyr individual- og parterapi, coaching og veiledning. Oppdag mulighetene i dine problemer. Elisabeth Eie - Gestaltterapeut, Veileder, Psykoterapeut, Gestaltcoach

Beskrivelse

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV LENGER, VENNLIGT KONTAKT GOMENTOR FOR VIDERE VEILEDNING!

 

  • Savner du livsglede? 
  • Sliter du på jobben?   
  • Er du aldri bra nok?
  • Har du ofte dårlig samvittighet?
  • Blir andres behov viktigere enn dine?
  • Blir frihet og nærhet uforenlige motsetninger?
  • Er livet stressende og kaotisk?
  • Har du smerter i kroppen?
  • Har angst eller er deprimert?
  • Strever du med kjønn og identitet?  

Da kan kanskje gestaltterapi hjelpe deg. Jeg tar imot ungdom og eldre, enkeltpersoner og par, samt ledere og mellomledere fra organisasjons- og næringsliv. 

Gestaltterapeutisk metode

Gestaltterapi er en veldokumentert metode som hjelper deg å godkjenne og verdsette deg selv som du er, privat så vel som på jobb eller skole. Gestalt kan brukes på ulike relasjonsnivåer (individ par, gruppe/team og organisasjon), i personlig eller profesjonell sammenheng.

Både terapien og coachingen foregår i form av samtale og samhandling med fokus på oppmerksom tilstedeværelse. Mer kontakt med både  sanser,  følelser og tanker, kan gi bedre samsvar mellom det du føler og det du sier. Dette gir sterkere opplevelse av kontakt, sammenheng og mening. Loose your mind and come to your senses, (Fredrik Perls, 1952) 

I gestaltterapi fokuserer vi på det som er, dvs dine opplevelser i møte med andre, fremfor på å analysere og forklare. Når du blir mer var hvordan du virker på andre og de virker på deg, klargjør det kommunikasjonen og gir mere tilfredsstillende relasjoner. Det du kanskje ser på som et problem som må løses, ser vi på som et fenomen som kan brukes. Når du får støtte til å akseptere deg selv som du er, vil du også lettere se dine ressurser og muligheter. Når det som er aksepteres, endrer det som er seg  (Arnold Beisser, tysk filosof, 1970)

I terapi- eller caochingrommet kan vi sammen utforske nye måter å samhandle på. Det kan være så enkelt som å oppdage forskjellen på å si ”jeg” i stedet for ”man” eller ”du”. Det kan f.eks. handle om å si nei til det du ikke vil og ja til det du virkelig trenger. Det vil kunne gi deg en opplevelse bedre samsvar mellom det du ønsker deg og det du oppnår. 

Min bakgrunn

Jeg er utdannet psykoterapeut, veileder og coach (organisasjonsutvikling) ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) i Oslo, samt i Somatic Developmental Psychotherapy hos Ruella Frank (PhD) i New York. Jeg har hatt egen praksis siden 1999, og er tilknyttet NGIs stab som veileder for coaching- og terapistudentene.

Som medlem av Norsk Gestaltterapeutforening (NGF) og foreningen for Gestaltpraktiserende i organisasjoner (GPO), følger jeg etiske regler om taushetsplikt, har forsikringsordning og går regelmessig i veiledning

Fra før har jeg universitets- og høyskoleutdanning i ernæringsfysiologi og sosialantropologi. Jeg har 20 års erfaring fra internasjonalt bistandsarbeid som prosjektforvalter og leder, både i Norge og utlandet.  

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer