Astrid Bjorå - Psykolog

Astrid Bjorå

Psykolog

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Videosamtale før klokken 16.00 (GoMentor videosesjon) 850 kr. Avtal tid

Videosamtale etter klokken 16.00 (GoMentor videosesjon) 1.000 kr. Avtal tid

Online videosamtale før klokken 16.00 (GoMentor videosesjon) 1.500 kr. Avtal tid

Videosamtale etter klokken 16 (GoMentor videosesjon) 1.800 kr. Avtal tid

Videosamtale lørdag før klokken 16.00 (GoMentor videosesjon) 1.100 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Astrid Bjorå - Psykolog

Beskrivelse

Hei, mitt navn er Astrid. Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen. Der jeg fordypet meg i behandling av voksne og eldre. Jeg  har toårig  videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi (EFT) samt ulike kurs. Jeg har blant annet erfaring fra arbeid med personer med alvorlige psykiske lidelser samt arbeid med personer som på ulike måter faller utenfor arbeidslivet. 


EFT er metoden jeg hovedsakelig benytter meg av i terapi i tillegg til elementer fra andre terapiformer for å tilpasse best mulig til den enkelte. Emosjonsfokusert terapi er en humanistisk og transdiagnostisk terapiform utviklet av Leslie Greenberg og kollegaer.

EFT bygger på en teori om at psykiske problemer oppstår når vi ikke har kontakt med grunnleggende emosjoner og behov. Et eksempel kan være at vi lærer i oppveksten at det ikke er greit å vise sinne, eller å være lei seg. Disse følelsene kan igjen bli vanskelige å forholde seg til senere i livet. I terapi er målet å få kontakt med følelsene igjen, bli bevisst på dem, akseptere dem, forstå hva de betyr, å kunne regulere dem og kommunisere dem til andre på en hensiktsmessig måte. I terapi er målet å gå inn i det som er vondt og vanskelig for å endre på det ved hjelp av en trygg og empatisk terapeut og et godt samarbeid mellom terapeuten (meg) og deg som tar kontakt.


Jeg kan for eksempel hjelpe deg med angst, depresjon, relasjonelle vansker, traumatiske hendelser/ PTSD, eller du kan snakke med meg om problemer i hverdagen. 


Alle er velkommen til å ta kontakt! 

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.