Ann Sofie Andreasson - Mentaltrener, Helsecoach - GoMentor
Ann Sofie Andreasson - Mentaltrener, Helsecoach

Ann Sofie Andreasson

Mentaltrener, Helsecoach

Grünerløkka

2 referanser

Personlig fremmøte

- Akkurat nå: Få 100 kr. i GoMentor-rabatt på første samtale når du booker og betaler online.

Coaching Par og Relasjon 1.200 kr. Avtal tid

Ni som kommer til coaching har en ønsken om att finna tillbaka till Kærlighet . Har Ni vanskeligheter att kommunisere ? Har Ni tappet gnisten i deres forhold? Barnen tar op all tid så ny har tappet bort deres kærlighet på veien ? Ni har i tankarna att flytta saman, slå samman familjet , barn .Dette kan vara en stor endring i livet som påvirker alle.Genom Coaching så hjelper jag er att finna svaren så att ni kan finna "veien till Stillhet i deres relasjon , familj Att bli bevisst av sina egna føelser, partnerens føelser . Få verktøy som dere kan bruke i veivalg , bli selvstendige individer , motivasjon , læring , trening. 

Coaching er ingen QuickFixe . Det krævs arbete av var og en før att nå best resultat och nå mål .10 session - Boka første Konsultasjon her.

Samtale / Coaching & Healing 90 min 1.000 kr. Avtal tid

Samtal Online eller Personligt möte

Samtale & Healing

Kroppen vår har en god evne til å helbrede. Gjennom healing og samtale hjelper vi kroppen til å gi slipp på gamle oppførselsmønstre. Kombinere healing og samtale på en pedagogisk måte skaper forholdene for å finne nye måter og muligheter i hverdagen, med dine relasjoner eller på jobb. Aldersgrense 18 år

90 min Konsultasjon - Samtal med klient - Healing - Samtal der jag veileder klient. Vi tar op noe klienten der vi tar op vad som kommit fram under healingbehandling.

Session 1 90 min

Ønsker klient flere session så er Session 2-10 - 60 min .

Individuellt Sorgbearbeidinger 1.000 kr. Avtal tid

Et handlingsprogram for egenfølelsesmessihelling 
etter dødsfall, separasjoner eller andre tap.

Tiden leger alle sårVær sterk for barnas skyld. Livet går videre. Klisjeordene rundt sørgende er mange, men dessverre ikke særlig virkningsfulle. Så hvordan gjør man 
det da, når den man elsker dør eller forsvinner inn i en annens favn?

 

SORG

Å føle sorg når man opplever et tap er normalt og naturlig. Allikevel savner de fleste av oss kunnskap om hvordan man bearbeider sorg. Det florerer mange myter og misforstått hjelp rundt sorg i samfunnet. Manglende kunnskap og isolering er de to mest fremtredende grunnene til at sorgen forblir uforløst. 

 

Sorg er den normale og naturlige følelsemessige reaksjonen på en forandring av noe slag. Dødsfall og skilsmisser er de situasjoner som oftest forbindes med sorg. Separasjoner, overgrep, relasjonsproblematikk  (til partner, foreldre, barn, venner, kolleger), egen eller annens sykdom, å miste et husdyr eller at livet ikke ble som man hadde tenkt seg, er andre eksempler på tap som kan forårsake sorg. Selv utbrenthet/utmattingsdepresjon bunner ofte i sorg, ettersom uforløst sorg ofte ligger bak den atferden som forårsaker disse symptomene.


SORG

Å føle sorg når man opplever et tap er normalt og naturlig. Allikevel savner de fleste av oss kunnskap om hvordan man bearbeider sorg. Det florerer mange myter og misforstått hjelp rundt sorg i samfunnet. Manglende kunnskap og isolering er de to mest fremtredende grunnene til at sorgen forblir uforløst. 

 

Sorg er den normale og naturlige følelsemessige reaksjonen på en forandring av noe slag. Dødsfall og skilsmisser er de situasjoner som oftest forbindes med sorg. Separasjoner, overgrep, relasjonsproblematikk  (til partner, foreldre, barn, venner, kolleger), egen eller annens sykdom, å miste et husdyr eller at livet ikke ble som man hadde tenkt seg, er andre eksempler på tap som kan forårsake sorg. Selv utbrenthet/utmattingsdepresjon bunner ofte i sorg, ettersom uforløst sorg ofte ligger bak den atferden som forårsaker disse symptomene. 

 

BAKGRUNN

Kursmateriellet vi benytter oss av i Individuell Sorgbearbeidinger utviklet av John W. James og Russell Friedman som gjennom de siste 30 årene personlig har hjulpet flere enn 25000 sørgende. I 2001 tok Anders Magnusson metoden til Sverige etter at han selv hadde fått hjelp av denne metoden. Andersgrunnla da også Svenska Institutet för Sorgbearbetning et politisk og religiøst nøytral kurskonsept med mål om å hjelpe så mange sørgende som mulig med sorgbearbeiding.KURSBESKRIVELSE

Individuell Sorgbearbearbeiding er et kurs i hvordan du selv kan bearbeide og forløse din sorg etter dødsfall, separasjoner ogandre tap slik at du helt og fullt kan være tilstede i ditt igjen. 

 

På dette kurset er det du som gjennomfører din egen sorgbearbeiding. Jeg som kursleder gir støtte, instruksjoner og materiell, men det er du som deltager som gjør det meste av arbeidet. 

Kurset er ikke terapi. Vi formidler kunnskap og en fungerende metode for bearbeiding og vi tilbyr støtte slik at du kan gjennomføre din egen bearbeiding da, men også senere når det dukker opp nye tap og ny sorg.  

 

På første kurskveld presenterer vi oss kort for hverandre, går gjennom kursopplegget, deler ut kursmateriell og bok, diskuterer regler og forventninger og følelsmessig støtte samt at vi deler ut den første hjemmeoppgaven. 

 

De øvrige syv kurskveldene har følgende opplegg: Innledningsvis går vi gjennom dagens tema og besvarer eventuelle spørsmål som kan ha oppstått siden sist. Dertetter går vi gjennom ukens hjemmeoppgave. Vi reflekterer rundt det du har gjort og eventuelle spørsmål besvares. Avslutningsvis gis det en ny hjemmeoppgave før vi går hver til vårt. Skulle det dukke opp spørsmål om oppgaven, gis det også 


PRAKTISKE DETALJER

Kursets varighet: 8 uker.

Omfatter: Ett møte á 60-90 minutter per uke, samt cirka 2 timer til hjemmeoppgaver.

Kursleder: Ann Sofie Andreasson

Sted: Oslo

Er du i tvil? Da kan du ringe til kundeservice på tlf. 2396 1980

23 96 10 19

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Online-samtaler krever en internettforbindelse og kan foregå fra PC, Mac eller vår app til iPad og iPhone.

Ønsker Du førendring i Livet Ditt ? Få Mer Livsglede -Mer energi - Bedre Helse Ann Sofie Andreasson - Mentaltrener, Helsecoach

Beskrivelse

Jag møter deg med åpenhet, empati, nærvær.

 • Savner du livsglede, energi eller god helse?
 • Savner du den indre tryggheten?
 • Hva står du i livet ditt nå?
 • Savner du en bedre balanse mellom de olika delene i livet ditt?
 • Vill du utvikle mot til att nå ett mål?
 • Vill du gøre en førendring, men du vet ikke hvordan?

 

Du har kommit rett, jag kan hjelpa deg då jag jobber med:

 • Coachning , Samtal , Healing , Sorgbearbetning.
 • Du finner din vei mot ditt mål och stillhet.
 • Veien til "stillhet" er en process som er helt individuell.
 • Du eier processen. Du gør jobben. Du tar ansvar for ditt liv.
 • Din indre trygghet bidrar till att du kan ta de bra valg var dag i ditt liv.


Jag jobber som: 

 • Samtale/Healingpedagog ,
 • Coach
 • Kurs i Sorgbearbetning , Kurs i personlig utvikling.
 • Grund udannelse: Helsefaglig udannelse.
 • Cert Healing pedagog/Samtals pedagog
 • Dipl Friskvårds terapeut alternativ inriktning
 •  Dipl HelseCoach.
 • Minfullness
 • Certifierad Handledare Sorgbearbetning  programmet.
 • I mina jobb har jag møt mennesker i krise, trauma, sorg, ikke minst glede.
 • Jobbet inom Helse i 30 år.
 • Jobber som Coach ,Healing/ Samtals pedagog både med privat og på bedrift fra 2005.
 • Jag brinner for personlig utvikling at få se människor blomstra er fantastisk.
 • Se mennesker växa i sitt liv, ta ansvar over sitt liv.
 • Se smilet og gnisten i øya då de føljer mestringsfølelse.
 • Livets er førendeligt.

 

Jag ser fram emot att møta just DIG og hjelpe dig i din process til din indre trygghet. Velkommen!

Referanser

Irene - "Såg på Snåsa Mannen på Tv igår. De som varit hos Han følte det samme som jag gjorde og gør då jeg har vart hos deg :)"  Les mer  Les mindre

Klient - "Jeg ville prøve healing da jeg har slitt mye med vonde og triste ting i lange perioder. Fikk tips om Ann Sofie gjennom en venninne. Første timen jeg var hos henne var jeg veldig dårlig,og jeg fikk en lang god samtale med henne i forkant av healingen. Jeg kjenner veldig godt varme og strålning i kroppen da hun healer meg. I dagene som følger etter er jeg mye lettere i kroppen og den tyngste sorgen er borte. Jeg tar en ny time ca 1 mnd etter og får den samme følelsen da- lettere og frieri kroppen- gladere -og sorgen blir lettere. jeg var hos min datter et par dager etter den siste samtal/ healing og hun ringte mig senare om kvelden og da sa hun<>( Min Datter visste ikke noe om Ann Sofie) Jeg har veldig tro på at dette hjelper meg det er jeg 100% sikker på :)"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.

Denne siden tar i bruk informasjonskapsler for å sikre deg en god brukeropplevelse på hjemmesiden vår. Les mer