Ann Sofie Andreasson

Mentaltrener, Helsecoach, Coach, Veileder, Terapeut

Oslo , Grünerløkka , GoMentor 24/7

6 referanser

Personlig fremmøte

Online Par og Relasjon Coachning 1.200 kr. Avtal tid

Online Par Coachning - 

Ni som kommer til coaching har en ønsken om att finna tillbaka till Kærlighet . Har Ni vanskeligheter att kommunisere ? Har Ni tappet gnisten i deres forhold? Barnen tar op all tid så ny har tappet bort deres kærlighet på veien ? Ni har i tankarna att flytta saman, slå samman familjet , barn .Dette kan vara en stor endring i livet som påvirker alle.Genom Coaching så hjelper jag er att finna svaren så att ni kan finna "veien till Stillhet i deres relasjon , familj Att bli bevisst av sina egna føelser, partnerens føelser . Få verktøy som dere kan bruke i veivalg , bli selvstendige individer , motivasjon , læring , trening. 

Coaching er ingen QuickFixe . Det krævs arbete av var og en før att nå best resultat och nå mål .10 session - Boka første Konsultasjon her.

Online Samtale - Foreldrerollen 1.200 kr. Avtal tid

Umulige barn er de eller?

Bli oppmerksom på hvordan du behandler barnet ditt

Hvilket språk - ordforråd?

- Hvilke ord bruker du?

- Vet du at barnet har forstått hva du vil si?

- Hvilken tone bruker du?

- Snakker du høyt eller lavt?

Verktøy som lager:

-Mindre kamper og bedre samarbeid

- Mer kjærlighet i hjemmet

-Mer kjærlighet til barnet ditt

OnlineSamtal - I Coronatider 60 min - Stress - Rädsla - Sorg 800 kr. Avtal tid

I corona tider skapas det många obalanser hos oss alla. 

Stressen och redsel kan ta over och bidra til att vi då ikke klarer vår vardag. 

Vi kan få dålig relasjon til oss selv og til andre. 

Du kan vara en av de som mist jobb, påhørande eller er redd for din egen del. 

Samtalonline - der møter Du mig som har tiden att høre og samtale med dig . Jag møter dig med respekt og i samtale på en pedagogisk måte skaper forholdene for å finne nye måter og muligheter i hverdagen.

Aldersgrense 18 år


Online Coaching ,Samtal & Healing 90 min 1.000 kr. Avtal tid

Samtal Online eller Personligt möte

Samtale & Healing

Kroppen vår har en god evne til å helbrede. Gjennom healing og samtale hjelper vi kroppen til å gi slipp på gamle oppførselsmønstre. Kombinere healing og samtale på en pedagogisk måte skaper forholdene for å finne nye måter og muligheter i hverdagen, med dine relasjoner eller på jobb. Aldersgrense 18 år

90 min Konsultasjon - Samtal med klient - Healing - Samtal der jag veileder klient. Vi tar op noe klienten der vi tar op vad som kommit fram under healingbehandling.

Session 1 90 min

Ønsker klient flere session så er Session 2-10 - 60 min .

Individuellt Sorgbearbeidinger 1.000 kr. Avtal tid

Et handlingsprogram for egenfølelsesmessihelling 
etter dødsfall, separasjoner eller andre tap.

Tiden leger alle sårVær sterk for barnas skyld. Livet går videre. Klisjeordene rundt sørgende er mange, men dessverre ikke særlig virkningsfulle. Så hvordan gjør man 
det da, når den man elsker dør eller forsvinner inn i en annens favn?

 

SORG

Å føle sorg når man opplever et tap er normalt og naturlig. Allikevel savner de fleste av oss kunnskap om hvordan man bearbeider sorg. Det florerer mange myter og misforstått hjelp rundt sorg i samfunnet. Manglende kunnskap og isolering er de to mest fremtredende grunnene til at sorgen forblir uforløst. 

 

Sorg er den normale og naturlige følelsemessige reaksjonen på en forandring av noe slag. Dødsfall og skilsmisser er de situasjoner som oftest forbindes med sorg. Separasjoner, overgrep, relasjonsproblematikk  (til partner, foreldre, barn, venner, kolleger), egen eller annens sykdom, å miste et husdyr eller at livet ikke ble som man hadde tenkt seg, er andre eksempler på tap som kan forårsake sorg. Selv utbrenthet/utmattingsdepresjon bunner ofte i sorg, ettersom uforløst sorg ofte ligger bak den atferden som forårsaker disse symptomene.


SORG

Å føle sorg når man opplever et tap er normalt og naturlig. Allikevel savner de fleste av oss kunnskap om hvordan man bearbeider sorg. Det florerer mange myter og misforstått hjelp rundt sorg i samfunnet. Manglende kunnskap og isolering er de to mest fremtredende grunnene til at sorgen forblir uforløst. 

 

Sorg er den normale og naturlige følelsemessige reaksjonen på en forandring av noe slag. Dødsfall og skilsmisser er de situasjoner som oftest forbindes med sorg. Separasjoner, overgrep, relasjonsproblematikk  (til partner, foreldre, barn, venner, kolleger), egen eller annens sykdom, å miste et husdyr eller at livet ikke ble som man hadde tenkt seg, er andre eksempler på tap som kan forårsake sorg. Selv utbrenthet/utmattingsdepresjon bunner ofte i sorg, ettersom uforløst sorg ofte ligger bak den atferden som forårsaker disse symptomene. 

 

BAKGRUNN

Kursmateriellet vi benytter oss av i Individuell Sorgbearbeidinger utviklet av John W. James og Russell Friedman som gjennom de siste 30 årene personlig har hjulpet flere enn 25000 sørgende. I 2001 tok Anders Magnusson metoden til Sverige etter at han selv hadde fått hjelp av denne metoden. Andersgrunnla da også Svenska Institutet för Sorgbearbetning et politisk og religiøst nøytral kurskonsept med mål om å hjelpe så mange sørgende som mulig med sorgbearbeiding.KURSBESKRIVELSE

Individuell Sorgbearbearbeiding er et kurs i hvordan du selv kan bearbeide og forløse din sorg etter dødsfall, separasjoner ogandre tap slik at du helt og fullt kan være tilstede i ditt igjen. 

 

På dette kurset er det du som gjennomfører din egen sorgbearbeiding. Jeg som kursleder gir støtte, instruksjoner og materiell, men det er du som deltager som gjør det meste av arbeidet. 

Kurset er ikke terapi. Vi formidler kunnskap og en fungerende metode for bearbeiding og vi tilbyr støtte slik at du kan gjennomføre din egen bearbeiding da, men også senere når det dukker opp nye tap og ny sorg.  

 

På første kurskveld presenterer vi oss kort for hverandre, går gjennom kursopplegget, deler ut kursmateriell og bok, diskuterer regler og forventninger og følelsmessig støtte samt at vi deler ut den første hjemmeoppgaven. 

 

De øvrige syv kurskveldene har følgende opplegg: Innledningsvis går vi gjennom dagens tema og besvarer eventuelle spørsmål som kan ha oppstått siden sist. Dertetter går vi gjennom ukens hjemmeoppgave. Vi reflekterer rundt det du har gjort og eventuelle spørsmål besvares. Avslutningsvis gis det en ny hjemmeoppgave før vi går hver til vårt. Skulle det dukke opp spørsmål om oppgaven, gis det også 


PRAKTISKE DETALJER

Kursets varighet: 8 uker.

Omfatter: Ett møte á 60-90 minutter per uke, samt cirka 2 timer til hjemmeoppgaver.

Kursleder: Ann Sofie Andreasson

Sted: Oslo

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker Du førendring i Livet Ditt ? Få Mer Livsglede -Mer energi - Bedre Helse Ann Sofie Andreasson - Mentaltrener, Helsecoach, Coach, Veileder, Terapeut

Beskrivelse

Jag møter deg med åpenhet, empati, nærvær.

 • Savner du livsglede, energi eller god helse?
 • Savner du den indre tryggheten?
 • Hva står du i livet ditt nå?
 • Savner du en bedre balanse mellom de olika delene i livet ditt?
 • Vill du utvikle mot til att nå ett mål?
 • Vill du gøre en førendring, men du vet ikke hvordan?

 

Du har kommit rett, jag kan hjelpa deg då jag jobber med:

 • Coachning, Samtal , Healing, Sorgbearbetning.
 • Du finner din vei mot ditt mål och stillhet.
 • Veien til "stillhet" er en process som er helt individuell.
 • Du eier processen. Du gør jobben. Du tar ansvar for ditt liv.
 • Din indre trygghet bidrar till att du kan ta de bra valg var dag i ditt livJag jobber som: 

 • Samtale/Healingpedagog ,
 • Coach
 • Kurs i Sorgbearbetning , Kurs i personlig utvikling.
 • Grund udannelse: Helsefaglig udannelse.
 • Cert Healing pedagog/Samtals pedagog
 • Dipl Friskvårds terapeut alternativ inriktning
 • Dipl HelseCoach.
 • Minfullness
 • Certifierad Handledare Sorgbearbetning  programmet.
 • Studerar Specialpedagogik 20019-ff
 • I mina jobb har jag møt mennesker i krise, trauma, sorg, ikke minst glede.
 • Jobbet inom Helse i 30 år.
 • Jobber som Coach, Healing/ Samtals pedagog både med privat og på bedrift fra 2005.
 • Jag brinner for personlig utvikling at få se människor blomstra er fantastisk.
 • Se mennesker växa i sitt liv, ta ansvar over sitt liv.
 • Se smilet og gnisten i øya då de føljer mestringsfølelse.
 • Livets er førendeligt.

 

Jag ser fram emot att møta just DIG og hjelpe dig i din process til din indre trygghet. Velkommen!

Referanser

Ungdom -19 - "Tusen Takk ! Vet inte vad jag skulle gjort uten deg desse månader."  Les mer  Les mindre

Hanna 19 år - "Ann Sofie är en varm och positiv männinska som alltis kommer med nya perspektivoch lösningar.Tusen tack för givande mental coaching som jag kommer att ha med mig resten av livet!"  Les mer  Les mindre

Charlotte-Jane - "Hei Ann Sofie, I would like to write a reference for you that you can use however you like. I really enjoyed visiting Helse & Balance and I would recommend you give yourself this treat. You will feel better inside and out! I was not sure what to expect from the treatment. I had such pain between my shoulders, I thought more about the massage than the spiritual healing component. The massage was LOVELY, and the spiritual healing was very gently brought into the massage, without me realising it until later. I was able to see clearly for the first time what I was personally doing that was causing my body to hold itself in this way, to cause myself pain. My body wanted to tell me what Ann Sofie could decipher. She was also able to bring perspective to other areas of my life that I had been struggling with. I was so touched by the talk that we had, that I even cried. It was such a release. I followed her advice, because it really struck a cord with me, and after just 2 sessions, I have no more pain between my shoulders! I have recommended Ann Sofie to many of my friends and especially when I find out someone is going through depression or grief. I really hope that you will let her help you too. Thanks again Ann Sofie, you are tops!​Med vennlig hilsen, Charlotte-Jane"  Les mer  Les mindre

Ragnhild - "Coaching - Ragnhild: Jeg oppsøkte AnnSofie på et veldig vanskelig tidspunkt i livet mitt. Jeg slet med å bearbeide følelser relatert til et samlivsbrudd og skuffelse over det jeg opplevde som manglende støtte fra nære familiemedlemmer. Jeg hadde tidligere prøvd å prate med to psykologer, men det gav meg ingenting. Det var ikke før jeg traff AnnSofie at ting endelig falt på plass og utviklingen og bearbeidingen min begynte å skje. AnnSofie er et varmt, omsorgsfullt og empatisk menneske. Hun er en utrolig god coach som ikke forteller deg hva du skal gjøre, men som hjelper deg ved å stille de riktige (og ofte vanskelige) spørsmålene. Hun jobber ikke med symptomene, men med årsakene og ser sammenhenger man selv ikke ser. Jeg har hatt timer både på kontoret hennes og via Skype, og begge deler har fungert veldig bra. Jeg er veldig glad for at jeg har truffet et så fint menneske som AnnSofie. Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten henne. Jeg gir henne mine varmeste anbefalinger<3"  Les mer  Les mindre

Irene - "Såg på Snåsa Mannen på Tv igår. De som varit hos Han følte det samme som jag gjorde og gør då jeg har vart hos deg :)"  Les mer  Les mindre

Klient - "Jeg ville prøve healing da jeg har slitt mye med vonde og triste ting i lange perioder. Fikk tips om Ann Sofie gjennom en venninne. Første timen jeg var hos henne var jeg veldig dårlig,og jeg fikk en lang god samtale med henne i forkant av healingen. Jeg kjenner veldig godt varme og strålning i kroppen da hun healer meg. I dagene som følger etter er jeg mye lettere i kroppen og den tyngste sorgen er borte. Jeg tar en ny time ca 1 mnd etter og får den samme følelsen da- lettere og frieri kroppen- gladere -og sorgen blir lettere. jeg var hos min datter et par dager etter den siste samtal/ healing og hun ringte mig senare om kvelden og da sa hun<>( Min Datter visste ikke noe om Ann Sofie) Jeg har veldig tro på at dette hjelper meg det er jeg 100% sikker på :)"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.