Har du våknet sliten?

Skrevet d. 18-3-2021 11:45:12 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Her får du 3 konkrete GRATIS tips fra meg til deg om hva du kan gjøre når du kjenner at kroppen våkner sliten, og tankene går over til fullt kjør og grubling?


Vi er alltid motivert, sies det! - Enten til å unngå å gjøre noe, eller til å gjøre noe.


  • Hvilke strategier har du for å unngå, utsette eller skylde på noe som kom i veien for deg?


  • Hva som bidrar til at vår motivasjon beveger seg fra et overskudd og vi har perspektiv til mer et underskudd, og jeg/ego perspektiv kan variere.


  • Hvordan vi kommer oss ut av det negative kan derimot være det samme, og det kan handle om hva vi opplever som meningsfylt. - Altså våre verdier.


I videoen under får du 3 GRATIS tips for håndtering av tankekjør og grubling, og i tillegg en STRATEGI som kan hjelpe deg til å bruke selvledelse for å påvirke dine kanskje ikke alltid like konstruktive eller positive tanker.


Det kan være at du i hverdagen har erfaringer eller symptomer som f. eks. indre uro, tankekaos, smerter, spenninger, negativt stress, angst, manglende motivasjon, konsentrasjonsproblemer, prestasjonsangst, slitenhet eller at du strever med kommunikasjon og dine relasjoner?


Kurset jeg tilbyr i selvledelse "Din VIP investering i eget liv!" tar for seg ulike verktøy for HVA du kan gjøre og HVORDAN du gjør det ut fra DIN hverdag, og den du er når livet byr på motgang. Det gir også mulighet for hvordan du i medgang kan utnytte den flyten, energien og lysten til å lykkes som leder av andre, eller leder av deg selv. Vår bærekraft er viktig tenker jeg, også i medgang fordi da har vi muligheten til å skape endringer som hjelper oss når ytre påvirkninger tar over...?


Kurset i selvledelser er for deg som våger å ta den spennende reisen i ditt indre farvann! Hvor du kan finne frem til deg selv, bli bevisst på dine mønstre ut fra en ny forståelse og ny innsikt, bruke dette i praksis på reisen videre i livet... Fordi livet går jo videre...


Ta gjerne kontakt med meg slik at vi sammen kan se på om dette er noe for deg. Jeg tilbyr prøvetime slik at du kan kjenne på om du og jeg kan bli et godt team før du eventuelt starter kurset. Det gir oss også begge en mulighet til å bli litt kjent og det er viktig. - Jeg jobber uansett ut fra en gjensidig tillit og respekt, og dette må vi begge få kjenne litt på.


Håper vi snakkes når du er klar. Varme tanker, May Britt

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.