HVORDAN starter DU dagen DIN?

Skrevet d. 15-5-2020 18:20:35 af May Britt Lian - Reg. Tankefeltterapeut MNLH, NLP Master Coach, Veileder

Noen ganger legger vi ut fra vane og ubevisst opp til at vi får en dårlig start på dagen, og da kommer vi ofte enda dårligere ut når det nærmer seg kvelden.

Økt bevissthet rundt hva vi sier til oss selv kan være et verktøy til endring fordi når vi blir klar over våre vaner, så er det litt lettere å vurdere om de fungerer for oss eller ikke? 

Hvis du kjenner deg igjen i at du ofte tenker at du burde gjøre... i dag, så sier du jo egentlig ubevisst og kanskje av vane til deg selv at...

    • Det blir mest sannsynlig ikke noe av!
    • Jeg får ikke til noen verdens ting og er ikke god nok!

   Dette øker mest sannsynlig ikke akkurat din motivasjon og kan trigge negativ selvkritikk som igjen over tid kan påvirke ditt selvbilde, selvfølelse og hvordan du har det på en negativ måte. 

   I denne videoen får du høre hva jeg bevisst gjør og sier til meg selv på morgenen slik at sannsynligheten for at jeg får en god start, og kommer i mål med en god følelse når kvelden nærmer seg øker. Med ønske om en god dag til deg, og meg, May Britt

   Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.