Victoria Årmo - Veileder

Victoria Årmo

Veileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jeg ser løsninger fremfor problemer, og er her for å hjelpe deg i enhver situasjon! Victoria Årmo - Veileder

Beskrivelse

Hvorfor velge meg som mentor?

Enten du er pårørende, i krise, utbrent, står i en vanskelig relasjon, livssituasjon, eller bare trenger et støttende stillas, så er jeg her for å hjelpe deg!

Jeg har mange års erfaring i arbeid med mennesker, og har flere egne erfaringsområder jeg ønsker å bruke for å hjelpe andre. Jeg kan hjelpe og komme med råd når det kommer til familiekriser, pårørende til rus, dødsfall, stress og utbrenthet, spisevansker, depresjon, personlig utvikling, trening, kosthold og målsetting. 


Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg ønsker å bruke mine personlige egenskaper og brennende interesse for psykologi og mental helse, til å hjelpe deg der du er akkurat nå. Jeg lytter, og har god evne til å sette meg inn i mange situasjoner. Jeg stiller spørsmål til refleksjon, for at du selv skal få oppleve mestring og finne løsninger som passer for deg.Om du ønsker råd, refleksjoner eller bare vil at noen skal lytte til deg, så er jeg behjelpelig.  


Hvem er jeg?

Jeg er utdannet pedagog, og har jobbet med barn, foreldre og voksne i alle aldre. Jeg har personlig erfaring knyttet til sorg og kriser, og har en stor personlig lidenskap for psykologi, livsmestring og å finne glede der man er i livet, her og nå. Jeg har også stor interesse og erfaring med trening og kosthold, og hvordan det kan bidra til bedre mental helse. 
Referanser

Anonym 37 - "Reflektert og forståelsesfull uten å dømme"  Les mer  Les mindre

Anonym 29 år - "Jeg tok i bruk rådet du ga meg og det hjalp virkelig. Det var lettende å komme frem til en løsning. Tusen takk"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.