Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 1.116 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 1.796 kr. /mnd. Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.516 kr. /mnd. Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Råd og veiledning (GoMentor videosesjon) 300 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg ser løsninger fremfor problemer, og er her for å hjelpe deg i enhver situasjon! Victoria Årmo - Veileder

Beskrivelse

Hvorfor velge meg som mentor?

Enten du er pårørende, i krise, utbrent, står i en vanskelig relasjon, livssituasjon, eller bare trenger et støttende stillas, så er jeg her for å hjelpe deg!

Jeg har mange års erfaring i arbeid med mennesker, og har flere egne erfaringsområder jeg ønsker å bruke for å hjelpe andre. Jeg kan hjelpe og komme med råd når det kommer til familiekriser, pårørende til rus, dødsfall, stress og utbrenthet, spisevansker, depresjon, personlig utvikling, trening, kosthold og målsetting. 


Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg ønsker å bruke mine personlige egenskaper og brennende interesse for psykologi og mental helse, til å hjelpe deg der du er akkurat nå. Jeg lytter, og har god evne til å sette meg inn i mange situasjoner. Jeg stiller spørsmål til refleksjon, for at du selv skal få oppleve mestring og finne løsninger som passer for deg.Om du ønsker råd, refleksjoner eller bare vil at noen skal lytte til deg, så er jeg behjelpelig.  


Hvem er jeg?

Jeg er utdannet pedagog, og har jobbet med barn, foreldre og voksne i alle aldre. Jeg har personlig erfaring knyttet til sorg og kriser, og har en stor personlig lidenskap for psykologi, livsmestring og å finne glede der man er i livet, her og nå. Jeg har også stor interesse og erfaring med trening og kosthold, og hvordan det kan bidra til bedre mental helse. 
Referanser

Anonym 37 - "Reflektert og forståelsesfull uten å dømme"  Les mer  Les mindre

Anonym 29 år - "Jeg tok i bruk rådet du ga meg og det hjalp virkelig. Det var lettende å komme frem til en løsning. Tusen takk"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.