Marina Manuela de Paoli - Sexolog, Kostholdsveileder

Marina Manuela de Paoli

Sexolog, Kostholdsveileder

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 referanser

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Sexologisk rådgivning, kostholdsveiledning og yoga Marina Manuela de Paoli - Sexolog, Kostholdsveileder

Beskrivelse

Hva kan jeg hjelpe deg/ dere med:

 • Lystproblemer hos kvinner, menn og par
 • Svare på enkle og komplekse spørsmål relatert til seksualitet
 • Sexologisk parterapi
 • Seksuelle funksjonsproblemer hos kvinner og menn
 • Ereksjonssvikt og for tidlig utløsning
 • Anorgasme
 • Seksuelle utfordringer relatert til overgangsalderen hos kvinner 
 • Smerter og ubehag i underlivet hos kvinner
 • Økt nytelse og sensualitetstrening
 • Utroskap
 • Erotisk yoga og tantrisk tilnærming til seksualitet
 • Trening i å snakke om seksualitet
 • Åpne opp for seksuelle tema

 

Spesialist i sexologisk rådgivning

Hos meg kan du føle deg trygg og jeg vil gi deg en følelse av at det er naturlig å snakke om seksualitet. Jeg vil også kunne være den som starter samtalen om seksualitet hvis det føles vanskelig å snakke om det. I de tilfeller hvor det er nødvendig samarbeider jeg med psykolog, lege og fysioterapeut med spesialkompetanse.

Seksualiteten er en viktig del av vårt liv og den påvirker oss på mange ulike plan. Vi har ulike drifter, tenningsmønster, lyster, fantasier – noe som kan være utfordrende og gjøre det vanskelig å finne en balanse i et forhold. 

Seksualitet er en naturlig drift for oss mennesker, men samtidig er det et vanskelig tema. Det blir ofte sett som noe intimt og privat. Det er en kjent sammenheng mellom skam, dårlig samvittighet, skyldfølelse og tilbakeholdelse av seksuelle temaer. Derfor kan det være vanskelig å ta opp seksualitet som et tema for de som sliter med seksuelle problemer.

Jeg jobber med seksualitet i ulike livsfaser. Målgruppen er alle kjønn, aldre og livsfaser. Derfor ønsker jeg deg velkommen til en sexologisk rådgivning hos meg!


Om meg og min tilnærming 

Jeg er utdannet sexolog og sertifisert sexologisk veileder. I tillegg er jeg utdannet ernæringsfysiolog (PhD) og yogalærer. Denne kombinasjon gjør at jeg har en helhetlig tilnærming til sexologiske utfordringer. Jeg bruker yoga som et verktøy i behandling av menn med ereksjonssvikt og kvinner som har smerter ved samleie eller for de som kke er i kontakt med sin seksuelle lyst. Ernæringsveiledning kan være et hjelpemiddel for både kvinner og menn som sliter med seksualiteten. Jeg tilbyr både online og personlig fremmøte. I tillegg til å gi rådgivning holder jeg foredrag og gir treningsprogram i yoga. 

  

Referanser

Mann, 33 år - "I went to Marina with a problem that I felt was very personal and because it was of a sexual nature I was apprehensive about talking about it. Marina put me at ease from the first moment and helped me talk through and understand my problem. My impression was that Marina is very knowledgeable about sexuality and sexual probems that can arise. What I appreciated the most about Marina was that she listened carefully and I felt she understood my problem and who I was and suggested ways to help me. She put me at ease and I felt comfortable talking about very private issues - something that does not come naturally to me! She also offered a number of different ways to address my problem. This meant I could find what worked for me. After only a couple of sessions she had essentially solved the problem I had come with from both a psychological and a practical point of view. I would very much recommend Marina to others who are worried or anxious about a problem of a sexual nature! "  Les mer  Les mindre

Kvinne 45 år - "Jeg var kommet til et punkt i mitt sexliv hvor trengte hjelp til å komme meg ut av et tankesett og mønster som jeg så gikk feil vei. Jeg var spent og litt nervøs før konsultasjonen, men Marina var veldig rolig og åpen. Vi hadde en god samtale om min situasjon og jeg fikk noen praktiske tips til øvelser og aktiviteter som jeg kan gjøre alene og med partner. Det aller beste med å snakke med Marina var at man kan åpne seg om et tema som det er vanskelig å snakke med venner og partner om. Marina har lang erfaring og normaliserer sex og det å samtale om det. Jeg er veldig glad jeg fikk hjelp av Marina, og vil ikke nøle med å samtale med henne igjen. "  Les mer  Les mindre

Mann med ereksjonssvikt, 80 år - ""Jeg visste med en gang at til deg (Marina Manuela de Paoli) kunne man si alt. Du er lett å snakke med og har ingen fordommer. ""  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.