Mannens erogene soner

Skrevet d. 15-2-2021 13:05:57 af Marina Manuela de Paoli - Sexolog, Kostholdsveileder


Mannens erogene soner er mangfoldige, akkurat som kvinnens. Mannens erogene soner sitter ikke bare mellom bena hans. Det finnes flere områder på mannens kropp som kan tenne ham og behage ham - til glede for flere enn ham selv. Ørene Hvisk opphissende kjærlighetsord i ørene hans og sjekk at øreflippene raskt blir røde av opphisselse. Dette er et tegn på at blodgjennomstrømningen er stor og dermed også følsomheten. Ørene er med andre ord en undervurdert erogen sone som det lønner seg å oppdage.

SLIK GJØR DU: Pust mykt inn i øret, sug på øreflippen og slikk området bak øret. Men gå forsiktig frem, en altfor ivrig tunge som ruller rundt i øret kan være avtennende.

HVORFOR: Gjennom det lille området bak øret går en hetlinje til kjønnsorganene via nakken. Punktet er så følsomt at menn som har blitt rammet av ryggmargsulykker og er lammet kan kompensere følelsesløsheten med å få orgasme via ørene.

Armhulene

Som erogene soner er disse litt hemmelige, men den som borrer nesen i sin elskedes armhule beruses lett av feromoner, naturens egen deodorant og lysttrigger. Området skjuler også en rekke følelsespunkter som kan øke kåtskapen hans.

SLIK GJØR DU: Myke kjærtegn i armhulen sender sjokkbølger til underlivet hans. Begynn med å slikke det supermyke punktet under armen hans. Masser det forsiktig med lepper og tunge. Langs innsiden av armene hans, mellom biceps og triceps, skjuler det seg et annet følsomt punkt der huden er ekstramyk ekstra myk.

HVORFOR: Armhulen er en av hans mest private steder. Et følsomt område som nesten aldri blir berørt og derfor er ekstra følsomt for leppene og de myke hendene dine.

Det hårløse punktet på låret

Du har kanskje merket at han har en liten hårløs sone på innsiden av låret. Sjekk det ordentlig, det er et morsomt sted å leke med. Bruk samme munnteknikk som du gjorde i armhulen og gå forsiktig frem.

SLIK GJØR DU: Kjærtegn og slikk denne hårløse delen og arbeid deg forsiktig frem mot underlivet hans. En rask og myk berøring av penis innimellom forsikrer ham om at du ikke har glemt tipoengspunktet hans.

HVORFOR: Han er så vant med å få seksuelle impulser via penis at han blir overrasket over at det kan kjennes deilig også på andre steder. Seksuelle spenninger kan også frigjøres siden fordi all muskulatur på innsiden av lårene styres av den energien som kalles sirkulasjonssex, en energi som kobles til sexsenteret.

Nakken

Nakkens «hete» erogene sone finner du der hodebenet møter nakken. Men vær forsiktig, han må ikke tro at du tar ham i nakkeskinnet.

SLIK GJØR DU: Press mykt med peke- og langfingrene på begge hender. Slipp trykket, vent noen sekunder og trykk igjen. Bruk lepper og tunge til å kysse bort spenninger som lagres akkurat her. Etter ti minutters nakke- og hodemassasje glemmer han tretthet, spenninger og tankene på parkeringsbøtene og åpner seg i stedet for deg.

HVORFOR: Ifølge kinesisk akupunktur er nakkepunktet et veritabelt knutepunkt som løser opp spenninger. Han slapper av, får kontakt med følelsene sine, blir mer nærværende og nyter mer.

P-punktet

Mannen har sitt eget G-punkt. P-punktet, som det kalles, er en erogen sone som finnes ved prostataen, en centimeter stor kjertel som ligger i anusveggen noen centimeter inne i anus.

SLIK GJØR DU: Vask hendene og ha kortklippede negler. Kjærtegn penisen til han nesten får orgasme. Be ham om å legge seg på magen og før en finger inn i anus og bli kjent med prostataens størrelse og form. Legg merke til hvordan den forstørres når han blir seksuelt opphisset. Press og vipp med peke- og langfingeren i området mellom testiklene og anus. Noen ganger kan man stimulere prostataen utvendig ved å trykke mellomhuden mellom pungen og endetarmsåpningen.

HVORFOR: Når han blir opphisset, forstørres prostataen og utsondrer en klar væske. De deilige følelsene under orgasmen kommer delvis fra prostataen som drar seg sammen. De fleste menn nyter at denne kjertelen stimuleres, spesielt når de nærmer seg orgasme.

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.