HjerteligTilStede - Dag Åsbjørn Johansen - Coach, Foredragsholder/Motivator

HjerteligTilStede - Dag Åsbjørn Johansen

Coach, Foredragsholder/Motivator

GoMentor 24/7

1 klientreferans

DENNE PROFILEN ER IKKE AKTIV PÅ GOMENTOR LENGER

Jo mer vi skjønner av hvordan vi er skrudd sammen og ment å fungere, jo bedre blir vi i stand til å leve et optimalt liv, til glede for oss selv og andre. HjerteligTilStede - Dag Åsbjørn Johansen - Coach, Foredragsholder/Motivator

Beskrivelse

Velkommen til Coach HjerteligTilStede!

Du er velkommen til å ta kontakt når som helst om hva som helst!


Trenger du hjelp med et akutt problem? Trenger du hjelp til å møte livets utfordringer og bli en bedre og lykkeligere utgave av deg selv? Ønsker du å bli kvitt uhensiktsmessige vaner, tanke- og reaksjons-mønstre, og fokusere på hva du dypest sett ønsker å få ut av livet? Søker du svar på tilværelsens store spørsmål? Eller ønsker du rett og slett bare noen å prate med?


Jeg tilbyr akkurat den hjelpen du trenger akkurat der du befinner deg. Enten du befinner deg i en krisesituasjon, ønsker å finne ut hvordan du kan få det bedre sånn generelt, ønsker å bli bedre på mestre diverse utfordringer, eller rett og slett bare trenger noen råd om hvordan takle hverdagen uten stress. Kom, så finner vi ut av det sammen!


MINE METODER

Samtale, Coaching, Personlig utvikling, Livsveiledning

(individuell, par & grupper/familier)


HVORDAN GJØR VI DET?

Først snakker vi sammen om det du (dere) har behov for.

Så bestemmer vi oss for hva vi eventuelt skal jobbe med.


Vi kan ta for oss noen av dine utfordringer og avdekke noen av dine behov/ønsker.

Vi kan definere et mål, og jobbe med hvordan du kommer deg til målet.

Vi kan dessuten bli enige om at du får noen enkle oppgaver mellom timene, slik at du kan få rask fremgang.


HER FØLGER NOEN PUNKTER PÅ HVA VI KAN JOBBE MED:

- Gi slipp på det du ikke trenger i livet ditt … og heller fokusere på det som virkelig betyr noe.

- Etablere sunne grenser mellom deg selv og andre.

- Bli flinkere på å gi og motta i dine relasjoner.

- Slutte å gjøre ting fordi du tror du må eller fordi noen forventer det … og i stedet bli klar over hva du vil, og hva verden trenger fra akkurat deg.

- Romme dine følelser og sette ord på det som opprører deg, bekymrer deg eller plager deg.

- Møte utfordringer og håndtere situasjoner, i stedet for å la deg kue til taushet og passivitet.

- Slutte å tro alt du blir fortalt, inkludert hva du gjerne forteller deg selv.

- Ta høyde for det uforutsette, inkludert hva folk kan finne på, så det er mulig å opptre rasjonelt.

- Slutte å stresse og samtidig oppnå det du ønsker.

- Jobbe med å realisere noen av dine drømmer og planer i livet.


Hvis du er i tvil om akkurat din utfordring er noe å ta tak i, så ikke vær redd for å ta kontakt. Det er helt uforpliktende :) 

Litt om meg

Jeg - Coach HjerteligTilStede - har bakgrunn som filosof og har siden slutten av 90-tallet drevet med coaching, veiledning, en-til-en-samtaler, gruppesamtaler, samt holdt kurs og foredrag om livet og menneskesinnet.


Jeg jobber ut ifra et helhetssyn på mennesket der vi ser på hvordan innersida rent faktisk er skrudd sammen og ment å fungere. Jo mer vi skjønner av dette, jo lettere blir det å spille på lag med hva vi er, justere adferden og takle livets utfordringer.


Jeg tror at det er viktig å stadig vokse og utvikle seg som menneske, ved å finne ut mer av hvem vi er og hva livet går ut på. Dette får vi til ved å være åpne og lytte og lære av livet selv, slik at vi kan være hjertelig til stede for oss selv og hverandre i den livssammenhengen vi befinner oss i.


Mitt nyeste kurs heter: "HJERTELIG TIL STEDE - komplett nøkkelsett til et meningsfullt liv". Jeg skriver på en bok med samme tittel. 


Referanser

Marianne, 57 år - "Dag Åsbjørn Johansen er en erfaren coach/mentor med omfattende kunnskaper innen ulike psykologiske skoleretninger. Han er inspirert av Henry Cloud, Robin Skinner, Jordan Peterson m. m. fl., men har dessuten utviklet sin egen unike tilnærming til de utfordringene folk kan møte i hverdagslivet og i ulike relasjoner (både familie- og yrkesliv). Dag Åsbjørn tar seg tid til å lytte grundig og nøye og hjelper folk å legge konkrete planer for å få det bedre i livet. Han har dessuten spesialisert seg på å kartlegge og drøfte hvilke roller livssynet/virkelighetsoppfatningen spiller for personer og forholdene mellom dem. Han har meget god evne til å leve seg inn i livssituasjonene til folk i ulike aldre fra svært ulike bakgrunner/miljøer og av begge kjønn og alle legninger. Anbefales!"  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.