Bergithe Torp Bø - Coach, Veileder, Psykoterapeut student - GoMentor
Bergithe Torp Bø - Coach, Veileder, Psykoterapeut student

Bergithe Torp Bø

Coach, Veileder, Psykoterapeut student

Grimstad , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 referanser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 199 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 279 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fre.).

GoMentor 24/7 Live 449 kr. /uke Registrer

Skriv ubegrenset med meg når du har tid og lyst og få svar alle hverdager (man.-fred.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller livechat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 379 kr. /uke Registrer

Hold videosamtaler med meg når du har tid og lyst, alle hverdager (man-fre). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personlig fremmøte

Samtaleterapi eller coaching 500 kr. Avtal tid

Hos GoMentor foregår online-samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er utviklet spesifikt til bruk for blant annet psykologer, psykoterapeuter og coacher.

Fordelene er blant annet ingen fysiske begrensninger, og at det ofte er litt billigere og kortere ventetid. GoMentors plattform til online-samtaler er stabil og sikker (kryptert), hvilket betyr at sikkerheten og fortroligheten er topp. Plattformen er godkjent av Dansk Psykoterapeutforening

Du kan delta i online sesjoner via datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan også bruke vår app på IOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg ønsker å bidra til at andre blir bevisst sine verdier slik at de får en tryggere hverdag med økt motivasjon og handlekraft. Bergithe Torp Bø - Coach, Veileder, Psykoterapeut student

Beskrivelse

Har du noen ganger utfordringer med å sette gode grenser eller avklare hva du ønsker trenger og vil?

Mange bruker mye tid i stress drevet av automatiske tanker, følelser og instinker. Det kan da oppleves som om det er noe grunnleggende galt med systemet, en kan miste motet og troen på sine iboende ressurser. I samtale med en terapeut kan reaksjoner som i dag oppleves frustrerende bli en kilde til energi og visdom.

Alle mennesker har medfødte ressurser og livserfaringer som kan komme dem til hjelp i vanskelige situasjoner. Men det kan noen ganger vær nyttig å snakke med noen for å bli bevisst sine indre verdier, samt utvikle sin evne til å lytte til det kroppen og følelsene har å fortelle. 

Vi lever i samspill med våre omgivelser, og påvirkes av sosiale roller og erfaringer i nåtid og fortid. Noen ganger kan det være nyttig å oppdage hvordan sterke reaksjoner i nåtid har sammenheng med overveldende historier i fortiden. Jeg har utdanning i traumeterapi og psykisk helsearbeid. I tillegg har jeg spesifikk kunnskap om hvordan kulturell tilhørighet i kristne trossamfunn kan påvirke identietsspørsmål på godt og vondt.

Studiene har lært meg å se ethvert menneske som en ressurs, uavhengig av fortidens erfaringer. Jeg ønsker å bidra til at du ved å bli bedre kjent med deg selv og dine grenser kan påvirke din hverdag slik at du i større grad opplever deg selv som tilfreds, trygg og modig.

Jeg møter mennesker på "Samtalesenteret ved gjestebrygga" i Grimstad, eller på den sikre nettplattformen Whereby. Du velger selv om du ønsker terapi; å bygge identiet og lege indre sår, eller coacing; opplæring og kunnskap om konkrete verktøy som hjelper deg i hverdagen. Første samtale er gratis og uforplitende. 


Referanser

Gina - "I felt that Bergithe really understood me, and heartly wanted to help and make me feel better. She was so lovely and I really enjoyed our talks."  Les mer  Les mindre

Karoline - "Samtalene med Bergithe gjorde meg bevisst hvilke behov jeg trenger å ivareta - for å senke skuldrene i møte med hverdagens utforinger. Det har vært godt å få hjelp til å forstå hva følelsene mine har å fortelle. Jeg oppdaget at jeg kan legge fra meg ansvarsfølelse ovenfor mennesker jeg ikke trenger å bære og blitt mer selvivaretakende."  Les mer  Les mindre

Hvis du eller en annen person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte deg av GoMentor. Da kan disse instansene hjelpe deg med øyeblikkelig hjelp.